marți, 17 aprilie 2018

Ce preferi, razboi *regional* sau colapsul capitalismului?

Interesanta evitare ...
Britain has formally accused Russia of being behind an attempted assassination attempt — but the White House won't say if it it agrees.
businessinsider.de
Comments
Prospectiv A-z .
Si atunci cine si cum a hotarat expulzarea 'diplomatilor' rusi? Stiam ca puterea de decentralizata in State, dar chiar asa?!
 
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Ai vazut si despre Franta ce se spunea: In prima zi insusi macaroana a fost de parere ca nu este serioasa treaba si s-a abtinut, pe 5 Martie. Apoi pe & martie a schimbat directia cu 180 de grade. O presiune de grup care ... nu poate sa vina decat de undeva de deasupra grupului. Detaliile din celalalt articol sunt chiar zguduitoare: un atentat cu o otrava multi-letala, care nu exista in Anglia -- si totusi la primul spital de provincie au gasit pe loc antidotul si au putut fi salvati, si Rusia este pedepsita pentru ... ce putea sa se intample, daca in moemntul in care May -- pardon, Putin -- a planuit atentatul, nu ar fi adus si antidotul la locul cu pricinea. Este intr-adevar ca absurditate mai rau ca niciodata...
 
 
Prospectiv A-z .
Ce preferi, Preda, razboi *regional* sau colapsul capitalismului? Cred ca asta-i genul de decizie la nivelul ala...
 
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Prospectiv A-z Foaie verde -- parca preferinta mea intereseaza pe cineva. Te uiti ca la teatru, in timp ce ei sa lupta poate deja prin tot sistemul solar ...
 
Prospectiv A-z .
Iti inteleg raspunsul, nu cred ca ai vrut sa-mi intelegi intrebarea.
 
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Prospectiv A-z Ca vor sa isi scape unii caciula oricare ar fi pretul? Ce este surprinzator?
Prospectiv A-z .
Mai mult, ce preferi? Ca persoana care esti sau ce ai prefera daca ai fi presedinte/premier de tara occidentala/NATO/UE?
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Prospectiv A-z -- have a drink! Ce intrebari pui. Pai cum sa fiu premier? Ori am ajuns premier si am informatia pe care unii premieri cu riscul vietii si-au obtinut-o, si atunci as putea sti macar o fractiune din joc, ori nu as fi premier -- caci daca as juca jocul, l-as juca nu ca sa castig, dar macar ca sa inteleg. Deci fara a sti, ce vrei de la mine? Sa spun ce as "alege", asa, dupa gura presii si propagandei? Plus cateva educated guesses? Let us be reasonable!
 
 
Prospectiv A-z .
Incerc sa vad cat de mult ii putem judeca pe cei care, vazuti dinafara, joaca prosteste... QED


The drinks are on you!
 
Gheorghe Gradinaru
Gheorghe Gradinaru declaratia este chiar din date de 12.03 cand madam May a acuzat public rusia
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Nu-i fastaceala, este manipulare!
Anna Zelinski
Anna Zelinski Subiect de film, pentru Polanski.
 



 

Niciun comentariu: