luni, 27 noiembrie 2017

Despre noua crima organizata, Sorin Ovidiu Vantu

Despre noua crima organizata, Sorin Ovidiu Vantu – 6 noiembrie 2017

 

Gheorghe Gradinaru shared a link.

November 6 at 2:35pm

"Nația l-a mandat prin vot pe Dragnea să conducă statul. În felul ăsta el a căpătat în mod legitim dreptul s-o facă. Când a încercat să ia hățurile, securiștii care erau deja pe capră, în mod nelegitim, i-au dat una peste ochi de i s-a pleoștit mustața. Deci nu discutăm de două căruțe care aleargă în paralel, ci de una singură care are pe capră un vizitiu pus de americani, nu de români, gloaba care o trage ești tu generație, iar biciul folosit este Justiția. Dacă nici acum n-ai înțeles, înseamnă că ești proastă!"

 

 

Capitolul 58 - Despre noua crimă organizată | Sorin Ovidiu Vîntu

E o prostie cât casa să vorbești de un "stat paralel" în condițiile în care nu a apărut o altă Constituție, un alt pachet de legi, o altă Înaltă Curte de Justiție, un alt Parchet…

SOV.RO

 

Prospectiv A-z .
Din principiu, nu-l urmaresc pe acest escroc in responsabilitatea caruia poate fi pusa o buna parte din esecul capitalismului romanesc post-1989. In acest text el pune niste aspecte cap la cap intr-o ipoteza de lucru ce promite sa fie productiva. Adica una care sa ne scoata din fugarirea cozii de pana acum.

La alt nivel, cred ca se da o lupta, boiernasii locali incep a-si da seama ca au fost folositi ca... prezervative. Ceea ce e un altfel de a spune ca n-au venit cu mare lucru in dotare la joaca post-ceausista.

 

Smaranda Dobrescu Greu sa recunosc ca acest parsiv care in 1996 era invitat de toate partidele sa le viziteze si sa le lase ceva cecuri contra promisiuni, as putea sa fiu de acord cu el. Are totusi cateva poante corecte. Nu sunt de acord insa cu ideea ca nu exista stat paralel ci ca exista doar statul securist. Cata vreme mai exista 10 parlamentari gata sa se bata cu leii, cata vreme inca traieste si-si spune cuvantul CCR, mai exista stat legitim, si altul, paralel. Vrand nevrand, batalia cum o vad eu este in prezent aceea de a desfiinta reduta CCR si in mai mica masura Avocatul Poporului.

 

Draghi Puterity Generatia...

https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/.../23244358... https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net

SCONTENT.FTXL1-1.FNA.FBCDN.NET

 

Prospectiv A-z .
Transformarea altui pro-occidental
https://youtu.be/rHjlCmdyesY

 

 

'They want me to fight China. It's gonna be a massacre!' - Duterte…

YOUTUBE.COM

 

Dana Fantu Are si domnul Vintu blog, deci. Pacat ca nu ne explica si despre ingineriile domniei sale.

 

Prospectiv A-z .
El nu-i obligat sa explice astea. Cei care l-au adus in instanta sunt chiar platiti s-o faca. Numai ca nu cred ca avem de-a face doar cu juristi incompetenti (pretorienii amazoancei LCK), ci si cu o lege care trebuie ca opereaza in Romania, cel putin din timpul CDRului: NU VA LUATI DE CRIMELE ECONOMICE! Motivul: Sa nu intimidati capitalismul. Motivul real? ...

 

Dana Fantu Asa o fi. Dar nu vorbesc despre raspundere legala acum.
Eu una m-am saturat de Iude care ne arate cu degetul alte Iude.

 

Prospectiv A-z .
Ei, mai e si vorba: Iti trebuie un escroc sa-i dai de cap altuia.

P.S. Fara raspundere legala, cum te astepti ca un ticalos sa se marturiseasca? In absenta Duhului Sfant, strange-l cu usa legii pana spune tot!

 

Dana Fantu In cazuri ca acesta, bratul legii e atat de lung pe cat e intelegerea. Fara un Vintu si un Luca nu ar fi existat pretext pentru afacerea Petrom. 
Asa ca... macar decenta de a baga capul la cutie, zic s-o aiba.

Niciun comentariu: