joi, 30 noiembrie 2017

Suntem in grafic, Don Lothrop cu desfiintarea partidelor si aparitia altora?? – 13 noiembrie 2017

Suntem in grafic, Don Lothrop cu desfiintarea partidelor si aparitia altora?? – 13 noiembrie 2017

 
 
Smaranda Dobrescu shared a link.

November 13 at 8:31pm

Suntem in grafic, Don Lothrop cu desfiintarea partidelor si aparitia altora??

 

 

Interviu cu omul de afaceri american Don Lothrop: Putem crea aici un model de prosperitate pe care partea aceasta de lume nu l-a avut niciodată | Romania Libera

ROMANIALIBERA.RO

 

Smaranda Dobrescu Interviu luat in nov.2016.

 

Prospectiv A-z .
Un Lache sau Lake daca prefera ortografierea de acasa. Sa corecteze mai intai sistemul american cu blocajul sau cronic, dupa aia sa dea sfaturi!

 

Doina Nicolescu M-am saturat de sfaturi de la americani! Dece nu incearca sa le aplice la ei?

 

Preda Mihailescu Intrebarea este mai degraba, cu ce vant din spate vine el sa dea spate? Este aceeasi filiera democratica nereformata la periferie, sau este -- din pacate -- deja un Trumpist?

 

Prospectiv A-z .
Prima varianta. Vantul Trump inca nu bate in Romania.

 

Smaranda Dobrescu Alegerile americane avusesera loc in nov.2016?

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z Putem deja sa ne temem ca pica Trum inainte de a batea vantul... Dar totusi, optimist vorbind, inseamna ca mai sunt sperante! Si loc ca CINEVA sa se planga la Washington!

 

Prospectiv A-z .
Lothrop e in Romania de aproape o decada. N-are nicio treaba cu Trump. A venit sa invete romanii de ce nu-i in stare in America. Contributia lui, ca a multora ca el, e strict limitata la Transilvania...

 

Smaranda Dobrescu Ca PSD trebuie sa dispara in viziunea unora, e clar. Acum se afla intr-o situatie inedita dar si foarte complicata. D-l Profesor Gheorghe Piperea si-a exprimat o parere pe FB preluata de Cotidianul:
"„Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat și i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-și probeze nevinovăția și, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumția de nevinovăție merită salvată chiar și în cazul politicienilor?
Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp„, a scris Piperea pe contul său de Facebook după ce Dragnea a fost pus sub acuzare în noul dosar." 
Indicatorii macro dovedesc din plin, de altfel starea de instabilitate a tarii si politica BNR de accentuare a acestei instabilitati.
Dilema ridicata in fata membrilor PSD pare a fi: Daca consilierul premierului are o astfel de parere (intamplator identica cu a presedintelui) si premierul nu a luat nicio pozitie fata de aceasta exprimare, se poate intelege ca premierul e de acord. Are acest eventual acord legatura cu ideea emisa de omul de afaceri american, de mai sus?

 

Smaranda Dobrescu In urma cu doua minute s-a anuntat ca D-l Piperea a demisionat din functia de consilier. Cred ca e momentul sa-l felicitam! Si-a luat o greutate de pe inima.

Niciun comentariu: