miercuri, 28 decembrie 2016

Programele nu conteaza..

Programele nu conteaza.. – 19 noiembrie 2016


Smaranda Dobrescu

Presedintele respinge ideea ca alegerile se castiga dupa programe (exact asa a vorbit din pura intamplare si Clotilde Armand)

"De multe ori, politicienii, consilierii, actorii în spaţiul public cred că alegerile se câştigă convingând alegătorii. Practica ne arată că nu este chiar aşa, alegerile se câştigă emoţionând alegătorul, se câştigă pe bază de emoţie şi nu pe bază de argument. După părerea mea, alegerile au fost câştigate de Donald Trump care a avut un discurs nepolitic, franc, fiindcă a atins emoţia unei categorii care nu s-a mai identificat cu actualul establishment", a afirmat președintele Klaus Iohannis cu referire la victoria lui Donald Trump, președintele ales al SUA.

El mai susține că votul din SUA a fost unul de protest, antisistem.

"Şi eu personal m-am adresat şi politicienilor şi Parlamentului să refacă legătura între popor şi politicieni. Dacă apare o falie apare un vot de blam la adresa castei politice. Cred că acest lucru a apărut în SUA", a afirmat preşedintele. "

Emotional a fost schimbat si guvernul Ponta, cu TFL-isti in strada. Acum nu o sa ne apucam sa facem analogii, sa ne speriem...

 

Ioan Sorin Leoveanu Oare de cita emotie va fi nevoie in situatia noastra?

 

Smaranda Dobrescu Sper sa nu se atinga pragul de emotie al tragicului Colectiv..


Mihai Ion Turcu Nu vor fi emotii pentru ca nu avem candidati care sa emotioneze.Emotional a fost ales si Basescu, Emotional a fost ales si Iohannis, Emotionant a reusit sa fie Crin Antonescu cand am ales cu doua maini USL. Emotionant reusea sa fie Petre Roman, nu "Bunicuta", Resurse are Dragnea,doar ca in autoritate este Iohannis etc.

 

Doina Nicolescu Domnule Turcu, emotiile pot avea si alte surse decat imaginea unui candidat.

 

Mihai Ion Turcu Doina Nicolescu @Stiu Domana, tocmai predau un curs masteral despre afectivitate.

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/alin.macarie.98/posts/1019778551483403

 

Alin Macarie

November 21 · Bucharest · 

Jelanie mare printre „cioloșfani„ !

Niciun comentariu: