luni, 5 februarie 2018

o cauza exogena a intaririi frontului est-EUropean

Iata si o cauza exogena a intaririi frontului est-EUropean--pana acum gandeam ca ar fi vorba doar de imbatosarea ungurilor si polonezilor. Acum se vede si cealalta forta la lucru:
"12-13 miliarde de euro este miza războiului purtat de Europa Occidentală împotriva țărilor din centrul și Estul Europei având ca pretext legile justiției adoptate sau în curs de legiferare de aceste țări. Miza este, de fapt , una financiară și se referă la contribuțiile mai multor state din Vest care vor crește după #Brexit la fondurile europene destinate țărilor din Est. În special Olanda și Austria.
Țările vizate sunt Polonia, Ungaria, dar și România.
Odată cu ieșirea Uk din UE, unele țări din Uniunea Europeană vor trebui să-și mărească contribuția la bugetul Uniunii Europene, printre care Olanda și Austria.
Nu întâmplător vicepreședințele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a amenințat România cu sancțiuni. Acesta a fost ministru de externe al Olandei mulți ani, iar Regatul Țărilor de Jos are interese financiare în România."
http://www.flux24.ro/13-miliarde-euro-miza-amenintarilor-d…/
12-13 miliarde de euro este miza războiului purtat de Europa Occidentală împotriva țărilor din centrul și Estul Europei având ca pretext legile justiției adoptate sau în…
flux24.ro

Niciun comentariu: