marți, 27 decembrie 2016

Condamnare cu executare..

Condamnare cu executare.. – 16 noiembrie 2016

Smaranda Dobrescu

Colegul nostru Adrian Severin a fost condamnat definitiv la 4 ani cu executare. Va rog sa-mi permiteti sa-i transmit in numele grupului curaj, credinta si sanatate sa reziste. Ne vom gandi la el si-l vom sustine atat cat putem . Eu voi posta timp de 3 zile aceasta fotografie aici si pe wallul meu cu permisiunea D-voastra

 

Draghi Puterity O mizerie fara egal! Fiti tare, domnule Adrian Severin!

 

Mihai Ion Turcu In intemeierea justitiei, condamnarea initiala, figura argumentul moral si intentia moralizatoare. "Fiind un inalt demnitar de la care se asteapta sa fie un exemplu de conduita etica etc. ..." Personal cred ca sanctiunile morle sunt in seama grupului social, se concretizeaza un atitudini de respingere, nu in seama justitiei.

 

Prospectiv A-z .
Observ aici ca judecatorii au vrut sa dea un exemplu: Incerci sa te aperi/nu accepti invinuirea, esti si mai vinovat decat atunci cand a inceput procesul. Adica se vrea obliterarea ideii ca se poate rezista la abuzul legii.

 

Preda Mihailescu Good point. Intreaga inscenare este dubioasa - in timp ce Iliescu este inca in libertate, dupa ce se spunea ca in sfarsit s-a pronuntat vinovatia sa. Multa credinta si tarie dlui Severin.

 

Stefan Kovacs E o mânărie politică- dl. Severin fiind în vizor nu neapărat de la celebra sa listă ci de la primul ministeriat în guvernul Roman.Sunt cuiros dacă vreunul din miile de ONG-uri care au grijă de drepturile diverșilor va milita pentru eliberarea și re-punerea în drepturi a domniei sale. Eu sunt dispus să mă implic activ.

 

Roxana Antohi Ar trebui urgent in noul parlament sa se voteze o lege de raspundere pt magistrati pentru ca sunt sigura xa domnul Severin va prezenta cazul sau la CEDO .Dar ce folos ca peste 4 ani cal putin vom afla ca procesul lui nu a fost corect .Vezi cazul Remes .Daca s-ar da o lege prin care magiatratii sa raspunda pentru deciziile lor -s-ar gandi de 29 de ori cand ar da o decizie

 

Smaranda Dobrescu Impresionant cazul Remes. El e un om puternic, a rezistat. Cati or mai fi in situatia asta?

 

Florin Miron Adevarul va iesi la iveala, tot ceea ce i s-a intimplat si precipitarea evenimentelor actuale, i-au impins in mod pervers spre o decizie pripita, facuta pe fuga, comandata si regizata, pentru a da o lovitura electorala, el este o persoana de inalta conduita morala, si cu adevarat Patriot, clar ca incomoda prin prezenta sa in acest sistem de "valori" eu-orori-pene sau erori-pene, Dumnezeu Sa-i Dea Putere si Sa-L Intareasca!

 

Alexandru Cosmin Codreanu Daca dl. Adrian Severin ramane vizibil in peisajul politic romanesc este foarte posibil ca aceasta condamnare sa il transforme intr-un martir. 4 ani reprezinta exact timpul necesar pentru ca abordarile propuse de domnia sa fie validate de viitor

 

Smaranda Dobrescu Bine ai revenit, Alexandru! Aspectul pozitiv pe care l-ai semnalat presupune insa un sacrificiu mare, foarte mare.

 

Alexandru Cosmin Codreanu Din pacate timpul nu mai este dr partea mea. Partea buna a sacrificiului este ca te separa de majoritate. Avem nevoie de modele, si tare imi e teama ca ele vor putea razbate numai platind un pret mare.

Niciun comentariu: