miercuri, 28 decembrie 2016

Iar si iar despre libertatea presei

Iar si iar despre libertatea presei – 20 noiembrie 2016
 
Smaranda Dobrescu shared a link.

 

Din nou despre libertatea presei: cea interna si cea externa, controlate de stapani diferiti. Sunt unele amanunte socante despre acestea. De aceea imi e greu sa ma pronunt. 
"„Parlamentul european evreiesc" (EJP) a fost înfiinţat în februarie 2012 prin votul online dat de 400.000 de evrei din Europa şi funcţionează în baza unei Constituţii proprii chiar în sediul Parlamentului European!"

Vom sari oare sa o aparam pe Codruta?

 

 

Black Cube şi Maximilian Katz, reprezentantul României în Parlamentul European Evreiesc

Black Cube şi Maximilian Katz, reprezentantul României în Parlamentul European Evreiesc

COTIDIANUL.RO

 

Mihai Ion Turcu Domnul Katz si Domnul Florian reusesc un lucru foarte important. sa ridice semne de intrebare acolo unde nu erau.

 

Preda Mihailescu Eli Caufman este sincer si adevarat, cand spune "este un business care merge, si de aceea este nevoie sa se creeze sentimente potrivnice intregii etnii, ca cei obisnuiti sa profite de pe urmele acestor sentimente, sa poata continua". Un rabin adevarat.

 

Gavrila Ch este ca si cum isi produc proprii anticorpi/antisemiti

 

Alexandru Cosmin Codreanu Parlamentul European Evreiesc este (deocamdată) un simplu ONG cu numele oficial Uniunea Evreilor din Europa care speră să pună bazele primului parlament european alcătuit pe bază de etnie. 

Evident, succesul unui astfel de demers ar însemna o ușă deschisă și pentru alte etnii / diaspore care ocupă teritoriul UE, cei mai îndreptățiți să se înscrie în această cursă fiind etnii non-europene sau apatride (țigani, kurzi, armeni, turci sau arabi).

Influența politică a unui astfel de ONG poziționat strategic la Bruxelles nu ar trebui însă neglijată, iar legăturile lui cu trusturi media influente in UE ar trebui să ne dea de gândit.

 

Mihai Ion Turcu Domnul Katz et co. crede ca poate face pipi in sufragerie pe motiv ca a fost batut cand era mic....

 

Alexandru Cosmin Codreanu Cum ar fi un Parlament European al Aromanilor?

 

Dinica Roman al VLAHILOR ar fi si mai potrivit

 

Mihai Ion Turcu Dar cum ar fi sa avem un parlament national , o formula demodata dar inca posibil functionala....

Niciun comentariu: