miercuri, 29 noiembrie 2017

De ce demonstreaza Ciolos si Pana?

De ce demonstreaza Ciolos si Pana? – 5 noiembrie 2017



Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada? Doamne fereste sa-si aminteasca careva ca dna Pruna a schimbat vreo 150 de articole din Codul Penal intr-o singura zi, sau ca drepturile omului sunt un lux, ca ar iesi amandoi tare sifonati de acolo!
Cei care au fost alaturi de mine in lupta cu abuzurile din sistemul bancar, stiu foarte bine ce au facut Ciolos si Pruna pentru bancile straine si impotriva romanilor...
Niste #looseri incearca sa se suie si ei pe un val..
.

Lumea iese in strada pentru ca, cica nu vrea sa devenim o natiune de hoti.
Pana descopera #rezistentii ca: (i) exemplele de cca 300 de politicieni purtatori ilegali de mustata, suspectati mereu de coruptie, dar nu prea condamnati de judecatori, pt ca faptele nu prea exista, nu ne fac pe noi o tara de hoti, ci pe ei o masa de manevra usor de manipulat; (ii) omniprezenta capitalistilor rentieri si monopolisti care mituiesc politicieni, tehnocrati si ong-isti pentru a obtine si mai multe privilegii, ne face un paradis fiscal, un cazino corporatist, o colonie bancara (si, in curand, una penitenciara) si nu o tara "de hoti", o sa ajungem, de fapt, o tara de debitori captivi, executati silit si evacuati din case. Dar pt asta nu se iese in strada, nu? Niciun influencer ong-ist, niciun ambasador, niciun tehnocrat european nu va sustine un protest contra acestei stari de lucruri care nenoroceste destine si pune serios sub semnul intrebarii viitorul acestei comunitati. 
O singura companie de colectare de creante are, in acest moment, 1,2 milioane de dosare de executare silita pe rol. 
Alte milioane de dosare zac pe rolul instantelor cu anii. In timp ce toata energia societatii (si multi, foarte multi bani) se concentreaza pe cei 300 de mustaciosi care, ca un facut, obisnuiesc sa scape printre degetele glorioasei masinarii anticoruptie, cateva zeci de manageri expati, tinuti mereu la distanta de dna si diicot de ong-urile si influencerii anti-coruptie, dar mai ales de diversi ambasadori si tehnocrati #rezistenti, prospera si fac profituri de cazino pe seama unui numar din ce in ce mai mare debitori pauperizati de consumul pe credit, iar dreptatea si legitimitatea in justitia romana au devenit poezii de inceput de secol 19, mai importante fiind directivele think tank-urilor societatilor deschise la sugestiile purtatorilor de pungi cu arginti. 
Probabil ca cei care ies in strada sub stindardul tfl considera ca respira impreuna aerul ozonat al libertatii si civilizatiei. In realitate, ei nu fac decat sa schimbe artificial si fortat agenda publica in favoarea prioritizarii publice a unui sistem de lupta anti-coruptie, finantat si din banii nostri, care nu a facut deloc proba eficientei ci, extrem de grav, proba abuzurilor, a incalcarii dreptutilor omului si a revenirii la bazele si in fruntea puterii, a serviciilor secrete politizate.
Natiune de hoti, hm?
Mai degraba o tara de praduiti, talhariti si ruinati de hotul care striga hotul cu vocile naimitilor sai din presa si de pe net.
Eu, unul, nu mai accept sa mi se puna, la gramada, eticheta de cetatean al celei mai corupte tari si de membru al unui natiuni de hoti doar pentru ca niste pseudo-zeitati ale justitiei nu reusesc sa ii dovedeasca pe cei 300 de suspecti mustaciosi.

Smaranda Dobrescu Un profesionist al dreptului stie ca doar avand statut de "onorific" poate consilia corect un inalt demnitar. Presiunile din parti multiple nu pot fi contracarate decat prin onestitate si coerenta. Am compasiune pentru D-l Toader, ministrul Justitiei.
O remarcabila pledoarie pentru Justitie a D-lui Gheorghe Piperea

Prospectiv A-z .
Buturuga Anghel: "Chestie de reproducere sociala. Liderii oengisti ai revolutiei #rezist au mama si tata pesedisti cu state si cu dosare de spaga/mita
Mai sunt si alte cazuri, inclusiv pe la noi prin zona conservatoare, interesante dpdv social."

https://www.activenews.ro/.../FUNKY-CITIZENS.-Cine-sunt...




Sibiu, 13-16 octombrie este perioada în care s-au pus la punct toate detaliile manifestărilor golăneşti din capitală şi din ţară. Participanţii la semi-ocultatul eveniment au fost cei mai aprigi sorosişti din România, printre care se numără Poliţeanu, Laurenţiu Ştefănescu, Dănileţ, Teniţă, etc.
Organizatori şi, probabil, sponsori au fost Ambasada Olandei şi Friedrich Naumann pentru Libertate. Acest ultim nume este extrem de interesant deoarece, îl lunga lor istorie măreaţă, au cel puţin o lovitură de stat la activ: cea din Honduras din 2009, în urma căreia preşedintele ales democratic al ţării a fost nevoit să refugieze în Costa Rica. În mod normal, acea fundaţie aparţinând FPD ar trebui declarată organizaţie teroristă, însă, aşa cum se vede, la noi este unul dintre principalii vectori de susţinere a plăvanului naţional.
Cum nu înţeleg ce caută Ambasada Olandei, la fel de bine nu înţeleg ce caută ONG-ul nemţesc să organizeze trupele de desant ale stângii anarhiste pentru atacul asupra puterii legitim alese. Sunt curios, forţele care cică apără pe bani mulţi securitatea naţională au ceva de spus în toată această afacere? O asemenea golănie nu e de imaginat într-o ţară cât de cât independentă. Ar trebui să ne spună limpede dacă fac ceva sau nu în direcţia asigurării securităţii ţării. Nu de alta, dar poate e mai ieftin fără ei!

Niciun comentariu: