marți, 17 aprilie 2018

Ajuta sa intelegem cum actiona sistemul

Ajuta sa intelegem cum actiona sistemul
Comments
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Nu Iosif Buble se opunea desecretizarilor? Ce interes poate avea un ziarist 'independent" sa nu afle adevarul? Poate politicieni/e din familia sa au ceva interese? Este problema PSD-ului sa-l creada pe Ponta sau pe Dragnea. A malin, malin et demi!
 
 
Prospectiv A-z .
0) Tara a fost pilotata dela K2, cel putin de cand Basescu a coabitat cu USL. Factura profesionala si umana a celor de acolo se reflecta in mizeria nationala.
1) Mi se intareste senzatia ca Ponta a fost pilotat in cariera sa. A inceput sa actione
ze in nume propiu prea tarziu si pe chestiuni relativ minore.
2) Pot sa-l inteleg pe Dragnea, un om tenace, subestimat de toti. In comparatie cu labilul de Ponta, tenacitatea lui Dragnea a prevalat.
3) "Eu asa am vazut la filmele americane".
4) KWJ este cel mai pilotat politician roman in functie de pana acum.
5) Interviul acesta e coordonat cu 'dezvaluirile' lui Ghita.
6) Ponta tot spune ca s-ar fi tot cramponat de faptul ca oameni ai sai, chiar si el insusi, aveau dosar penal. Interesant cum n-a avut o problema cu KWJ, el insusi cu dosar.
7) Vasile Dincu era inlocuitorul de Ponta, 'om acceptat de...' cine piloteaza din umbra.
8) Nicio vorba despre Referendumul din 2012 si Pungesti/gazele de shist, prea putin despre Pactul de Coabitare, neconvingator despre Colectiv si Rosia Montana.
 
 
Gheorghe Gradinaru
Gheorghe Gradinaru referitor pct 2-nu cred ca a prevalat tenacitatea lui Dragnea ci faptul ca la acea data a fost preferat cineva mult mai vulnerabil decat rovana si deci mai controlabil
 
 
Prospectiv A-z .
Ma refeream la traiectoriile celor 2, nu punctual la momentul acela.


Daca e sa continui, as spune ca lui Ponta ii place politica (MARE), lui Dragnea puterea (locala). Ponta a fost lansat nepregatit, Dragnea nu va fi niciodata pregatit.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Eu ii vad pe cei doi in felul urmator (de la distanta de data aceasta): Dragnea a fost un tip egal in comportament cu baronii locali si cu cei din conducerea centrala. El mergea pe principiul imi esti loial, te sustin, sau imi esti loial, eu am cheia de la seif (nu uitam cati ani a fost el seful mai marilor consiliilor judetene).In plus, a avut subtilitatea sa descopere ca pe femei te poti baza in tr-o masura mai mare decat pe barbatii din partid. Ponta, in schimb era si este imprevizibil. nu-si mentinea cuvantul, nu-si sustinea oamenii daca pilotajul ii cerea altceva. (Exemplul Severin pe cale sa ajunga seful grupului social-democrat din PE, virtual presedinte PE) In rest asemanari in privinta dorintei de a fi in anturajul statului paralel.
 
 
Prospectiv A-z .
Revin pentru 4 adugiri
9) Dl. Ponta ofera romanilor ca exemple negative ce se intampla in Ungaria si Polonia. Fie este afon la politica interna, fie este maseaua de minte a celei de-a Treia Căi.

10) Cat a fost prim ministru, a facut mii de numiri pentru ca asa i-a recomandat Dragnea si confirmat serviciile. Prin ce alte galaxii prindea si el fluturi?!
11) Nu (mai) exista un mecanism institutional de promovare si validare a valorilor in PSD--cel putin din perspectiva d-lui Ponta, totul este la cheremul d-lui Dragnea.
12) Pentru dl. Ponta, statul paralel e o inventie a lui Dragnea.

------------------

P.S. Ponta confirma ingrijorarea pe care am exprimat-o si aici: Vantul in panzele lui Dragnea s-ar putea sa vina la un cost mare pentru romani (Fond Suveran etc.).
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Ma intreb cum ar fi fost daca manifestatiile # rezist de peste un an ar fi adresat adevaratele vulnerabilitati ale politicii si nu s-ar fi agatat de prostii. Ca dovada ca in prezent e mai mult decat clara "independenta" justitiei pe care o doreau neschimbata. Mistificari ale realitatii ale caror victime am fost si probabil vom mai fi.
 
 
Prospectiv A-z .
Ponta n-a fost de acord nici cu Ordonanta 13. Racord la statul adanc globalist se vrea si asta.
 
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Cand oferta de prezidentiabili este atat de nesemnificativa, inerent vei gresi votandu-l fie pe unul fie pe celalalt din turul 2. Nu sunt confortabila ca l-am votat pe Ponta, ci mai degraba ma simt bine ca nu l-am votat pe contracandidat.. :-(
 
 
Prospectiv A-z .
Cu WP era sansa teoretica de a le fi mai bine romanilor din interiorul sistemului. Cu KWJ nu e nicio sansa, el fiind un loc de dat cu capul.
Gheorghe Gradinaru
Gheorghe Gradinaru Cat timp candidatii prezidentiali vor fi alesi si sustinuti de "alti" si nu vor aparea din randul oamenilor politici care doresc sa puna in aplicare un program politic in interesul general nu vom avea din ce alege.

Niciun comentariu: