miercuri, 15 noiembrie 2017

Conducerea ANRE



CONDUCEREA ANRM- Agentia națională de Resurse Minerale.
De ăștia depinde viitorul copiilor voștri care îi mai aveți în țară, care vor mai dori să rămână în țara. asta care nu mai e a noastră. 
Ce ziceți, mă ajutați? Îi știți pe vreunul din ăștia? De-acolo, din județul vostru, ați auzit de ei? Hai să-i facem cunoscuți!
De ce? Citiți ticăloșia fără de margini pe care au avortat-o, acum e în dezbatere publică și dacă nu ne trezim, va intra în vigoare. SPRE BENEFICIUL INIMAGINABIL AL STRĂINILOR și cu COMPLICITATEA NOASTRĂ ei au făcut o nouă lege a resurselor minerale, a redevențelor etc.!!!!! 
Umblăm după fentele cu Grindeanu, SIPA, Comisia Sufrageria si alte dude iar în timpul ăsta Dragnea și Tăriceanu toacă tot, înstrăinează tot. Nu uitați că în 2006 am pierdut 30% din companiile de stat pe care guvernul Tăriceanu le-a băgat în Fondul Proprietatea (care-a ajuns la americani și evrei). De ce credeți că Tăriceanu și-a dorit atât de mult Ministerul Energiei? De ce l-a ținut acolo pe Petcu deși a lipsit mai mult de o lună (zice că era bolnav!), un prostălău îngălat care nu știe să scrie corect nici măcar propriul CV? 
Pentru că MULTE LUCRURI SUNT ÎN BURTA ACELUI MINISTER, MULTĂ MIZERIE CARE TREBUIE ȚINUTĂ SUB CHEIE! Retehnologizarea Porților-de-Fier I si II, cu firma austriacă (păi cum altfel?) Va-Tech care a costat aproape 1 miliard de euro!!! și care retehnologizare e o mizerie. 
Amintiți-vă de Remus Borza, era pus de Crin, apoi a candidat pentru ALDE dar cred că Tăriceanu a dat colac zilei cu moțiunea de cenzură că a putut să-l dea afară din partid.
Mai multe aici https://www.curierulnational.ro/…/Mize+de+sute+de+milioane+…
Președinte ANRM – Gigi DRAGOMIR
Director general Direcția Generala Gestionare, Evaluare și Concesionare Resurse/Rezerve Petrol – Sorin GAL
Director general Direcția Generala Gestionare, Evaluare, Concesionare Resurse/Rezerve Minerale și Integrare Europeana – Aurel GHEORGHE
Director general Direcția Generala Inspecție și Supraveghere Teritorială a Activităților Miniere și Petroliere – Ciprian CONSTANTINA
Director Direcția Economico-Financiară, Resurse Umane și Administrativ – Florica GAROFIL
Șef Serviciu stocare geologică a dioxidului de carbon – Elena Maria SAVA
Sef birou juridic – Ramona-Dorina DUICĂ
.


Prezentată ca un proiect care va ajuta la asigurarea „stabilităţii financiare a economiei" noua „lege pentru reglementarea sistemului de redevenţe al ......


Alexandru Botu Scaderea redeventelor este primul pas spre plata de stipendii catre concesionari. Ce zicea un celebru? Ce incepe prost, dialectic trebuie sa se termine si mai prost. Pentru aceiasi.

Smaranda Dobrescu Modificarile propuse de lege care par a fi mai rele nu se refera dupa parerea mea la veniturile bugetare, care sunt si ele importante ci la schimbarea pretului de referinta la care se vor raporta redevenţele în cazul producătorilor de gaze naturale si petrol care poate duce la scumpirea gazelor si benzinei vândute populaţiei.
Redevenţele vor fi raportate, în cazul gazelor naturale, nu la preţul de referinţă stabilit de Autoritatea Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM), de 45,71 lei/MWh, ci la unul mult mai mare, cel reprezentat de cotaţia gazelor naturale pe piaţa angro centralizată – OPCOM. Asta ar putea astfel duce la majorarea redevenţelor pe care le plătesc companiile cu circa 50-55%, ele având opţiunea de a-şi transfera costurile în plus în facturile la gaze ale consumatorilor finali. De asemenea, în cazul petrolului, noul preţ de referinţă va fi cel al petrolului Brent, mai volatil şi mai scump decât un alt tip de petrol faţă de care se calculează în prezent, ceea ce de asemenea ar putea duce la costuri mai mari la benzină şi alţi combustibili obţinuţi din petrol.

Doina Nicolescu Petrolul din Marea Neagra aproape este in propietatea Austriei. Trebuie sa terminam (noi romanii) conducta care transporta petrolul in Austria. Acum acestia umbla sa-si mareasca beneficiile. Saraca tara bogata: " Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta'n in poarta".

Niciun comentariu: