sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Johannis, cu orice pret!



Johannis, cu orice pret! -20 noiembrie 2014
Prospectiv FCh
.1) Observ ca membri ai Grupului asociati cu armata la un moment dat sau altul al vietii lor formative si/sau profesionale au o problema cu mai orice ar umbri victoria johannita. Sa fie ceva ce scapa celorlalti?
1') Victorii ca ale d-lui Johannis au mai fost in istoria Romaniei post-1989. Aceasta victorie nu are niciun element la vedere care sa o distinga in mod unic.
Alexandru Botu Nefiind in mod hotarat de nicio parte, nu neaparat ca romanul impartial, cu ocazia acestor alegeri am facut atat de multe miscari de cap stanga-dreapta si retur, incat am obosit si am ramas si cu sechele. Una dintre acestea, suparator de evidenta, este inclinarea grotesca a capului spre dreapta, datorita amplitudinii nesemnificative a miscarilor spre stanga si amplitudinilor uriase spre dreapta. Ma rog, dupa un timp s-ar putea sa pot sa tin capul vertical, nu stiu insa daca imi va trece usor oboseala ca sa imi permit sa si comentez chestiuni atat de importante ca cele de mai sus.
Petre Opris Prospectiv FCh Este foarte interesant ceea ce spuneţi, dar nu am timp de analize ample ale problemelor politice din România şi de enunţat concluzii şi învăţăminte. Americanii au o propoziţie simplă pentru această situaţie: Time is money! Dacă aş scrie aşa cum speraţi/doriţi dvs. pentru acest grup, nu mai am timp să-mi rezolv analizele istorice despre Războiul Rece pe care le-am planificat. Apropo, deşi v-am promis că voi scrie un comentariu mai scurt despre opera pseudo-ştiinţifică a lui Larry L. Watts, vă anunţ cu regret că nu mai am timp de aşa ceva. Direcţia ofensivei principale s-a modificat!
P.O  Pentru a destinde un pic atmosfera, puteţi citi un banc foarte bun: Ştiţi cum să puneţi înapoi un dop de sticlă de şampanie?... Nu ştiţi? Întrebaţi-l pe Victor Ponta.
P.O  Şi o veste bună de la doamna Corina Creţu, chiar dacă a fost sau este membră a PSD: https://ro.stiri.yahoo.com/comisia-european%C4%83-d%C4%83...
ro.stiri.yahoo.com
P.FCh  Domnule Botu, mai multi dela Grup am ramas cu gandurile din cap osciland intre alternativele electorale, lucru amplu demonstrabil celui care ar urmari discutiile din ultima luna. Asta nu indica nimic mai mult decat dificultatea alegerii in conditiile date. Succesul castigatorilor va putea fi validat numai in timp, insuccesul celorlalti va putea fi transformat in succes data viitoare, daca se trag invatamintele de rigoare. Cred ca doar cei din Romania care n-au votat sunt perdantii absoluti.

Domnule Opris, faceti exact ce credeti cu timpul dvs. In ceea ce priveste declaratia dvs., "Apropo, deşi v-am promis că voi scrie un comentariu mai scurt despre opera pseudo-ştiinţifică a lui Larry L. Watts, vă anunţ cu regret că nu mai am timp de aşa ceva," mai ramane sa demonstrati public calitatea aprecierii dvs. cum ca lucrarile lui Watts ar fi pseudo-stiintifice--ceeea ce v-am si recomandat. Sper ca faceti si dvs. stiinta sociala in epistemologie popperiana, nu neo-dogma. Mi-ati facut cunoscute niste observatii ale dvs, pentru care va multumesc inca odata, dar mai cu seama interpretarea este rezultatul interactiunii. Mult succes!
A.B Domnule Prospectiv FCh va multumesc pentru atentia acordata! Eu, ca sa fiu cinstit, am intors mereu capul, cand intr-o directie, cand in alta, dupa argumente. Nu am avut niciodata sperante prea mari, nehotararea mea privea indreptatirea unora de a castiga in fata celorlalti.
A.B Incapacitatea de a colabora, nu numai in politica, este o masura a privitivismului. Sper sa se fi depasit acest moment...
Smaranda Dobrescu Wellcome to the club, Sandule!:-)
A.B  Multumesc, Doamna! O insigna de apartenenta se da?
Mie nu-mi prea plac cluburile, asociatiile, deoarece pana acum nu am gasit pe nicaieri vreun criteriu pe care sa-l satisfac pana da pe afara. De fapt, pana te da pe dinauntru, ca pe dinafara este starea naturala.
Dar daca mai cresc poate il induplecati pe Prospectiv FCh sa-mi ofere o functie in Triaj. Mai sus decat manipulant, ceva pe la operatiuni...Lucrez si dupa program, adica dupa timpul normat, fara pretentii suplimentare.
Petre Opris Prospectiv FCh Şi eu vă mulţumesc pentru discuţiile care au avut loc şi observaţile dumneavoastră, pornind de la studiul despre pseudo-ştiinţa domnului Radu Golban, trecând prin interpretarea loviturii de stat de la 23 august şi terminând cu interpretarea carţilor publicate de Larry L. Watts. La sfârşitul frazei m-am poticnit deoarece nu ştiu unde să-l încadrez pe cetăţeanul american: la CIA, la istorici, la ... Chiar nu ştiu. Deh, chestie de interpretare şi depinde unde duce lanţul (expresie cazonă, referitoare la faţa ascunsă a unora care se implică în politica din România). Sper ca dialogul nostru să continue, chiar dacă anumite persoane din acest grup vor fi deranjate în continuare de opiniile mele.
Ionel Iani Velciov Scurt si pe subiect: Eu am o problema legata de "asteptari" fata de seful statului ....1) asteptarile mele fata de ex-presedintele Constantinescu s-au consumat neimplinite, nu mai am nici una, dar in schimb am destule regrete ... 2) idem asteptarile fata de prezidentiabilul Ponta ... 3) aproximativ o parte din asteptarile fata de curand-ex-presedinte Basescu de asemenea s-au consumat, ramanand in urma si regrete dar si satisfactii ...4) fata de prezidentiabilul si in curand presedintele Johannis am deocamdata numai asteptari ...
Gheorghe Gradinaru Petre Opris eu exprim convingerea ca orice opinie exprimata cu argumente si folosind un limbaj civilizat nu poate deranja nici un membru al grupului.
Petre Opris Gheorghe Gradinaru De acord cu dvs. Îmi aduc aminte de mesajele pe care mi le-aţi trimis astă primăvară (parcă), atunci când nu ţineam cont că scriu pe peretele dvs. şi expresiile mele erau jignitoare.
A.B  Prietenul este cel care te convinge atunci cand nu foloseste niciun mijloc de convingere. Cel ce te convinge folosind argumente nu iti este prieten ci partener. In Grup, exprimindu-mi opiniile fara orice fel de cenzura (interna, externa) m-am simtit foarte bine tratat ca partener si extraordinar cand .....

Niciun comentariu: