duminică, 5 noiembrie 2017

De ce Liviu Dragnea trebuie vanat neaparat?

De ce trebuie vanat Liviu Dragnea neaparat? – 26 septembrie 2017

 

Draghi Puterity shared a link.

September 26

"De ce trebuie Liviu Dragnea vînat neapărat?

Mă tem că la baza acestui război nu se află visele de curăţenie şi anticorupţie, ci cu totul altceva. Furia tuturor instituţiilor controlate de Klaus Iohannis şi de alţii mai tari sau mai slabi decît el ar putea veni de la procentul de 2% din PIB, promis de preşedintele României în timpul discuţiilor sale de la Casa Albă. Aceleaşi 4,2 miliarde de dolari par a fi fost subiectul scandalului care a dus la demisia ministrului Apărării, Adrian Ţuţuianu, cel care a semnat în mare grabă contractual de achiziţie a rachetelor Patriot şi care contract ar avea o clauză de extensie pe încă 10 ani şi pînă la 50 de miliarde de dolari."

 

 

Dragnea, la un pas de gratii

Refuzul doamnelor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb de a demisiona încurcă şi mai mult lucrurile

COTIDIANUL.RO

 

Nicoleta Surdei auch ! Draghi Puterity zici ca esti deacord si CU : "Dragnea, primitiv, arogant, înconjurat de mediocri şi de fomişti din PSD, seamănă cu mistreţul vînat de braconieri. "https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f3e/2/16/1f61b.png:P :))

 

Draghi Puterity Sincer, Sibilla, pe mine ma intereseaza mai mult cele 50 de miliarde tribut pentru americani decat politica de personal a PSD-ului si capra lui Dragnea.

Smaranda Dobrescu Nu am avut idee care a fost cauza demisiei/demiterii lui Tutuianu. Acum, pot face o legatura incerta si ea intre apartenenta sa la societatea Mija care producea sau mai produce armament si o posibila dorinta de a a prelua in fabricatie niste "Patriot-i" pe baza unei licente de miliarde...
Indiferent cat e Dragnea de criticabil, miza distrugerii complete a partidului este majora pentru altii iar el, liderul nu are alta solutie decat sa se opuna. 
Desi, cum spune presedintele, cancanurile astea ca si cele legate de justitie nu sunt demne de urechile imparatesti.

 

Draghi Puterity Dar nu a fost asa ca una dintre primele legi date de Ciolos a fost una care renuntza la obligativitatea ca statele care vand armament Romaniei sa investeasca 80% din valoarea contractului in industria de aparare romaneasca? Deci chiar vom fabrica "Patriot"-uri?

 

Smaranda Dobrescu De pe vremea lui Ciolos s-a renuntat la acea prevedere legala. Poate Tutuianu avea in vedere revenirea la acea reglementare.

Smaranda Dobrescu Caz in care premierul sau Dragnea nu ar fi avut de ce sa se opuna. Poate altii..

 

Smaranda Dobrescu Cred ca AN a introdus regula Offset; Boc si Ciolos au scos-o de doua ori, sa fie..
https://adriannastase.ro/.../industria-de-aparare.../

 

 

Industria de aparare românească nu mai are nevoie de offset?

Nu sunt un fan al lui Catalin Prisacariu dar…

ADRIANNASTASE.RO

 

Draghi Puterity Daca nici acum nu e clar pentru cine au lucrat baietzii astia... https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f2c/2/16/1f621.png😡

 

Smaranda Dobrescu Daca nici acum nu e clar ca PSD-ul trebuie sa dispara in conceptia baietilor astia.. Stie Domnul cu cancanul..

 

Smaranda Dobrescu DNA-ul in ciuda constitutiei care nu-i permite sa judece legislatia, o face cu dedicatie si aplomb pentru o balta unde statul nu a pierdut niciun ban, cel mult a luat ceva prin concesiune. In schimb nu a remarcat ca legislatia prin care se desfiinteaza offserul a dus la pierderi de miliarde, de locuri de munca potentiale, etc.

 

Nicoleta Surdei Draghi Puterity stiu stiu ! da nu ma vreu abtine si tu ma ierti si ma accepti atomica asa cum sunt https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

Draghi Puterity Inteleg ca nu ti-e mila de mistretz, dar totusi, sa fii de partea braconierilor... https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6a/2/16/1f641.png:(

 

Nicoleta Surdei Draghi Puterity nu-s ! numa cand e vb de... mistretzi https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f3e/2/16/1f61b.png:P

 

Draghi Puterity De aia fac braconiereii ce vor cu noi...

 

Nicoleta Surdei Draghi Puterity pe motiv ca se iegzista sibille patrioate, nu din pricina ca se iegzista santajabili ??!!! wow !~:P

 

Draghi Puterity Nu, ci pe motiv ca nu stiu care sunt prioritatile.

 

Nicoleta Surdei Draghi Puterity pt mine mereu Patria, pe mistreti intreaba-i :)) pe minje ma blocara pen ca-s critica, ascutita cum o dalta ( daca ei nu stiu ce e o dalta... )


Draghi Puterity Mistretzii izi mai mananca din porumb, da' braconierii te lasa sa mori de foame. Si daca mistretzul se mai ia de braconieri, nu crezi ca e de preferat acestora? In fine, hai sa lasam polemica asta. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Nicoleta Surdei Draghi Puterity cum zici matale ! p.s. i-as ciuruii pe tati la gramada, mistreti si braconieri, recunosc :))

 

Smaranda Dobrescu "Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a declarat, marți seara, că în întâlnirile pe care le-a avut în SUA cu reprezentanții unor firme importante din industria de apărare a spus "cu toată fermitatea" că guvernul român nu a ieșit la cumpărături cu banii statului, ci se dorește transfer de tehnologie și repornirea industriei de apărare românească."
http://www.cotidianul.ro/fifor-nu-am-iesit-la.../

 

 

Fifor: Nu am ieșit la cumpărături de armament cu banii statului

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a…

COTIDIANUL.RO

 

Dana Fantu Eu nu sunt de acord cu demisia ,,de onoare" pentru simplul fapt că deneaul se trezeşte să încropească un dosar. Dosar de care poate se alege praful. Codul etic al PNL este de-a dreptul amuzant din acest punct de vedere. 
Sigur, dacă DNA ar fi o instituţie credibilă, poate s-ar impune demisia. Dar nu e cazul.


Prospectiv A-z .
Iata inca un motiv, sa nu iasa Romania din orbita... orbitoare...See More

Ambasadorul Chinei: Sperăm să consolidăm coordonarea politică și de strategie dintre China și România

Ambasadorul Chinei la București, , speră într-o consolidare a coordonării politice și a strategiilor dintre China și România, în contextul în care niște proiecte, niște negocieri au nevoie de un ritm mai accelerat

COTIDIANUL.RO

 

Prospectiv A-z .
Comentariatul
no-Name;
+20
Partenerul strategic investeste miliarde sa isi ingradeasca principalul rival economic si vasalul isi imagineaza ca ii deschide usa... Orientarea echilibrata atat spre Vest cat si spre Est ar fi de dorit. China e singura tara care vine cu un proiect de dezvoltare major si care ne poate include si pe noi natural ca poarta de intrare in Europa. Altfel ramanem doar o periferie insalubra si fara nici o perspectiva de a iesi din aceasta situatie. Cine viseaza ca putem avea o viziune economica de dezvoltare cu cateva corporatii venite la rupere, cu un sistem bancar orientat masiv pe credit de consum si cu pensiuni, apa canal si parcuri facute pe bani europeni viseaza vise adanci. 

io
-6
In 27 de ani ne-am procopsit cu colonisti chinezi, nu cu afaceri.. Eu cred ca ne putem descurca si fara China.


Gicupiku @ io
+6
Ai dreptate, sa traim din McDonalds, mancaruri si produse modificate genetic si cancerigene din SUA. Sa luam modelul lor de oameni grasi, diabetici si cu orase fantoma. China, in curand va devenii daca nu este deja, cea mai puternica economie din lume. Militar sunt in aproprierea Statelor Unite...din punct de vedere al tehnologiei, China poate da un fior rece americaniilor. Dar ai dreptate, de ce sa fim cu chinezii? Cand putem sa fim cu amandoi. PS: cati investitori americani ai vazut in Romania? As sublinia *americani*.

Matei
+2
Relatii economico-financiare si de investitii reciproce, este de dorit. Dar « să consolidăm coordonarea politică » ? Avem in Romania formatiuni politice pro-China ? Care sunt acelea ?...

Ţăranul
+2
,, Sperăm să consolidăm coordonarea politică și de strategie dintre China și Romănia '' ... ! O afirmaţie , nu tocmai pe placul ... , multor parteneri ... ! După mintea întunecată a unor patrioţi vopsiţi , ar trebui să stăm în izolarea socio-economică şi ideologică impusă de partenerii strategici , în timp ce ţările vecine beneficiază de colaborări cu China , ce au ca materializare mii de km de autostrăzi , trenuri de mare viteză ... , în general investiţii cu volum impresionant ... !

Niciun comentariu: