miercuri, 6 decembrie 2017

Nu exista casa regala?

Nu exista casa regala? – 17 noiembrie 2017
 
 
Mery Sivu shared Liliana Ceausescu's post.

November 17 at 9:01pm

FARA CUVINTE....

No automatic alt text available.

 

Liliana Ceausescu

November 9 at 5:01pm · Bucharest

Nu EXISTĂ "casă regală" a României. Citiți istorie, documentați-vă și reveniți în secolul 21. La 30 decembrie 1947 Mihai I a abdicat pentru el și urmașii lui de la tron, renunțând în același timp atât pentru el cât și pentru URMAȘII LUI la TOATE prerogativele exercitate ca rege al României. Cum poți tu dle. Tăriceanu și tu dle. Dragnea să depui o inițiativă legislativă pentru reglementarea statutului juridic a casei regale de Romania, din moment ce ea nu EXISTĂ? Ce "noapte a minții" vă îndemnă să solicitați recunoașterea acesteia ca persoană juridică de drept privat și pe deasupra să mai aveți îndrăzneala să propuneți și acordarea statutului de utilitate publică? Adică noi cetățenii acestei țări greu încercate de șomaj, migrația forței de muncă pentru a slugării la străini, taxe împovărătoare, distrugerea micilor întreprinzători și multe altele, să plătim din buzunarul nostru 25.000.000 milioane de euro pe an pentru cetățeana Margareta Hohenzollern și cetățeanul Radu Duda. Pentru ce? Care este aportul acestor cetățeni la dezvoltarea României? Furt din banii publici se numește domnilor aleși ai poporului pe care trebuie să îl reprezentați. Sper ca să se audă până în stradă această nouă dorință de spoliere a vistieriei și așa sărace a statului, și să vă cheme la apel tinerii din al căror buget de educație luați pentru a învia o "instituție" care a murit în 1947. Nu ajunge că avem cel mai scump kilometru de autostradă din lume și tot nu avem infrastructură, acum vreți să înviați și "morții"? Strada aude? Senatul și Camera Deputaților aud? Organele abilitate ale Statului aud? Opriți abuzul? Distribuiți pentru informare. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fc/2/16/1f610.png😐

 

 

 

Dana Fantu Juridic vorbind, un act semnat cu mitraliera la tâmplă este nul. 
Despre aspectele emoţionale cu privire la actul abdicării, tac.

 

Dana Fantu Nu mă exprim nici cu privire la actuala stare de facto/iure a Casei/Familiei Regale. S-a scris prea mult.

 

Mery Sivu https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ec1/2/16/LIKE.png(y)

 

Prospectiv A-z .
"un act semnat cu mitraliera la tâmplă este nul" un sef de oaste trebuie sa fie mai brav decat ultimul soldat care daca da semne de stanga-mprejur din fata mitralierei inamicului este impuscat pe data de catre ai lui. Cat despre mitraliera la tampla, ce sa mai zic, si-a luat decoratii dela TOTI cei care au siluit Romania, iar unii spun ca i-ar fi fost aranjata si o renta viagerea din partea Romaniei, garantata de URSS.

Stiu ca romanii alearga zilele astea dupa un simbol sau ca Dragnea-Tariceanu nu-s semi-zeii de care cei mai multi cred ca-i nevoie, insa as practica mai degraba arta posibilului.

 

Dana Fantu Da. Posibil.
M-am exprimat strict pe valabilitatea juridica a actului de abdicare. Sigur, teoria dolului are o multime de interpretari posibile.

 

Prospectiv A-z .
Am mai aflat de o notiune de drept, dolul--cei curiosi pot citi aici: 
http://normacorp.ro/dolul-cel-de-al-treilea-viciu-al.../

Ce sa mai zic, amintesc doar de bancul cu violul in grup la care unul a fost totusi achitat--vatamata putea sa fuga.

 

Dana Fantu Unora ne place mult sa invatam teorii juridice de pe internet. Mai ales cand sunt gresite.

 

Prospectiv A-z .
Cred ca discutia s-a complicat inutil. ...See More

 

 

Percentages agreement - Wikipedia

The Percentages agreement was a secret agreement between Soviet premier Joseph…

EN.WIKIPEDIA.ORG

 

Smaranda Dobrescu Expresia asta o avea englezul in momentul in care din creion ne pecetluia soarta pe urmatorii 45 ani. Un fleac! Ca si cum s-ar fi inteles pe mere....

 

Gavrila Ch Dana Fantu, dar cand a semnat declaratia romanilor reuniti in Ungaria/unde in alta parte? ce vorbeste de statutul aparte, autonom al Transilvanei, ce bomba nucleara i s-a pus la tampla, sau in alta parte?

 

Dana Fantu In analiza cadrului istoric prefer sa va citesc opiniile, eu avand credinta ca mereu mai apare un detaliu care poate schimba perspectiva asupra ansamblului. 
Partea frumoasa a vietii pe aceasta planeta e ca suntem ,,nevoiti" sa interactionam, depindem unii de altii. Partea mai putin buna e ca noi, romanii, am cazut mereu cum au vrut altii, nu noi. Anume in genunchi, nu in picioare.

Gavrila Ch mai ales prin asemenea reprezentanti...

 

Dana Fantu Cu atat mai putin as fi asteptat ceva de la ei. 
Dar iata cum aratau cartile/hartile chiar in timpul razboiului, se pare: 
https://www.loc.gov/resource/g3200.ct001256/

 

 

Outline of post-war new world map.

F17019 U.S. Copyright Office Scale ca. 1:30,000,000. Shows protectorates and…

LOC.GOV

 

Prospectiv A-z .
Dana, avand abia acum timp sa consult harta repostata de tine constat inca odata ca ne-am consumat degeaba pe aplicabilitatea dolului in cazul abdicarii lui Mihai. 

A se retine din aceasta harta:
1) La data publicarii (1942), lumea era deja impartita in sferele de influenta pe care romanii le cunosteau pe pielea proprie dupa 1947. Unii credeau in si asteptau venirea americanilor pana... dupa regimul Iliescu.
2) La punctul nr. 39 din legenda (dreapta jos) se stipuleaza imperativul nationalizarilor universale SI limitarea ratelor dobanzii la 2%. 

Vai de capul celor care umbla sa indrepte lumea pe calendare impuse extern!

 

Dana Fantu De acord. 
Invocarea dolului nu a fost ,,degeaba". Avand in vedere temporalitatea aplicarii.
Istoric, nu am dreptul sa vorbesc.

 

Dan D. Calinescu Cum ar putea vreun Ceaușescu gândi altfel? Abdicarea este ilegală, ca și republica comunista care i-a urmat, impusă de ocupantul sovietic.

 

Alexandru Stanescu De tăcea și mai ales nu scria ...
Nu 'ș' ce dracu mă puse să citesc !

 

Alexandru Stanescu I-aș transmite un cuvânt , un singur cuvânt , de origine turcă . Cu năduf !

Niciun comentariu: