miercuri, 15 noiembrie 2017

Asteptam continuarea declaratiei lui Ioan Rus

Asteptam continuarea declaratiei lui Ioan Rus – 22 octombrie 2017

 

Cionoff Serban shared a link.

October 22 at 5:10pm

 

 

Șerban Cionoff: IOAN RUS A FĂCUT O DECLARAȚIE FOARTE CORECTĂ. AȘTEPTĂM CONTINUAREA!

,,Dacă Adrian Năstase ajungea președintele României eram cu 10 ani înainte decât acum.'' Iată un adevăr pe care, din ce în ce mai mulți dintre noi îl recunoaștem și îl…

AMPRESS.RO

 

Smaranda Dobrescu M-as desparti de data asta oarecum de parerea D-lui Cionoff. D-l Rus a fost din grupul celor care au sustinut plecarea lui Nastase si aparitia lui Geoana la conducerea partidului. Perioada 2000-2004 a fost buna pentru tara cat si pentru partid pentru ca a existat o conducere unica a guvernului si a partidului. Grupul de la Cluj care l-a schimbat pe AN de la conducerea partidului stia ca Geoana nu va fi prim ministru, deci argumentul cu ramanerea lui AN la conducerea guvernului nu era deloc util atunci. A doua idee care imi vine este ca a-l lauda acum pe AN, cand se stie ca e tot un gest inutil avand in vedere interdictia acestuia de a participa la viata politica are de fapt semnificatia slabiciunii actualului guvern si implicit PSD. Aici e bataia laudelor, respectiv a criticilor actuale ale PSD.Asa se si explica momentele in care D-l Rus l-a sustinut se-a lungul vremii ba pe Basescu in 2012, ba acum pe Iohannis cu care are intalniri intamplatoare la ocazii minore care nu ar fi reclamat prezenta presedintelui.

 

Casandra Troya S-ar putea ca Rus să fi sugerat - sau poate i-a scăpat! - cam care au fost deciziile care au dus la pierderea guvernării de PSD în decembrie 2004. S-ar putea ca "soluția imorală" să fi fost o decizie mai amplă și care să fi depășit simpla decizie a lui Voiculescu de a "defecta". Iar eu chiar cred că așa a fost. Nu au calculat amplitudinea efetelor politice în cascadă care vor urma. Au crezut că "scapă" de Nastase - ccare a "pierdut" pentru PSD și președinția, și guvernarea - și că vor face ei jocuri mari.

 

Casandra Troya Cunoscând potențialul toxic al acestor domni, am o mare îngrijorare pentru faza activă public în care au intrat. Nu e de bine!.

 

Smaranda Dobrescu Chiar asa, Casandra!

 

Cionoff Serban Sincer să fiu, nu cred că este vorba despre o divergența de opinii din partea mea față de părerile atât de bine exprimate de către doamna Smaranda Dobrescu.De fapt, au am încercat să îl atrag în discuție pe Ioan Rus fiind, de pe acum convins că el și ai lui (Cozmin Gușă în special) cunosc și , mai ales, tăinuiesc multe lucruri urâte despre tratamentul profund incorect-imoral chiar- - pe care i l-au aplicat lui Adrian Năstase.Care, pur și simplu, a fost cel care i-a scos din anonimat. De aceea, aștept să vedem dacă răspunde Ioan Rus, deși aș paria de pe acum că nu o va face.,

 

Smaranda Dobrescu http://sokant.ro/ioan-rus-declaratie-de-dragoste-pentru.../

 

 

Ioan Rus, "declarație de dragoste" pentru Kovesi. A stârnit furia PSD

Nu toți membrii PSD tremură de frica DNA și doresc…

SOKANT.RO

 

Andrei Alexandru ,,Dacă Adrian Năstase ajungea președintele României eram cu 10 ani înainte decât acum.'', ne spune membrul Rus. Ca de obicei, membrul e moale și mai cu seamă ipocrit. L-aș fi crezut dacă ar fi completat cu următoarele: " și dacă membrul Dâncu și subsemnatul membru nu lucram cot la cot cu "statul paralel".

Niciun comentariu: