miercuri, 7 februarie 2018

Industria farmaceutica ... lucreaza dur!

Industria farmaceutica ... lucreaza dur!
În ancheta de mai jos vă voi prezenta cum poate lua naștere un dosar plin de controverse, parcă scos dintr-un film de groază, cu implicații directe care du
bugetul.ro
Comments
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Raspanditi, sa stie lumea - caci multi pica la propaganda de speriat impotriva acestui medic, si trec cu vederea faptul ca ea se bazeaza pe jurnalisti si nu pe lege si drept.
Doina Nicolescu
Doina Nicolescu Au incercat in 2012 sa privatizeze sistemul de sanatate si nu au reusit. Dar fiind vorba de multi bani continua. Se aplica o politica murdara si unii pun botul, fara sa gandeasca ca ei nu vor avea banii necesari rechinilor straini!
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Singura resursa este difuzarea avertismentelor, a experientelor devastatoare din strainatate, etc.
 
Florentin Miron
Florentin Miron Pai sint toti nebuni aia mutilati de el ????
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Florentin Miron @ Deocamdata, domnul Miron - ati vorbit dumneavoastra cu vreun "mutilat de el"? Sau tot ca toata lumea, prin persoana interpusa, jurnalista romanca. Si cate am mai citit noi in ziare romanesti, ca te-apuca sila! Tot jurnalistii romani se bateau acum cateva luni cu pumnul in piept ca acei sugari morti in Arges au murit din cauza lipsei de higiene, vezi doamne, romanii nehigienici chiar si in spitale. Dar sindromul lor a ucis oameni si in Germania, daca era acel sindrom de care se vorbeste - deci minteau minteau intr-o harnicie, si medicii si tovarasii jurnalisti. Pentru ca intr-un tarziu sa recunoasca ca s-ar putea sa fie totusi vreo conectiune cu veccinele pe care le-au incercat pe aceiasi bebelusi! Doar ca prin intamplare, au uitat sa faca autopsie.

La asemenea antecedente, dl Miron, este loc de anumita prudenta si circumspectie. Iata, intamplarea face sa fie acelas sistem de interese in joc. Acolo sa camufla faptul ca ministerul acceptase sa se faca teste clinice de vaccine inca neomologate, pe copii romani (contra ce spaga?) - aici se distruge un om care avea in egala masura reputatie puternica si lupta pentru farmacia romaneasca si impotriva pseudo-ministrilor porniti pe serevicii globaliste. Nu credeti ca unde sunt asemenea interese, in Romania, se gasesc si victime? Eu nu stiu si nu vreau sa vorbesc cu pacat - nu este exclus sa fii facut greseli de malpractica dl Brunei. Nu despre asta vorbim. Problema este insa ca avem de-a face cu o campanie ostentativa si neprofesionista de denigrare. Altfel ar fi actionat legea mai intai, si nu maidanul

Niciun comentariu: