marți, 7 noiembrie 2017

Turismul rural

Turismul rural – 18 octombrie 2017Dana Fantu shared a link.

October 18 at 10:31pm

Şi, pentru că bate vânt de sfârşit de săptămână, să vedem ce ne zice ,,PR manager" despre ,,self catering" -ul în turismul rural eco, bio, etc. Fără tv şi internet se mai poate trăi, dar fără împrumuturi lingvistice, ba.

 

 

Locul din România care este la mare căutare de turiștii din întreaga lume! Fără televizor, internet nu există, iar masa se ia prin sat!

STIRI.MAGAZINULDECASE.RO

 

Anna Zelinski Și la vecinii din vest se practică turismul rural, cred că împrumuturile lingvistice sunt binevenite. Am auzit că particula No are multe înțelesuri în funcție de pronunție, precum ideogramele chinezești.

 

Dana Fantu Beneficiile globalizării https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Preda Mihailescu Anna Zelinski "Am auzit că particula No are multe înțelesuri în funcție de pronunție, precum ideogramele chinezești."

Daca o pronunti atat de bine ca se lipeste de dosul masinii, ea poate insemna chiar si Norvegia https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Anna Zelinski No, bine cum spuneți!

 

Alexandru Botu Circula un text pe internet cu cele 10 semnificatii ale lui "No" pentru ardeleni. Daca trecem si la alte rude si neamuri putem multiplica numarul de intelesuri.

 

Claudia Giurca Faptul ca nu este televizor si internet nu ar trebui taxat in plus. 60 de euro este mult. Pensiunile de la noi, mai ales cele rurale, au preturi cam mari, dupa parerea mea,

 

Anna Zelinski Exagerat chiar dacă este pt. 2 adulți și 2 copii. Un City break la Roma (avion , cazare cu mic dejun 2 nopți, 2 persoane, 200 euro)

 

Claudia Giurca Ma gandeam cat costa o camera, adica 60 euro. Nu merg in excursii, dar stiu ca exista camere pt familii cu 35-40 de euro, cu conditii foarte bune in Germania, Franta, Austria ... Dar nu e vorba doar de aceasta pensiune. Pentru majoritatea romanilor, e mai avantajos sa cauti zboruri ieftine in strainatate si pensiuni sau hoteluri cu preturi avantajoase si sa vezi meleaguri noi.

 

Dana Fantu Din pacate, aveti dreptate. 
Poate tarifele se justifica prin aceea ca oaspetii pe care-i vizeaza sunt straini. Si aceia doresc sa vada ceva diferit. 
Noi va trebui sa fim mai atenti cu agentiile de turism. Povestea cu Omnia s-a transformat in cosmar.

 

Claudia Giurca Nu stiu despre povestea cu Omnia... Va referiti la Omnia Sig, la societatea de asigurari?

 

Anna Zelinski Cred că este vorba de patronul unei agenții care a cheltuit banii turiștilor și s-a sinucis. Și eu am rezerve în legătură cu cei de pe internet.

 

Dana Fantu Nu, nu. Aceia nu au cum sa dea faliment https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6a/2/16/1f641.png:(
Omnia Tur cred ca ii zice, operator de turism. Se pare ca toti care si-au cumparat vacantele prin ei le-au pierdut https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6a/2/16/1f641.png:(

Patronul s-a sinucis, pagube de vreo 10 milioane de euro. Tragic.

 

Claudia Giurca In Alba Iulia, unde locuiesc, au fost si in urma cu cativa ani asemenea fraude la agentii de turism. De fapt erau tot agentii din Romania, nu neaparat din Alba Iulia. Dar, probabilitatea sa patesti asa ceva este cu mult mai mica decat cea de a te bucura de o minunata vacanta.

Niciun comentariu: