luni, 6 noiembrie 2017

Donald Trump si reforma ONU

Donald Trump si reforma ONU – 19 septembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

September 19

In cursul zilei de azi presedintele Trump va deschide prin speechul sau lucrarile sesiunii ONU. Sustinerea formala a propunerii sale de reforma a ONU de catre mai mult de 100 state, ii rapeste lui Macron, potrivnic ideii, intentia cu care venise la NYC de a se constitui intr-in lider mondial.

 

 

Donald Trump s'attaque en termes vagues à la réforme de l'ONU

Le président américain a ouvert les débats de l'Assemblée générale des Nations unies avec une initiative pour rendre l'organisation « plus performante et efficace ».

LEMONDE.FR

 

Alexandru Botu Ca sa-l imbuneze ii va da un biberon sau o suzeta.


Prospectiv A-z .

"Trump is saying with John Quincy Adams that our mission is not to go "abroad in search of monsters to destroy," but to "put America first." He is repudiating the New World Order of Bush I, the democracy crusades of the neocons of the Bush II era, and the globaloney of Obama.

Trump's rhetoric implies intent; and action is evident from Rex Tillerson's directive to his department to rewrite its mission statement — and drop the bit about making the world democratic.

The current statement reads: "The Department's mission is to shape and sustain a peaceful, prosperous, just, and democratic world.""

http://buchanan.org/blog/trump-american-gaullist-127678

 

 

Trump — American Gaullist

By Patrick J. Buchanan If a U.S. president calls an adversary "Rocket Man ... on a mission to suicide," and…

BUCHANAN.ORG

 

Smaranda Dobrescu Hai sa spunem ca-l credem capabil pe presedintele Trump sa asume acest comportament. Inseamna ca de maine ambasadorul Klemm nu va mai chema ministrii si presedintii Camerelor la Ambasada? Ca nu se va mai amesteca in demonstratiile de strada si nu va mai judeca legile Guvernului, ca FBI-ul nu va mai sta in coasta SRI, etc? Vom vedea cum presedintele Iohanns il va chema la ordine pe ambasadorul Maior sa nu mai ceara CIA arestarea unor lideri politici de la mari distante cacidepartamentul SUA nu accepta asemenea fapte???

 

Prospectiv A-z .
Nu inseamna asta, Trump si factiunea lui populara (nu populista!) sunt intr-un colt, din ce in ce mai stramtorati.

 

Smaranda Dobrescu Si un astfel de speech i-ar mari libertatea de miscare?

 

Prospectiv A-z .
Nu vad cum, este impresurat. Doar ca mai da ceva sperante bazei electorale.

Asta nu inseamna ca nu pot fi si surprize, dar globalistanul edificat dela Bush I incoace este puternic inradacinat. Faptul ca UE si Canada intra probabil in acel acord va fi portita prin care globalistanul va functiona cel putin de facto pentru o perioada.


Eduard Virgiliu Deocamdata ambasadorul lui Obama este la Bucuresti.
Trump deocamdata nu detine decat cam 50% din birocratia guvernamentala iar restul sunt inca oamenii lui Obama.
Pana la Romania o sa se concentreze pe SUA ... asa ca mai e cale lunga pana scapam de cozile de topor ale lui Soros sprijinite de oamenii lui Obama.
Diferenta este ca daca guvernul are coloana vertebrala, ambasadorul nu mai are curajul sa sune in SUA si sa ceara sprijin pentru ca aia nu se mai baga.
Problema e ca ambasadorul american are influenta mare la presedinte la SRI si la Cocuta.

 

Prospectiv A-z .
Domnule Eduard Virgiliu, nu cred ca este atat de simplu, Trump este din ce in ce mai departe, chiar si in SUA, de viziunea populara cu care a castigat alegerile. 

In plus, cred ca Soros este deja un nume comun pentru noua ordine mondiala a globalistanului. Nu as mai personaliza raul, caci dela Ceausescu incoace am invatat ca niciodata un singur om nu strica/rezolva totul--cel mai recent am avut cazul lui Basescu ce i-a facut pe multi sa creada ca mai rau nu se poate.

 

Eduard Virgiliu Prospectiv A-z Interesant la noi este ca majoritatea cozilor de topor care actioneaza in Romania au avut o bursa sau o finantare Soros candva daca nu au si acum.

 

Prospectiv A-z .
OK; si ce generalizam de aici? EU am mai spus ce cred, ca dl. Soros si-a decontat, dela un moment dat, toate 'cadourile' astea. La NED sau alte agentii centrale...

Niciun comentariu: