miercuri, 29 noiembrie 2017

Actiunile din paradis

Actiunile din paradis – 6 noiembrie 2017
 
 
Gheorghe Gradinaru's post.
Corbyn e un dragut. Cei din conducerea societatilor democratice cu banii in paradisuri fiscale datoreaza cetatenilor mai mult decat scuze.


PARADISE PAPERS
The papers are a huge batch of leaked documents mostly from offshore law firm Appleby, along with corporate registries in 19 tax jurisdictions, which reveal the financial dealings of politicians, celebrities, corporate giants and business leaders.
The 13.4 million records were passed to German newspaper Süddeutsche Zeitung and then shared with the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Panorama has led research for the BBC as part of a global investigation involving nearly 100 other media organisations, including the Guardian, in 67 countries. The BBC does not know the identity of the source


The Labour leader says anyone avoiding tax, as revealed in leaked Paradise Papers, should apologise.

Alexandru Botu Munca in folosul comunitatii, pana la acoperirea diferentei de profit/castig.

Prospectiv A-z .
Mai sunt ocne de sare, domnule Botu?

Alexandru Botu Da, Domnule Prospectiv A-z, cu exploatari reduse. Parte sunt amenajate ca muzee. Sa nu-mi propuneti ca munca in folosul comunitatii sa fie facuta in calitate de ghizi! Va rog frumos! Stiu cateva saline (Cacica, Praid, Slanic Prahova, Ocnele Mari) , dar din pacate nu mai sunt ocne, acele ocne infricosatoare. Exista, insa, cartiere in unele orase mai periculoase decat vechile ocne. Acolo, munca in folosul comunitatii ar fi ok!

Rizea-manea Marius Cine trebuie sa-mi dea permisiunea sa vad articolul?


Noi nu mai vrem să fim o ţară de hoţi... mărunţi!!!
____
Regina Marii Britanii Elizabeth a II-a, simbolul aristocraţiei globale, îşi ţine banii şi investeşte în paradisurile fiscale. Ca tot mafiotul mărunt din Est.
Elita financiară americană de pe lîngă Trump&co doarme în acelaşi „pat financiar" cu elita financiară rusă din jurul lui Putin. Un amor global prea scump. Unde dragostea e mare, corupţia nici nu mai contează.
Pînă şi Uber-ul, simbolul noului tip de bussines curat, taxiul cu care merge „clasa creativă" la proteste, e băgat în rahat finaciar pînă peste gulerul alb. E clar că nu mai putem merge cu taxiul la protest. Dar nu ne predăm: rezistăm.
Doar Dragnea umbă cu găinării: coteţ, porci şi ceva neclar prin Brazilia ca să dea iz global. Dar ştim că e prea provincial şi mărunt.
Nu se mai poate: nu mai acceptăm găinării locale, vrem corupţie globală. E timpul să intrăm în lumea bună!!! Noi nu mai vrem să fim o ţară de hoţi... mărunţi!!!
Ce-i de făcut???
PS: LA Deva O P O Z I Ţ I A a cîştigat primăria.
Fostul primar PNL-ist, devenit PSD-ist a intrat la bulău. Despre cel nou PNL-ist ştim aşa: ""Florin Oancea a mai candidat pentru Primăria Deva în urmă cu patru ani, ca independent şi a obţinut un scor de 13%. Oancea este cunoscut pentru o gafă pe care a făcut-o în luna martie a anului 2006. Acesta a fost exmatriculat de la masteratul de Administraţie Publică de la Universitatea „Vasile Goldiş" din Arad, după ce a trimis şoferul să susţină un examen în locul său." scria Gândul în 2016."
Nişte găinari!
Mîine se fac 100 de ani de la Revoluţia din Octombrie. Ce serbăm?



Malta's prime minister has appealed for national unity…

Niciun comentariu: