vineri, 27 ianuarie 2017

Agitatie mare la cei de pe ștate

Autor: Catalin Tache In Romania ultimilor ani nu s-a putut scoate o vorba despre siguranta nationala fara a se bate la nesfarsit mone...
peromaneste.blogspot.com
Comments

Florin Miron La Internationelle, vivre!


Florin Miron hahaha!

 
Florin Miron Desteaptå-te române, din viata de înfrînt...

 
Florin Miron Ce v-am spus, sîntem all over again în 1917, cïnd va fi musai så ne unim, mai bine zis re-unim, cå prea ne-a dezbinat soarta! Acum o sutå de ani, CLASÅ, unul, doi, trei, si: Hai så dåm, mînå cu mînå, ce-i cu inima românå? Acum avem neo-socialism, neo comunism, neo-marxism, neo-liberal, neo libertarian, neo-social democrat, neo protestant crestin democrat, hahaha!


Florin Miron je vous donnez a vois une peau de réfugié, vou etes d'accord, oui?

Florin Miron Pas de problème, parcå asa îi spune din No problem, nu? Astia ne sïnt sau ne vor fi ståpinii?

 
Ioana Muresan Et Ciolos sans emploi, hein?


 
PAz.
Noi am discutat aici un pic despre decorarea lui Coldea cu Legiunea de Onoare, moment din care trebuia sa devina clar ca:
1) La Bucuresti opereaza mai multi;
2) Resursele, inclusiv cele informationale, sunt ieftine in Romania;
3) Pana la americani Romania este papata de sfintii europeni;
4) Romania, impreuna cu Estul post-socialist, a fost data EUropenilor pentru proptirea economiilor centrului EUropean;
5) Julien era doar bomboana francezilor pe coliva Romania.

Acest articol greseste prin faptul ca asuma o structura statica, cu un singur pol de putere. De fapt, daca romanii ar intelege natura dinamica si multi-polara a puterii la lucru in Romania, ar intelege probabil si nevoia UNITATII de neam in faptuirea intereselor majoritatii romanesti. Cum nu se intelege, ramane(m) tot asa...

 
Smaranda Dobrescu Acest articol relevant poate pentru intersectia intereselor centrelor in periferia numita Romania ne-ar putea convinge sa depasim gandirea binara care ne tot da tarcoale, provocand la multi romani o basculare clara la alternativa unica. Nu a fost bine cu colonizatorii (sau partenerii, daca preferam) dintr-un pol, ne uitam cu incredere si argumente spre celalalt pol. Resursele diverse , pozitia geografica prezinta inca interes pentru multi alti actori economici mondiali. De aceea cred ca din ce ai expus Flavius, de cea mai mare importanta mi se pare a fi ideea: "in caz ca se intelege natura dinamica si multi-polara a puterii in Romania s-ar intelege probabil si nevoia UNITATII de neam in faptuirea intereselor majoritatii romanesti"

 
Preda Mihailescu Poate proiectul de unire de facto cu franturile de Romanie ramase in RM, proiect care prinde dinamica dincolo de Prut, si una foarte sufletista, va putea indirect sa ofere caldura emotionala pentru retrezirea atentiei la interesele proprii. Un asemenea proces nu este de loc exclus, din pacate insa nu garanteaza maturitatea deciziilor politice aferente.


 
Draghi Puterity E week-end asa ca am voie...

https://www.youtube.com/watch?v=gQhNPOxHWyk
One of my favorite scenes from Top Secret!
youtube.com

 
Dinica Roman Agitatie mare la cei de pe ștate

"Notez numărul, iar ieri a trebuit să îmi resetez toate parolele după atacuri. Am ieșit de pe Skype și What’s App, iar la telefon oricum nu vorbesc, așa că nu vă mai osteniți. Am supraviețuit eu în anii nouăzeci, cînd curgea cu de-astea, așa că acum e nebun cine crede că mai sperie pe cineva. Dar nici busolă nu mai aveți, dacă îmi faceți mie chestii din astea, care am canale și la NATO, și la presa străină, și unde vreau, numai din responsabilitate declin să fiu citată de presa străină asmuțită zilele astea pe „abuzuri judiciare” de niște infractori cu bani, dar care, da, au și ei niște drepturi, că nu trăiesc în China."

Pentru versiunea integrala la Romania cura(ti)ta:
http://www.romaniacurata.ro/cazul-coldea-altfel-romani.../

 
PAz
D-na AMP ameninta ca are canale. O fi Venezia sau dela canalizare?


Smaranda Dobrescu Totusi, pretioasa doamna isi arata increderea, asa deceptionata cum e, in DNA si USR in Parlament.



Preda Mihailescu Iar se vaita?


 
Smaranda Dobrescu Se si lauda, sau in special se lauda. Ce, fitecine are canale deschise oriunde vrea? Eu am gasit doar o gura de canal neacoperita si eram gata-gata..

 
Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Ea poate vorbeste deja dupa ce a calcat ... Vai, cine o mai poate face sa vada cat este de penibila? Acel Pippidi, cum poate sa faca de rusine o familie?

 
Smaranda Dobrescu Preda Mihailescu Pacatele din trecut ale familiei, cine stie..


George Pala https://www.youtube.com/watch?v=ujHm_9ZCxoo ma deprima profunzimea ,,silogismelor ,, din analizele ,,jurnalistilor,, care arunca tampenii la fel ca si udrea.Este sigur ca dgse este prezent prin sprijinul acordat firmelor cu capital financiar francez ...See More

 

Niciun comentariu: