luni, 27 noiembrie 2017

Prea putine persoane judecate pentru rasism si xenofobie

Prea putine persoane judecate pentru rasism si xenofobie – 4 noiembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

November 4 at 12:16pm

Ar putea fi de uichend daca nu ar fi atat de amara declaratia d-nei ministru:

 

 

Raluca Prună: Din 2002 avem 16 persoane trimise în judecată pentru rasism și xenofobie; e foarte puțin – AGERPRES

AGERPRES.RO

 

Paul Ro Deci, nu ne-am îndeplinit planul la condamnări ...? !

 

Smaranda Dobrescu Cam asa ceva!



Preda Mihailescu Deci cum in Norvegia au plan la kidnapping de copii, la noi planul la condamnari pe caprarii. Pruna -- nu este un nume ales in mod subversiv pentru a ascunde antisemitismul? Eu cred ca Pruna este de fapt un nume ales pentru a produce antisemitism -- cine spune Pruna se gandeste la cine mananca pruna, si cand te gandesti la asta de gandesti si la cine bea pruna si la cine nu bea pruna, si cand te gandesti la cine nu bea pruna, iti scapa o asociatie necontrolat -- doamna Pruna, cu numele ei a si raspandit ... aia! Cam asa probabil ca functioneaza in mintea lor.

 

Alexandru Stanescu C-a fost minstru ... , n-are nici-o vină ! Alții sant "de vină" ! Dar nu-nțeleg de ce-o faceți "doamnă" !
Sincer , cum ar trebui în situația asta să mă adresez dumneavoastră ?
Creaturile de asemeenea factură ,profund nocive nu merită nici-un respect . Sau tot atâta respect cât ne-a acordat ea nouă , oameni de rând !

 

Preda Mihailescu Ne respectam pe noi, prin vorba. Cat despre vina -- executorii crimelor nu sunt lipsiti de vina, chiar daca nu ei au dat ordinul. In cazul de fata -- in mod evident: putea spune "Ba ajunge".

 

Alexandru Stanescu Așa va fi fiind !Dar nu se poate folosi cuvantul "doamnă" oricand ! N-as putea scrie Smaranda Dobrescu fără a pune îainte DOAMNA !
În alte cazuri ,precum cel de față numele se scrie cu litere mici !

 

Preda Mihailescu Ok!



Doina Nicolescu Avand in vedere relatiile doamnei Pruna, eu intrevad ca dupa ce am devenit tara cea mai corupta vom deveni tara cea mai rasista si xenofoba! Sistemul vrea diversificarea condamnarilor?

 

Smaranda Dobrescu Terorismul i-ar interesa foarte tare caci ar putea sa obtina mandate de ascultare pana la 20 milioane..

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu Si totusi, la un moment dat manipularea nu ajunge, mai trebuie sa si PRODUCI. Ei cred ca a produce mandate de arestare este totuna cu a produce?

 

Smaranda Dobrescu Evident ca nu, nu sunt chiar prostovani. Dar pe ordin scrie doar de arestari. Restul nu e de interes. Au o viziune pe termen foarte scurt: de vineri pana vinerea viitoare. Si apoi, sunt atatea schimbari in lumea asta agitata! Nu stii cui sa mai dai raportul sau la cati!! Grea viata!! Mai defecteaza unul, se mai da altul in tabara cealalta, ii mai apuca remuscarile pe altii, nu-i chiar simplu. Oricand se pot incurca firele si wireless-ul

 

Eduard Virgiliu Acum trebuie sa gasim repede niste fraieri ca sa ajungem la numarul cerut.
Sa ne trimita Inalta Poarta care e numarul necesar si sigur organele o sa se execute

.

Fogarassy Paul Asta îmi aduce aminte de Ana Pauker care se plângea că românii nu au demascat pe nimeni, spre deosebire de alte țări comuniste (îl vroia demascat pe Dej).

 

Eduard Virgiliu Studentii la scoala Ana Pauker au devenit profesori la scoala absolvita de Raluca Pruna.

 

Prospectiv A-z .
Zgomote pentru a camufla adevaratele probleme. Iata un exemplu:

https://www.facebook.com/cosma.simionvaler/posts/1719534401413496

 

Valer Simion Cosma

November 5 at 3:35pm · Hamburg, Germany · 

Iau la ocazie un tînăr șofer care mergea înspre un oraș fost centru industrial pentru a-și prelua tir-ul în vederea unui transport internațional. Cară cabluri către Germania, pentru cei de la Audi, de la Draxlmayer, ăia de dau salarii ce țin în sărăcie sau în vecinătatea sărăciei cîteva mii de angajați români. Îmi spune că are două facultăți, două masterate și un început de doctorat la care a renunțat din motive financiare. Și, spre deosebire de mine și alții, nu a absolvit facultăți și masterate în domenii prea puțin utile sau fără căutare pe piață (istorie, filosofie etc.), ci în domeniul industriei alimentare și al protecției mediului.
- Păi și nu ți-ai găsit de lucru în domeniu sau cum de te-ai apucat de șoferit pe tir?, l-am întrebat curios.
- Ba da, cum să nu. Se găsesc posturi în domeniu, dar cum să te descurci cu 1500-2000 de lei și să-ți mai întemeiezi și familie? Nu prea ai cum, mai ales dacă trăiești într-un oraș măricel și nu ai locuință proprie. Așa că am investit într-un permis auto categoria profesioniști. Pînă acum e cea mai rentabilă investiție în materie de educație și calificare. Cîștig cam 1 500 de euro pe lună, dar, e drept, îs mult plecat peste hotare.
- Poate ar trebui să ne facem toți șoferi de tir și IT-iști, zic cumva în glumă.
- La prima vedere sună bine asta cu șoferia. Dar să știi că nu-i așa. Pe termen scurt e foarte ok, că-ți permite să strîngi niște bani, să-ți ie o locuință, ceva. Dar pe termen lung e un dezastru. Pentru că degeaba încasez eu lunar o mie cinci sute de euro, că pe contract am minimul pe economie. Că așa se fac afacerile cele mai profitabile la noi. Și, dacă nu-mi găsesc altceva de lucru, risc să ajung la bătrînețe ca babele alea ce-au lucrat la CAP-uri, cu o pensie de nici de medicamente nu-ți ajung, deși ți-ai rupt bine spatele la vremea ta. 
- Păi și de ce nu negociați cu patronul să vă mai ridice salariul în contract, că doar ar trebui să înțeleagă și el că aveți nevoie la bătrînețe de o siguranță? Măcar la jumătate din suma reală să vi-l ridice? Sau, dacă nu merge așa, cu vorba omenoasă, puneți presiune pe el prin sindicat.
- E mai greu. Nu prea ai ce-i face. Sindicat n-avem și majoritatea care suntem acolo fie avem de gînd să lucrăm doar cîțiva ani sau sunt din ăia mai bătrîni care nu mai au chef să-și schimbe locul de muncă. Și nu ai cu cine discuta. E o firmă puternică, a unui om politic de calibru, primar la Arad. Sigur ai auzit de el, că e printre cei mai influenți politicieni. Desigur, nu e oficial pe el, ci pe un apropiat. Dar cam toată lumea știe că Falcă e șeful cu adevărat. Îți convine, stai. Nu-ți convine, pleci. Dar nu te joci cu presiunile și amenințările, că numa pierzi vremea și-ți faci bătăi de cap. Eu oricum nu mai am de gînd să stau mult. Mai strîng ceva bani și-apoi îmi caut altceva de lucru. 
#afaceridesucces

Niciun comentariu: