vineri, 10 noiembrie 2017

PCC va consolida sistemul disciplinar dupa Congres

PCC va consolida sistemul disciplinar dupa Congres – 19 octombrie 2017
 
Dana Fantu shared a link.

October 19 at 7:36pm

Sună interesant şi raportul despre viitoarele obiective economice ale partidului, dar nici acesta nu e mai puţin atrăgător. 
Statul chinez de drept pare să semene puţin cu al nostru. Iar presa *independentă*, nu aceasta propagandistică, bârfeşte că omologul care se ocupă de corupţie pe la ei, ar putea deveni succesorul actualului Preşedinte/secretar general/comandant suprem, etc. 
Nu la aceste alegeri, desigur. 
Aşadar, lupta anticorupţie e la mare preţ peste tot pe unde există democraţie. La atât de mare preţ, încât ar putea produce şi şefi de stat.

PCC va consolida sistemul disciplinar după congres

Čína online (czech.cri.cn) – veškeré informace z Číny i ze světa.

ROMANIAN.CRI.CN

 

Mery Sivu Scenarii care - din pacate - se cunosc .....

 

Dana Fantu În democraţia lor, cred că li se zice planuri, nu scenarii https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fa5/1.5/16/1f642.png:)

 

Mery Sivu DA.... adevarat ....

 

Prospectiv A-z .
"reformele sistemului de supraveghere la nivel naţional, urmând să fie întocmită legea în acest domeniu, pentru a promova unirea forţelor de supraveghere din partid şi din partea statului," chinezii cand copiaza, o fac 100%, cu defecte si justificari cu tot.

 

Dana Fantu Care ar fi izvorul inspiraţiei?

 

Anna Zelinski Au copiat și un Ferrrari.

 

Dana Fantu Şi ruşii un Lamborghini. Nişte plagiatori!

 

Mery Sivu timp in urma - poate si in presa romana au scris - au construit in Africa.... probabil am postat ceva pe tema ... Cina: Alloggi, scuole, negozi per 500.000 persone, ma non ci abita nessuno - construieste orase fantasma in Africa ... nu se stie (sau da) .... scopul .... http://www.corrierenazionale.net/.../perche-la-cina-sta.../

 

 

Perché la Cina sta costruendo città fantasma in Africa?

Nova Cidade de Kalimba è solo una delle tante città…

CORRIERENAZIONALE.NET

 

Preda Mihailescu Trist.

 

Anna Zelinski Vor locui acolo chinezii, nu cred că s-au iluzionat că angolezii le-ar cumpăra. Se pare că profeția conform căreia rasa galbenă va deține supremația, este pe cale să se împlinească. Africa merită să fie înflorită, dezvoltată nu doar jefuită. Chinezii o pot transforma în legendarul Eden.

Preda Mihailescu Chinezii sunt multi -- de la Li Min Chan, la singura Mafie care s-a putut instala in Italia, facand concurenta celei Italiene. Pare ca nu prea au fost trimisi cei mai de buna credinta ca inaintasi in Africa. Cam la fel cu America si Occidentul, in proportie de 80% de bombardeaza cu deseurile lor, in materie de diplomati, sau firme si afaceri.

 

Anna Zelinski Se orientează după venitul populației. În țările/orașele sărace, produsele sunt de-a dreptul toxice, nici nu se poate respira în magazin. Dar dacă au construit în Africa și vor locui acolo, în opinia mea, efectul ar putea fi unul civilizator.

 

Preda Mihailescu Anna Zelinski Poate, asa credeam de cand aud de fenomen. Exista si posibilitatea colonista negativa. In fond si in Romania, deschiderea relatiilor cu Occidentul in principiu trezea sperante NUMAI de civilizare, imbunatatire. Si mesagerii pentru colonie nu au fost chiar crema sau macar media Occidentului....

 

Mery Sivu Congresul din Pechin - femeile sunt doar figurante:http://www.iodonna.it/.../al-congresso-del-partito.../

 

 

Al Congresso del Partito comunista a Pechino le donne sono solo comparse - Io…

C'è l'eguaglianza di genere tra i diritti scritti nella…

IODONNA.IT

 

Mery Sivu o delegata: http://www.ansa.it/.../una-delegata-in-costume-al...

 

 

Una delegata in costume al congresso del partito a Pechino - Curiosita'

... (ANSA)

ANSA.IT

 

Preda Mihailescu Ei la ei va veni catinel, intr-un ritm adaptat evolutiei societatii lor, si fara sa dicteze nu stiu ce NGO cate femei si cati homosexuali trebuie in mod obligatoriu sa participe in politica si viata sociala sau politica. Stiu ca exista presiuni dinauntru in aceasta directie, auzeam mai de mult de o femeie care ajunsese prin mari firme ale lor CEO, a strans o avere, si care dupa 50 de ani s-a dedicat promovarii drepturilor femeilor in viata economica. Daca sunt propuneri practicabile, eu cred ca isi gasesc drumul in viata. Fara mari lozinci.

Niciun comentariu: