marți, 5 decembrie 2017

Chicago Boys sau Bucharest Boys?

Chicago Boys sau Bucharest Boys? – 14 noiembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

November 14 at 11:33am

Macar unul din cei mai neoliberali bancheri recunoaste ca masura cu trecerea contributiilor este surprinzator de buna..Pentru patroni, desigur..

 

 

​​Chicago Boys sau Bucharest Boys? (sau de ce au fost trecute contribuțiile sociale de la angajator la angajat)

Una dintre schimbarile cheie din codul fiscal o reprezinta mutarea aproape in totalitatea contributiilor sociale de la angajator la angajat. In urma acestei reforme,…

HOTNEWS.RO

 

Ovidiu Stoica "PSD se lupta cu multinationalele" https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Smaranda Dobrescu La ora vesela..

Write a reply...


Smaranda Dobrescu Chiar azi, probabil la cererea guvernului apare o situatie care sa sperie , hai sa spun constientizeze romanii ca plecarea multinationalelor ar fi un dezastru. Un fel de explicatie voalata a masurilor luate. Oare alta politica de stimulare a capitalului romanesc e imposibila? E un dat blestemat acesta de a ne considera la mana capitalului strain? Fondul de dezvoltare e in adormire, precum..?
http://jurnalul.ro/.../afacerile-din-20-de-judete-la-mana...

 

 

Harta economică: Județele unde investitorii străini fac legea

Economia românească a ajuns să fie dominată fără…

JURNALUL.RO

 

Preda Mihailescu Privind aceasta harta, intelegi de ce toate fitzuicile romanesti de doi bani (adevarul etco) sunt specializate pe bancuri si stiri de scandal ... din Vaslui! Nu are investitori straini, trebuie sa fie jale!

 

Smaranda Dobrescu Fara investitori straini, chiar si violurile s-au inmultit! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

Preda Mihailescu Exact! -- si cum faptul este evident, ajunge sa publicam cancane, nu este nevoie de cifre comparative, care sa ne dumireasca daca aceste excese, din pacate, au o repartitie statistica, sau daca se lipsesc chiar ca scaietii de ... Vaslui.

 

Anna Zelinski Au ratat Chevronul la mustață.

Niciun comentariu: