sâmbătă, 9 decembrie 2017

F35, a fi sau a nu fi

F-35, a fi sau a nu fi? – 19 noiembrie 2017

 

Draghi Puterity shared a link.

November 19 at 12:39am

Hai ca nu se lasa nici nemtzii mai prejos, cumpara F35-uri. Make America great again! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

 

 

F-35: Ein Pannen-Jet als "Tornado"-Ersatz für die Bundeswehr? - SPIEGEL ONLINE - Politik

Die deutschen "Tornado"-Kampfjets sind in die Jahre gekommen, ein europäisches Nachfolgemodell ist nicht in Sicht. Stattdessen könnte die Bundeswehr die…

SPIEGEL.DE

 

Preda Mihailescu Tot din Portugalia?

 

Draghi Puterity Nu, direct din SUA. Dupa ce au vazut americanii ce strutzo-camila le-a iesit cu avionul asta. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff0/2/16/1f603.png:D

...

Prospectiv A-z .
Cei care cumpara F35 la stadiul si pretul de azi o fac exclusiv pentru reverse-engineering.

Draghi Puterity Singurii pe care i-am auzit spunand ceva bun despre avionul asta, sunt rusii (ceva de genul - nu e atat de rau pe cat se spune). Cei mai mari crititici sunt expertii americani. Interesant in acest context ca germanii au refuzat o oferta Airbus de a le construi un avion militar.

Un exemplu: 

 

 

1/6 F-35 JOINT STRIKE FIGHTER IS A LEMON

Military expert Pierre Sprey, the…

YOUTUBE.COM

 

Draghi Puterity Aici cum vad rusii F-35-ul:

https://www.youtube.com/watch?v=ScM_rN9a-js



Vezi in special discutia de la min 4:30 legat de varianta pentru export si software-ul care poate dezactiva avionul daca aliatul nu e cuminte.

 

 

Russian military expert comparing F-35 and T-50…

YOUTUBE.COM

 

Ovidiu Stoica Trump is winning, toata lumea decarteaza miliarde si cumpara marfa americana (rachete, avioane, whatever)... Incep sa ma indoiesc ca au nevoie de ele, incepe sa arate mai mult ca "taxa de protectie".

 

Prospectiv A-z .
Discutia cu acest F35 e putin mai complicata. Imi amintesc cand Blair lucra din greu la a-l convinge pe Bush II sa se permita UK co-participarea in program si cumpararea acestor aparate. In F35 ar fi fruncea tehnico-militara a momentului, toata lumea ar vrea unul (chiar la pretul de un miliard sau doua) pentru a-l desface in bucati si a vedea ce si cum.

 

Ovidiu Stoica Prospectiv A-z Poate, vedem cate cumpara Germania...Mi se pare suspecta coincidenta insa : acum cateva zile a iesit seful serviciilor secrete germane si a tinut o conferinta despre cat periculoasa si avansata a devenit armata Rusiei, stie el din informatii secrete...Cred ca a fost vorba de a oferi o justificare pentru aceste achizitii de armament american...Trump obtine ceva, europenii incep sa "cotizeze" economiei americane, un lucru pe care Trump l-a cerut insistent...Nu stim insa ce a acceptat sa faca in schimb, nu cred ca Germania a 'cedat' pur si simplu. O sa aflam in lunile urmatoare, o sa vedem in deciziile lui Trump, si atunci o sa intelegem 'dealul'. ...Poate si sa nu fie altceva decat echilibararea balantei de plati US-Germania, pe moment foarte dezechilibrata in favoarea exporturilor germane. Situatie care a fost criticata in mod repetat de Trump.

Eduard Virgiliu Prospectiv A-z Nu prea pot sa-l desfaca in bucati pentru ca service-ul este asigurat de americani si daca afla iti dau o palma peste ochi de nu te vezi.
De asta sunt asa de scumpe deoarece doar ei asigura functionarea lui si nu o sa primesti niciodata schema avionului.

Prospectiv A-z .
http://www.novinite.com/.../Gen.+Dunford:+The+US+Loses...

 

 

Gen. Dunford: The US Loses its Military Superiority over Russia and China -…

NOVINITE.COM

Prospectiv A-z .
https://www.cnbc.com/.../usaf-general-steve-kwast-china...

 

 

Air Force general says China is advancing in space five times as fast as the US

CNBC.COM

Niciun comentariu: