joi, 30 noiembrie 2017

Bascularea ideologica a AMP

Bascularea ideological a AMP – 9 noiembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

November 9 at 4:00pm

Ma tot intreb daca spectaculoasa intoarcere cu 180 grade a AMP este pe placul Germaniei? Macar sa stim temperatura adevarata a relatiilor cu prietenii nostri din UE. Constanta e doar temperatura Olandei. Celelalte nu se pot citi, doar presupune..

 

 

ZGUDUITOR. Mungiu-Pippidi critică CRUNT protestatarii. Întrebări FATALE pentru #rezist

Alina Mungiu – Pippidi am putea spune că a scris unul dintre cele mai dure editoriale la adresa protestatarilor prin care arată cum au devenit aceștia o masă de…

SOKANT.RO

 

Paul Ro Eu n-am încredere în asta !!! N-are ceva rădăcini greceşti ?

 

Smaranda Dobrescu Nu poti avea incredere in ea care l-a sustinut pe Basescu impotriva tuturor evidentelor. Poate Pippidi sa aibe ceva grecesc..

 

Prospectiv A-z .
Abia acum am ajuns la textul complet. Iata-l:http://www.romaniacurata.ro/cazul-colectiv-sau-de-ce-sa.../
Nu stiu ce sa raspund la intrebarea pusa de Smaranda, insa AMP ridica tot felul de intrebari in text, fara sa dea un raspuns in clar. Ca AMP ciripeste pe partitura germana pare a fi o explicatie substantiata mai ales de tacerea acesteia despre non-taxarea multinationalelor care opereaza in Romania--desi nefiind cititor al d-nei AMP, poate ma insel...

 

 

Cazul Colectiv sau de ce să nu furi o revoluție de la niște gură cască

Generația Revoluției, adică a mea, fericiții care aveau…

ROMANIACURATA.RO

 

Smaranda Dobrescu E destul de dificil cand AMP a atins atatea momente post revolutionare sa crezi ca toate parerile expuse sunt inatacabile. Daca din 1990 pana in 2016 nu a reusit sa puna cap la cap niste aspecte, de ce ar cere altora sa fie mai perspicace? Nu neg ca in multitudinea de aspecte antamate sunt si unele adevarate. Dar imi vine greu sa cred ca domnia lui Macovei si a celor numiti de ea sau haituiti de ea nu merita mai demult atentionarea publica a AMP. De ceea ce sunt absolut sigura ca e adevarat se gaseste in fraza:"Și de ce manifestanții "#rezist" nu au strigat nici o dată contra vreunui serviciu secret, deși am publicat dovezi că banii proiectelor SRI ca SIL ajung la firme ale fostei securități, dar vor în schimb "depesedizarea" Curții Constituționale, deși toate deciziile care deranjează au fost luate unanim, cu o singură excepție (deci și de judecători care nu sunt numiți de PSD)"

 

Niciun comentariu: