miercuri, 29 noiembrie 2017

Istorii vechi

Istorii vechi – 6 noiembrie 2017

Smaranda Dobrescu shared Cionoff Serban's post.

November 6 at 10:24am

Istorii vechi, , maniere verificate si indelung uzitate in rapirea libertatii fara probe a unui politician. Sa manifestam pentru perpetuarea DNA!Si sa nu uitam pentru ce o facem: Pastrarea independentei Justitiei!

 

Cionoff Serban

November 6 at 9:24am

Recitiți, vă rog, cu mare atenție, fără prejudecăți și fără resentimente, acest text.Iar, pentru o mai corectă înțelegere, vă rog să aveți în atenție și recentele declarații ale lui Titus Corlățean, făcute în fața comisiei parlamentare care cercetează afacerea SIPA
Motto:,,O încercare de a realiza o vendetă politică internă prin folosirea unui mecanism extern.''(Adrian Năstase, 2012)

 

 

Troica Băsescu – Macovei – Gitenstein a pritocit condamnarea lui Năstase

În perioada decembrie 2011 – iunie 2012,

JURNALUL.RO

 

Anna Zelinski Pentru o ... găinărie, două.

 

Smaranda Dobrescu De cand au altii mai multe case, folclorul a pierdut vechia porecla. Un premier poate gresi in cateva feluri: Reprezinta interesele altor puteri, reprezinta interesele sistemului, uneori convergente cu ale altor puteri decat in primul caz, poate gresi prin inocenta sau lipsa de intelegere si neprofesionalism, poate gresi datorita grupului de oameni de incredere ce i-a adunat in jur si care ii aduc ponoase, il pot chiar corupe. 
Dar daca un premier intelege de ce nu poti pasa contributiile angajatorului in sarcina lucratorului, se cheama ca este un premier cu potential.

 

Smaranda Dobrescu In privinta lui AN, daca a facut o gainarie-doua, pentru acelea trebuia judecat, nu pentru o cauza in decizia careia justitia sa marturiseasca ca nu sunt probe, dar e necesar un exemplu.

 

Anna Zelinski Doamna Dobrescu, cred că puțini știu încotro ne îndreptăm.

 

Smaranda Dobrescu Anna Zelinski Chiar acei care cred ca stiu incotro ne indreptam, trebuie sa ia in calcul destule aspecte neprevazute. Dar, aceasta incertitudine in care traim, nu pare sa aibe legatura cu incarcerarea lui AN. Poate avea in urma cu 4-5 ani.



Cionoff Serban Legătură directă , ca de la cauză la efect , nu are.Dar, dacă abordăm lucrurile din perspectiva alegerilor prezidențiale din 2004, cred că putem avea o înțelegere mai bună a cursului și a recursului evenimentelor.

 

Andrei Alexandru La condamnarea lui Năstase a fost complice și Ponta. Năstase știe asta, dar tace. Aștept cu interes momentul când va vorbi.

Niciun comentariu: