duminică, 4 februarie 2018

Emigrand din “digital super states”?

Nimic nou, si totusi este ....
Throughout the near entirety of human history, a population’s understanding of what’s going on in the world has been controlled by those…
medium.com
 
 
Comments
 
 
Prospectiv A-z .
Titlul nu reuseste sa transmita decat o fractiune din continutul postarii. Cum ne-am putea proteja? Emigrand din “digital super states”? Unde, la alternativa sau in viata reala?
 
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Cuvintele nu pot descrie schibarea adusa de AI si roboti. Caci nu ne putem inchipui ce avem pana cand ... lipseste. Rolul flacarii divine, pana cand niste armate de oameni altfel inteligenti nu isi analizeaza cele mai stralucite strategii si poate ganduri constructive, si le pun in masini care le perfectioneaza -- fara contact cu Divinitatea, deci cu Viata.

Deocamdata eu contemplu si caut fac ceva contra procesului care daca nu se intervine, va duce ca in cateva generatii orisicum nimeni sa n umai inteleaga nu un robot, ci o exuatie de gradul doi, si deci sa fie dependenti de orice "intentii" bune sau mai putin, au evoluat in roboti.
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu In Alaska.
 
 
Prospectiv A-z .
Echivalentul Siberiei de odinioara?
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Nu se compara. Siberia este unicat. Daca o dadeau si pe asta la americani, ii terminau cu cheltuielile pentru paza.
 
 
Stefan Kovacs Chestiunea e tristă. Majoritatea ”controlului” se face pe rețele de socializare sau servicii puse la dispoziție în mod gratuit. Deci nu poți - de exemplu- să ceri să vezi faimoșii algoritmi- sau să soliciți un control periodic- din partea minților neocupate.

Niciun comentariu: