marți, 17 aprilie 2018

Niste tampiti de putere, fara Dumnezeu

Gîndul de vineri, 30 martie 2018 Elena Udrea în Jurnal: „I-am zis lui Maior că nu e normal să-l aresteze pe Dorin (Cocoș – n.n.) în condițiile în care a împărțit banii cu ei sau așa cum au zis ei” Serialul…
cristoiublog.ro
Comments
Prospectiv A-z .
Niste tampiti de putere, fara Dumnezeu.


Acum eu nu cred ca putregaiul basismului s-a asternut peste Romania dintr-o data in 2005. Preconditiile au fost create dela uciderea lui Ceausescu, cedare dupa cedare, merge si asa dupa merge si asa--desigur, asta din partea celor *buni*. De aceea basismul bantuie si dupa Basescu.
 
 
Ioan Sorin Leoveanu
Ioan Sorin Leoveanu Nici eu nu cred, prea au stat mult granițele deschise într-o perioadă și prea mulți turiști s-au perindat.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu  Daca SRI-ul nostru e atat de impiedicat, incat nu stie dreapta ce face stanga, cum s-a mentinut atat de mult timp la putere? Intre ei nu exista adevar, intre ei procedau asa cum procedau in general: trisau si se amenintau. Cel putin trag concluzia ca ciondanindu-se pana in ultima clipa pe cine vor sustine, tehnicile Cambridge Analitica nu au putut fi aplicate Toata lumea, inclusiv micii agenti FB manipula pe toata lumea..
 
 
Ioan Sorin Leoveanu
Ioan Sorin Leoveanu Da, aflarea în treabă și canibalizare în interiorul structurilor de comandă la Români este proverbiala. Totuși cineva i-a ținut ocupați cu asta în timp ce zburda liber prin economie, politică și își subjuga statul și pe noi.
 
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Basescu a populat toate structurile de fortza cu curve, veleitari, inculti si frustrati. Era mediul in care se afla el acasa. Oameni cu astfel de repere morale sunt o adevarata mana cereasca pentru serviciile straine. Nu m-ar mira sa aflu ca Coldea a tradat chiar numai pentru tinichelele primite de la americani iar Codruta pentru ca era frustrata de aspectul ei fizic si voia sa se razbune pe lume.

Niciun comentariu: