marți, 17 aprilie 2018

cat mai multe partide pe cap de locuitor

E timpul re/creatiilor. Dupa cum se anunta primavara, in aceasta toamna vom avea recolta record de cat mai multe partide pe cap de locuitor.
Voci Conservatoare
Partidul lui Cioloș s-a lansat atacând celelalte partide. I-am putea spune Partidul MÎR. Dar inițiatorilor nu le plac inițialele acestea și și-au schimbat repede inițialele în RO+. După un partid cu nume de bloc, unul cu nume de abțibild de lunetă de automobil întregea spectrul comic al politicii românești. Tot e bine. Abrevierea USR e tristă, ne amintește ceva din URSS-ul comunist și din Frontul Salvării al lui Iliescu.
 
 
Comments
Buciu Petre
Buciu Petre Aruncand un ochi pe pagina respectiva, nu pot sa nu vad totusi sloganele neoliberale obisnuite dreptei de tip "In Linie Dreapta". Am dezvoltat o usoara alergie la tipologia asta de oameni. Ciolos are multe defecte, dar "marxist" sau corbynist sau sanderist nu-l vad totusi. Nu ca asta ar fi in intregime rau, oricum. Problema cu partidul asta e ca va deveni USR 2, de care nimeni nu are nevoie - un fel de "stanga" de caviar, neoliberali pe economic si "progresisti" pe social, precum toate caricaturile alea occidentale care se potrivesc la noi ca nuca in pereet.
 
 
Claudiu Suma
Claudiu Suma ce URL au?
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Schimbarea denumirii au facut-o oarecum obligati caci Platforma Impreuna s-a lansat oficial pe data de 15 septembrie 2017, în componenţa a peste 1.000 de intelectuali şi ONG-uri. Amestecul acesta de denumiri a fost si ramane creator de confuzii voite in randul electoratului. Ce are de-a-face Platforma care militeaza pentru referendum privind structura familiei cu tehnicienii lui Ciolos?
 
 
Prospectiv A-z .
Lista „tehnocraților” cu apucături de politician


1. Victor Grigorescu a încasat 10.000 de euro pe lună timp de doi ani, într-un offshore, pentru un presupus site care n-a funcționat niciodată. Ce-l recomandă pentru așa o performanță online? Experiența lui de angajat la stat, în diplomație, cu specializarea comerț exterior.

2. Gabriel Biriș în general lucrează pentru clienți privați pe care îi învață să-și facă offshore-uri, este el însuși administrator în câteva (e legal să-și reducă volumul de taxe datorate, spune el și așa este). Din când în când lucrează pentru stat, pe care îl învață să colecteze taxele mai bine.

3. Cristian Ghinea a aprobat acordarea de fonduri UE pentru SRI, prin programul SII Analytics, al cărui scop este supravecherea cetățenilor (inclusiv date despre sănătate), executate de regulă prin intermediul unor firme securiste faimoase.

4. Marius Bostan, specializat în „activitatea de informații și contrainformații, securitate națională și implicații, matrici de securitate” își câștigă traiul de zi cu zi din intermediere de obligațiuni municipale, adică din contracte cu statul. O parte din bani îi folosește pentru a sponsoriza un site de extremă dreaptă.

5. Dragoș Pîslaru critică asistenţa socială şi pe asistaţi în timp ce 70 la sută din afacerile firmei lui vin din contracte cu statul. Firma la care a fost acționar, GEA, a devenit inclusiv furnizoare de cadre de nădejde pentru Banca Națională.
https://www.facebook.com/romaniacurata.arc/posts/1690290584341964
 
 
Buciu Petre
Buciu Petre Pe unii din ei stiu ca i-a expediat in urma unor declaratii ridicole (cum a spus Bontan, cred, ca invatamentul gratuit e o reminiscenta a mentalitatii comuniste). Dar tot nu justifica cum au ajuns acolo in primul rand si daca nu cumva au ajuns in plina cunostinta de cauza.

Niciun comentariu: