luni, 6 noiembrie 2017

Afacerea "Lacul Belina"


Victor Ponta: "2. Se va intelege acum faptul ca toata problema a venit de la lacomia bolnava a unui singur om care nu s-a multumit sa treaca Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european si a lasa totul deschis pentru public - ci imediat si-a trecut ceea ce trebuia sa fie pentru toti oamenii la firma TELDRUM si in folosinta sa exclusiva si restrictiva!
Nici Ponta , nici Maior nici Soros nu au luat o uriasa proprietate a statului sa o treaca la firma lor privata pe doi bani!!!
Cine fura asa ceva din proprietatea publica nu este o victima a Justitiei ci trebuie sa plateasca in fata legii ! Faptul ca intr-un asemenea caz te pretinzi "abuzat" in loc sa lamuresti lucrurile este o jignire pentru toti cei care chiar au fost acuzati pe nedrept in ultimii ani de catre procurori abuzivi, pe criterii strict politice si pe motive inventate!"


Vom vedea destul de repede în ce măsură e implicat Dragnea în afacerea "lacul Belina" și dacă această afacere este ilegală sau nu. Ceea ce mă miră însă pe zi ce trece este dimensiunea prostiei politice a lui Ponta. Știam despre o mulțime de defecte care-l caracterizează și pe care le-am descris în postările mele pe Facebook încă de pe vremea când era președintele PSD și Premier, dar nu credeam că e atât de prost. Acum, cred.


Fostul premier Victor Ponta lansează un atac incendiar la adresa lui Liviu Dragnea și susține că...

Ionel Chircu Chiar asa.

Smaranda Dobrescu In acest caz cred ca orice antepronuntare poate dovedi un partis-pris in afara faptelor. Ele nu ne sunt cunoscute. Tinand seama doar de documentele facute publice opinez doar ca cele doua HG la care se referă noul dosar "Belina" par a fi perfect legale.
La motivele HG este trecută negru pe alb concesionarea către o firma. Și e public documentul respectiv. Deci dl Ponta nu trebuia decât sa citeasca documentul pe care l-a semnat ca sa afle.

Alexandru Stanescu Vă spun cămare parte din in formațiile mele provin de la A3 . Plus câteva persoane de mare calibru care mi-au oferit favoarea de a fi în lista dumnealor ! Acest Ponta și ca prim ministru s-a dovedit a fi pueril . Acum prestațiile lui depășesc limita prostiei ! S-a dat de gol iremediabil : secătură !

Smaranda Dobrescu Marturisesc ca l-am votat. Mai bine ramaneam acasa..

Prospectiv A-z .
Mai bine decat KWJ?! Cred ca Ponta, labil cum il stim, ar fi fost mai bun decat KWJ. Acum e si pustiul la nervi.

Alexandru Stanescu Nu vreau să fac comparații . La ce bun ?
Când văd ca țara a ajuns o colonie , statut la care s-a lucrat cu sârg de mulți ani , mai poate fi vorba de comparație între secături ? 
POPORUL E DE VINĂ !

Prospectiv A-z .

"scandalul Belina a fost (re)activat exact cînd Liviu Dragnea luase decizia de a constitui comisia de anchetă în legătură cu evenimentele din sufrageria lui Oprea, din 2009."

http://inpolitics.ro/intrebarea-zilei-a-fost-dragnea-tras...


O dezvăluire-bombă făcută azi de Laura Kovesi, într-un…

Smaranda Dobrescu In seara asta la TV s-a dat citire unui document al parchetului de pe langa ICCJ in care se spunea ca intalnirea din 6 decembrie 2009 din casa lui Gabriel Oprea a adunat drept musafiri pe Maior, Coldea, Kovesi, Dancu, Ontanu, Iordanescu cu scopul sarbatoririi lui Neculai Ontanu. Cercetarea se incheie cu decizia nevinovatiei acestora, intrucat nu au actionat in legatura cu alegerile sau in favoarea cuiva. Pur si simplu au sarbatorit. Ceea ce nu e de negat este insa componenta nominala a oaspetilor recunoscuta de justitie.

Prospectiv A-z .
Comentariatul despre Ponta

Alcibiade. Braila.
+14
Ponta, luandu-ti apararea, m-am certat cu baiatul cel mare care te cunoaste foarte bine. Mai baiatule, pana acum m-am abtinut sa te critic pe forum insa tzine mine ce-ti spune unul care ar fi fost in stare pana ieri alaltaieri sa se ia de gat cu oricine te critica . Ponta, esti un ticalos si o mizerie umana de cea mai joasa speta si un labil psihic ce necesita tratament psihologic. Esti o rusine pentru noi toti care am crezut in tine si te-am aparat. Adriene, Adriene, ce sarpe veninos ai mai crescut la san si ce "bafta" ai mai avut si tu la oameni. Acum putem crede informatiile ca jigodia asta te-a "lucrat" cu Basescu...?! Ce cumplit devine totul acum ?! 

Ţăranul
+14
Care o fi mai periculos pentru romăni ... , un mincinos , lacom şi hoţ ... , precum Dragnea ... , sau Ponta , un perfid care a dat ţara pe şestache , pe măinile procurorilor şi a sistemului de forţă , după ce în campania electorală din 2012 , se îngurguţa urlînd ,, dreptate pînă la capăt '' ... ????!!!! Acum , Ponta , se schimonoseşte pe la diferite televiziuni şi publicaţii , care pînă anul trecut îl scuipau direct între ochi ... , lingînd scuipaţii prelinşi pe fruntea titulesciană , dar ... , înjurînd în numele sistemului PSD-ul şi pe Dragnea ... !


Ardeleanul
+26
Cine a tradat interesele Romaniei sa plateasca! : cine a cedat turciei terenul pentru mega-moscheea de la Bucuresti contra nimic in Turcia ? Asta se numeste tradare. 

gelu
+7
Mare im..... si turnatorul asta Ponta??? Ponta a primit ordinde la unitate sa dea cat poate in Dragnea si acum turnatorul da cat poate. Cea furat Dragnea??? Legea prin care TelDrum a putut sa inchirieze lacul Belina a fost data de guvernul Boc in 2011 care a stabilit si valoarea de 1 leu la ha pentru asemenea contracte de inchiriere. Iar de furat Dragnea nu a furat nimic, Belina este tot proprietatea statului iar cam peste 1 an va reveni din nou la Apele Romane deoarece baza de agrement n-a devenit realitate asa cum se specifica in contractul de inchiriere. Basca ca nimeni nu poate sa ne dovedeasca negru pe alb cum ca Tel Drum apartine lui Dragnea.


menumorut @ gelu
+13
iti plac infractorii? ce lege-i aia cu 1leu, a lui boc, zi-i pe nume. bine zicea cineva, maine prin HG (nu prin lege) masivul bucegi nu mai face parte din muntii carpati, trece in patrimoniul jud prahova, care a doua zi il incredinteaza unui srl!!! dar ce conteaza la voi legea, constitutia?

Prospectiv A-z .
Citind ce scrie dl. Daniel Dragomir despre interactia sa cu Comisia parlamentara, trebuie sa gandesc la Ponta ca la licheaua de atac a sistemului. Nu trebuie sa-ti fie drag de Dragnea ca sa vezi ca sistemul personalizeaza lupta impotriva romanilor prin atacul la Dragnea. N-am asumat ca o sa fie usor, randurile trebuie stranse.

Daniel Dragomir: "Culoarele…

În data de 19 septembrie, cu ocazia primei audieri la comisia SRI, am vorbit despre culoarele media. Ulterior, toată săptămâna, ceea ce am devoalat în media și în fața comisiei s-a confirmat.
Influencerii despre care vorbeam au ieșit la atac cu dezinformări și perdele de fum: ziare.com, hotnews, digi, europafm.
S-au dat în vileag. Singuri. Prin interviuri aranjate și materiale comandate.
Pe lângă aceștia, mai sunt și alte unelte ale clicii pe care o să le identificăm împreună.

Astăzi voi începe să vorbesc la Comisia SRI despre nomenclatura puterii oculte Coldea-Kovesi, culoarele justiției, cum au pus acești doi oameni (și alții, alături de ei) mâna pe putere în România.
Această putere ilegitimă, această nomenclatură s-a clădit după referendumul din 2012, pe privilegii personale ilegale, din fondurile instituțiilor statului și din buzunarul cetățenilor. S-a clădit pe puterea economică a firmelor acoperite și pe culoarul justiției.

Am început, așadar, să aprind lumina. Voi continua astăzi, la Comisia SRI, să explic și să devoalez mecanismele nomenclaturii puterii oculte SRL Coldea și PFA Kovesi.
O fac cu dorința de a sprijini eforturile SRI de a scăpa de metehnele trecute, de abuzurile petrecute în ultimii ani.
O fac pentru curățirea serviciului și revenirea acestuia la matca respectării legii și a servirii interesului național."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=500878353599993&id=100010334985925


Stiri, articole, ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei externe - www.zi…

Niciun comentariu: