vineri, 28 noiembrie 2014



Spovedanie Flash-19 noiembrie 2014

Prospectiv FCh a distribuit postarea publicată de Cristian Sima.
Spovedanie Flash
Cristian Sima
Printre cititorii acestei pagini exista unul care a fost agent DIE al lui ceausescu, repatriat dupa ce pacepa a tradat la americani, reactivat in 1988 si actualmente agent rus in cadrul serviciilor. A fost prezent pe pagina mea cu numele Mos Craciun, vezi spovedaniile 18,19,20 a reaparut cu numele Paul Stirbei. Are 66 de ani, se numeste in actele pe care le detine azi Avram Segal, dar nici acest nume nu este cel adevarat. Detine toata baza de date a securitatii de dinainte de 89 inclusiv dosarul meu de la securitate cu tradarea, manifestele, inregistrarile cu Mark Stevenson agent MI6 dar si angajamentul pe care l-am semnat in 89 cu numele Toma Caragiu, dupa ce am fost batut crunt. Acest dosar al meu a disparut in totalitate de la CNSAS. Paul Stirbei m-a contactat pe chat acum doua saptamini, va voi da toata conversatia desi sunt aproape 5 ore. El detine dosarul meu, dar nu a reusit sa ma santajeze. Din acea conversatie veti realiza ca omul a fost criminal angajat de statul roman sa elimine dusmani ai poporului. Este fost colaborator al gen geartu, omul cu microfoanele retras la fabrica de diamante dupa 1978. Avram segal nu este evreu, veti realiza asta cind veti vedea cum considera ca yaser arafat a fost asasinat, prin iradiere. Acest tovaras, lucreaza si azi si apara interesele familiei lui Ion Dinca, adica puiu popoviciu si radu dimofte, cei care au devalizat romania.Radu dimofte a cumparat sediul bancii marmorosh blank, cu 50000 de dolari si apoi a pus-o gaj la BRD contra 220 mil euro.A cumparat si actualul hotel Howard Johnson, fost dorobanti pe 100000, are mall ul de la baneasa, KFC si Pizza hut. El nu a semnat nimic si nu are nimic pe numele lui, totul e controlat prin Andrei Bajenariu, care are un dosar la DNA de 80000 de pagini si care s-a dus la Predoiu sa-l ajute, dupa ce predoiu nu mai era ministru, discutia a avut loc in biroul meu si am inregistrarea. Predoiu l-a refuzat.Dimofte a incercat sa ma santajeze cu o inregistrare cu mine si cu niste fete de la el din hotel, i-am spus ca poate sa o dea cind vrea el.Acest Avram segal mi s-a destainuit pentru ca e indragostit de o fosta prietena de a mea, deh, dragostea joaca feste.Dimofte e sprijinit de nepotul gen marin neagoe, renato neagoe, un individ care nu a avut carte munca in viata lui care nu poate parasi tara dar care doarme pe conturi bine garnisite in bancile romanesti. Renato este si cumnat cu Gabi grecu, fost director gen la Radiocom, fost tovaras si cu dan nica si cu gabi sandu, cei doi ministri ai telecomunicatiilor.
Celor care azi au continuat sa ma ameninte pe diferite cai le transmit un singur lucru: tot ce stiu va iesi la suprafata, nu sunt dispus la niciun tirg, chiar cu riscul vietii.Bogdan Dragoi, min finantelor in guvernul MRU este pionul cel mai important al lui Dimofte, si el si tatal sau.Dimofte a parasit Monte-carlo si nu se stie unde se afla actualmente.
Increngatura coruptiei este imensa, iar cifrele jonglate au peste 9 zerouri.
Tineti aproape, in curind conversatia cu mos craciun, alias paul stirbei, alias Varlam Segal, fost criminal al lui ceausescu!!!!
Sa va spun o poveste. Vara lui 2000. Restaurantul basilicum de linga Kiseleff. La o masa B. Chirieac si Bebitza, alias Mickey Spaga. Microsoft dorea sa cumpere cladirea bancorex de pe calea victoriei ca sa faca acolo un centru de soft cu multi programatori tineri romani. Li se cere o contributie de 1 mil de dolari pentru campania electorala din 2000. Msft plateste in celebrul cont de la banca Pictet.Nastase devine prim ministru si uita de promisiunea facuta,cerindu-le 300 de milioane pentru cladirea bancorex. Msft e f nervos. Mickey vine cu ideea de a achizitiona licente soft pentru toata romania la pret mare. Asa a inceput totul. Toata lumea a fost fericita, Msft nu s-a bagat direct iar Mickey a optimizat afacerea la maxim.

Miine povestea Kongsberg-Chirieac-SPP-Eads-securizarea frontierelor.
Octavian Lupu Eu ma intreb cum de a picat dl. Sima in mijlocul atator discutii interesante.Exista un nivel de plauzibilitate in postarile lui, totusi mi se pare ca sunt si multe lucruri fabricate. In orice caz astept sa continuie. Dar daca o sa spuna ca a participat si la negocierile dintre Gorbaciov si Reagan de la Malta, ma pierde de client.
Prospectiv FCh Sima clar are de platit niste polite, desi pare sa o faca doar intr-o parte a esicherului politic. Ceea ce spune are aroma de folclor sau chiar mai ceva cand spune ca MSFT era interesat in sediul acela pentru tinerii programatori romani. Sa nu uitam, aceste spovedanii vin dela un caracter sfarleaza care in toata facultatea la mate in anii '70-'80 a avut 10 pe linie cu una-doua exceptii.

Cert este ca omul e suparat foc pe faptul ca mafia transpartinica din energie a tras presul de sub operatiunile sale tocmai in ajun de listare a energiei romanesti la Bursa din Londra.

Mie mi se explica cateva chestiuni si se coloreaza altele. Faptele nu le vom sti vreodata, e vorba de Romania, locul unde nu putem determina nici unde a disparut ditamai sectorul bancar-financiar national, dar ne consumam in schimb pe chestiuni atat de grave cum ar fi... votul electronic/prin corespondenta.
Costel Gilca cat e adevar, cat e fictiunea lui, cat e dezinformare in povestea lui?
P.FCh  Povestea cu Dimofte (cumparari ieftine si gajuri) suna adevarata, pe de alta parte, astea puteau fi operatiuni legitime la momentul acela... Cam tot asa, printr-o schema similara, s-a improprietarit si Voiculescu, cred.
Viorel Straoanu Si de ce acest individ trebuie sa ne faca agenda ? Fch,veniti cu subiecte mai domestice.
P.FCh .Domnule, gasesc ca geneza capitalismului avorton in Romania este un subiect necesar, nu numai fascinant. Sima ilustreaza foarte bine procesul. Cand/daca or apare si altii, vom avea de unde alege.

Oricum, nu ma astept sa aflam dela justitie mare lucru, nici macar aia pe stil iohanit, caci una-doua si se incovca secretul de stat.
Petre Opris Dacă doream poveşti nemuritoare, deschideam o carte a fraţilor Grimm şi nu acceptam să fiu membru în acest grup pe facebook. Poate că ar trebui să neglijaţi asemenea subiecte, cu o veridicitate îndoielnică.
P.FCh  In alta postare am spus: "Sunt intrebat de ce postez povestioarele lui Sima. Pentru ca arata ca noi cam luam capitalismul la mishto."

Daca aveti alte ilustrari ale mecanismului capitalismului romanesc, abia astept sa le aflu. Vedeti dumneavoastra, Johannis va inscrie cel mai probabil Romania pe o orbita turbo-capitalista. Este imperativ sa intelegem cum am ajuns aici ca sa putem schita cum putem corecta lucrurile.

_______________
Domnule Opris, scrieti ca (nu) ati acceptat sa fiti mebru in Grup. Cred ca ati aplicat/cerut sa fiti membru si vi s-a aprobat. Ramanand la Grup este ceea ce acceptati, de fiecare data cand interactionati cu Grupul la fb.
P.O  Înainte de a fi acceptat de membrii grupului, am analizat situaţia şi am hotărât: Da, doresc să fac parte din acest grup. Apoi, am trimis cererea la dvs. Eu v-aş ruga să respectăm cronologia evenimentelor şi să nu ajungem la întrebarea: cine a fost mai întâi, oul sau găina?
P.O  Revenind la subiectul Sima, este posibil să-l postaţi, nu zic "nu", dar este pierdere de timp, în opinia mea. Poate că pentru alţi membri ai grupului este interesant, însă nu şi pentru mine.


Niciun comentariu: