marți, 25 noiembrie 2014

Reactii violente la articolul lui Adrian Severin, ”Tara este a noastra, a tuturor”



Reactii violente la articolul lui Adrian Severin, ”Tara este a noastra, a tuturor”-20 noiembrie 2014
Adrian Severin
Înțeleg că textul meu publicat sub titlul "Țara este a noastră, a tuturor!" a generat unele reacții furioase pe rețelele sociale.
Unii comentatori în mod evident nu au citit textul. Alții l-au citit dar nu l-au înțeles.
Unii protestează cu bună credință. Fie că au alte opinii fie că nu își dau seama că au fost manipulați. Este firesc și scuzabil.
Cei mai mulți, însă, sunt de rea credință. Deformează ceea ce am spus sau, neavând contra-argumente, mă atacă pe mine de o manieră josnică atât în formă cât și în conținut.
Mi s-a sugerat să șterg aceste comentarii rău intenționate. Nu o voi face. Ele demonstrează că aprecierile mele sunt corecte și că ținta a fost atinsă. Tocmai asemenea reacții ar trebui să îi trezească pe cei care încă nu văd pericolele care ne pasc.
Adaug că aceia care s-au aflat în spatele provocărilor, intoxicărilor, manipulărilor și violențelor din ultimile săptămâni sunt aceiași cu cei care au stat în spatele înscenării puse în operă de ziarul The Sunday Times împotriva mea și la care unii fac referire spre a abate atenția de la fondul celor afirmate de mine.
Nimic din aceste atacuri nu mă intimidează. Îi invit pe cei foarte mulți care și-au exprimat acordul cu mine să intre în acțiune înainte de a fi prea târziu.
Sunt un cetățean care nu deține nici o funcție publică și care are dreptul la opinie și la expresie. Sunt gata să răspund argumentelor. Nu voi răspunde expresiilor sub-urbane, proceselor de intenție și mistificărilor.
Alin Marina Am citit articolul integral, domnule Severin! FELICITARI!
Gheorghe Gradinaru Si eu sustin ideea conform careia dl Severin este "un cetățean care nu deține nici o funcție publică și care are dreptul la opinie și la expresie. Sunt gata să răspund argumentelor. Nu voi răspunde expresiilor sub-urbane, proceselor de intenție și mistificărilor"
Prospectiv FCh  KWJ, prin pasivitate, va calari in curand un tigru.
Mihaila Augustiniu Haloperidol, stimate Adi..... Zau asa .... Mai ramane sa spui ca agenti acoperiti ai lu The Sunday au facut coada la ambasade, iar apoi redactorii s-au deghizat in jandari' si-au dat cu gaze.... Omule..... faci vadimita... abtine-te... pici in ridicol...
Calalb George Aveti in mine un cititor foarte atent la cele scrise de Dv.Si-n multe privinte suntem pe-aceeasi lungime de unda!
Platon Florin asteptam de la dl Adrian Severin si alte texte care sa continue si sa lumineze mai bine tema avansata. Poate ca ar fi fost util ca dl Adrian Severin sa propuna intai si o bibliografie minima pt a putea intelege cheia discutiei si a participa in dezbatere pe subiect si nu in afara lui. Un George Orwell si un Noam Chomsky cred ca ar fi de inceput.
Ionel Iani Velciov Domnule Adrian Severin , aveti respectul multora pentru analizele si concluziile dvs... Dar multi au reactionat mai degraba vis-a-vis de momentul ales sa le emiteti si nu fata de continut emis... Se pare ca ce se vede este o reactie fata de ambalajul de ciocolata si nu fata de ciocolata in sine ...


Niciun comentariu: