duminică, 5 noiembrie 2017

Crearea guvernului mondial

Crearea Guvernului Mondial – 29 septembrie 2017

 

Eduard Virgiliu

September 29

Daca cineva nu a inteles: toata aceasta politica de a aduce milioane de imigranti in SUA si Europa are ca scop destramarea rapida a statelor natiuni si crearea Guvernului Mondial.
Soros este doar directorul executiv care pune in aplicare planul.
Din fericire in SUA planul a fost blocat sau cel putin incetinit prin aparitia elementului surpriza Trump ... in Europa planul se executa in continuare.

 

Prospectiv A-z .
Acest scenariu s-ar fi derulat cu super-tratatele lui Obama si HRC la Casa Alba. Asa, contra-ofensiva chineza va crea niste brese. Ultimii veniti sunt (deja) primele victime.

 

Cornelius Scipio Adica mai direct spus: urmare instabilitatii sociale vine unu cu politia/armata si zice "eu sunt alesu' !" ? Ma tem ca rezultatul asta putea fi obtinut mult mai usor alfel si ca ne asteapta lucrurile​ cu mult mai urate de fapt.

 

Cornelius Scipio Scuze: lucruri* nu pot sa editez comentariul.

 

Ovidiu Stoica Din pacate mai sunt o gramada, majoritatea, care nu inteleg sau refuza sa inteleaga..Se pare ca nimic, chiar nimic, nu-i mai trezeste ...https://www.facebook.com/Italiachesiribella/videos/810325899127107/?hc_ref=ARTnzzKHxlPm_X7gCAZeDgLSp_U6gOwTb6W0IPOskMYjcK_z2OU6Uw_DDyEJ7iWnG4U

 

L'Italia che si ribella

September 29 · 

Accoglienza? Integrazione? Importare altre culture?
No questa è un'invasione a tutti gli effetti e lo Stato resta inerme a tutto! Accade a Lampedusa...

 

Eduard Virgiliu Cand spun Guvern Mondial nici macar nu ma refer la un stat politienesc ci la un guvern care e condus de elite si pentru elite, care nu prea da socoteala nimanui pentru ca reprezinta o populatie asa de eterogena incat e incapabila sa coaguleze vreo cerere.
Acel guvern va fi rezultatul unor alegeri "democratice" controlate prin media astfel incat sa creeze sentimentul ca Parlamentul Mondial inca este rezultatul votului democratic.
Acel amestec eterogen de oameni de toate religiile, culorile, veniti din toate colturile lumii cu culturi si istorii diferite nu va mai avea forta necesara sa-i traga la raspundere pe politicieni. Cine poate sa-i traga la raspundere pe conducatorii UE acum cand inca exista natiunii si oamenii inca adera la o istorie comuna?!?

 

Prospectiv A-z .
Sunt de acord, asa pare. Numai ca schemele astea de inginerie sociala la scara mare tot esueaza dela si pe modelul Turnului Babel. Cred ca stiu si promotorii acestei scheme de acest risc, dar nu le pasa. Mai bine arunca totul peste bord decat sa reformeze ceva.

Pe de alta parte, intrebarea pe care ne-ar pune-o ei ar fi: Ce sa facem, daca nu ne mai inmultim, cine si ce ne mai mentine?!

 

Smaranda Dobrescu Jacques Attali, apropiat al lui Mitterand, om al educatiei, admirator nesincer al lui Marx, agreaza de fapt ideea guvernului si poate a parlamentului mondial. A avut chiar "bunavointa" sa indrazneasca o prezicere a viitorului in cartea sa „O scurtă istorie a viitorului". Attali prezice că secolul XXI se va desfăşura în trei faze distincte:

1. Super-imperiul

Mai întâi va fi o eră de privatizare în care societățile (corporațiile) impun ordinea de zi. El scrie: „Banii îl vor scăpa în cele din urmă de tot ceea ce-l amenință, inclusiv de statele-națiuni, care se vor distruge progresiv. Piața va deveni singura lege recunoscută în lume. Un sistem de putere a cărui structură rămâne evazivă, dar al cărui scop este global".

2. Hiperconflictul

Super-imperiul va face implozie şi va exista o perioadă de haos la nivel mondial. Începând cu 2030, Attali prevede „războaie devastatoare, națiuni erodate, grupuri religioase, entități teroriste şi pirați ai piețelor libere care se vor lupta unul împotriva
celuilalt".

3. Hiperdemocrația

(2060). Extenuată de războaie şi de revolte sociale, populația lumii va accepta cu brațele deschise „crearea unui guven mondial democratic". Acesta va fi un sistem colectivist, în care toată lumea lucrează pentru„binele comun" (știm cu toții ce înseamnă acest „bine comun" încă din vremea comunismului).

 

Eduard Virgiliu Aceasta initiativa de a aduce cateva milioane de musulmani pare o actiune de accelerare a procesului deoarece musulmanii sunt grupul cel mai disruptiv dintre toate.
Pesemne Soros si grupa lui se tem ca sunt prea batrani si nu mai apuca sa vada rezultatul muncii asidue pe care o duc de peste 25 de ani.
Problema lor e ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si deja se observa un derapaj in aplicarea planului ... o sa vedem pe pielea noastra rezultatul.

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/gabriela.craciunescu/posts/10215467062216192

 

Petre Caluian

October 1 · 

Mă gândesc, că autoritățile spaniole aveau și varianta să-i lase pe catalani să-și țină referendumul fără să intervină, rezultatul lui fiind oricum fără greutate constituțională și imposibil de pus in practică, dar cu o condiție: ca statele importante să nu recunoască referendumul. 
Numai că aici e problema si probabil autoritățile spaniole au și informații care să-i pună in alertă in acest sens.
Nu am auzit vreo declarație fermă din partea marilor cancelarii - cu excepția unei suțineri destul de anemice din partea lui Trump pentru guvernul spaniol, care să afirme fără echivoc, nerecunoașterea referendumului. 
Junker de exemplu, președintele Comisiei Europene, s-a și pronunțat intr-un interviu, afirmând că, dacă regiunea Catalunia va vota pentru independență, Comisia va respecta această alegere. La fel și in ce privește Scoția sau chiar țara sa, Luxemburg, unde Nordul vrea "independență".. QED.
De aici se poate concluziona, că febra secesionistă care a lovit Spania, nu numai că este una creată artificial și "scăpată" din laboratoarele Ocultei, dar că se va transforma rapid in pandemie, pentru moment, europeană.
Mai degrabă cred și este foarte plauzibil să fie așa, ca explozia și fărâmițarea statelor naționale rămase in Lagărul națiunilor, să fi fost amorsată de Brexit și detonată de Berlin via Bruxelles, fiind precipitată de politica americană in Estul Europei și de teama de contaminare cu virusul liberății, in primul rând al țărilor "de margine" de Imperiu, cele cu ieșire la mare..

 

Draghi Puterity In cazul Germaniei ar mai exista o explicatie. Zecile de miliarde care i-ar fi permis sa isi scada datoria externa, sunt acum cheltuite pe acesti imigranti, care nu au nici educatia necesara pentru a putea fi integrati in economia germana, si nici o cultura a muncii.

Niciun comentariu: