miercuri, 15 noiembrie 2017

Generalul Dumitru Iliescu da detalii despre Binom

Generalul Dumitru Iliescu da detalii despre Binom – 24 octombrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

October 24 at 1:31pm

"De regula doamna Kovesi mergea la SRI, la domnul Dumbravă, sambata pe la 09.00 h şi lucrau până la 14.00 h. In acest interval stabileau obiectivele şi modul de realizare a acestora în câmpul tactic, denumit justiţie"."
/

 

 

Generalul Dumitru Iliescu dă detalii despre Binom

Fostul şef SPP trage un semnal de alarmă asupra lui George Maior (fost director SRI) şi Florian Coldea (fost adjunct SRI). [...]

COTIDIANUL.RO

 

Preda Mihailescu Aveau un sef, dar era extra-romterestru. Era Ver -- Klemmt.

Smaranda Dobrescu "S-a răcorit Blejnar pe Facebook cu următorul text:
"Negulescu Mircea, probleme mă? Câtă ipocrizie să te prezinti la Înalta Curte ca o "victima a nedreptãtilor " si totodata mare iubitor de pisicute! Tocmai tu, mã?! Cum ziceai tu ca esti? "Animal de prada", "distrugator de destine"? Am auzit cã ai plans în fata judecatorilor cã nu mai esti procuror! Vai, tocmai tu? Tu, durul, care erai farã fricã mai acum un an. Mai stii? Voiai sã …Stai cum ai zis? Ah, mi-am amintit … Ziceai sa te "ajut" sã cutremuri Romania. Sã-ti dau "marfa", să-ti stric Crãciunul cãci esti ateu si oricum nu mergi la biserica. (mai stii pe cine doreai, nu? ) Ce ti-am spus atunci iti spun si astazi: hai, sictir!""
http://www.conteledesaintgermain.ro/cum-devin.../24-10-2017

 

 

Cum devin eu solidar cu marii banditi ai tarii

Cum devin eu solidar cu marii banditi ai tarii Contele de…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Draghi Puterity Cotidianul nu preia chiar totul din postarea de pe FB a generalului Iliescu. Acolo el mai scrie:

"Dar la aceste intalniri nu participau doar ei. Seful lor era o alta persoana care le stabilea obiectivul de atacat si sarcinile pentru perspectiva. Cu siguranta in venele acestuia nu curgea sange de roman."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1998317617119436&id=100008236510957

 

Dumitru Iliescu

October 22 at 9:10pm · 

AU "DEFECTAT", SAU NU, DOMNII GEORGE MAIOR SI FLORIAN COLDEA???

Ma bucur ca domnul Dragomir a confirmat de curand, la Comisia de control al activitatii SRI, ceea ce eu evidentiasem in postarea, pe pagina mea de Facebook, din data de 23 Septembrie 2017, preluata de mai multe publicatii si anume ce s-a intamplat ani la rand in sediile "K2","T14" si alte sedii acoperite, sau nu ale SRI. In aceste sedii s-au derulat multe activitati, intalniri, dar in marea lor majoritate nu in interesul statului roman. Este adevarat ce declara domnul Dragomir si anume ca aici se intalneau mai marii structurilor de forta inainte de a se incepe sau finaliza un dosar rasunator, care viza un om politic important, sau un om de afaceri, in ambele situatii deveniti incomozi pentru "sefii" lor. Dar la aceste intalniri nu participau doar ei. Seful lor era o alta persoana care le stabilea obiectivul de atacat si sarcinile pentru perspectiva. Cu siguranta in venele acestuia nu curgea sange de roman. Dupa aceea, doamna Kovesi, mergea la domnul general Dumbrava, impreuna cu care stabilea cine construieste dosarul, ce ofiteri SRI vor elabora rechizitoriul, carui procuror DNA ii va fi transmis acesta si ce instanta de judecata va prelua dosarul. De regula doamna Kovesi mergea la SRI, la domnul Dumbrava, sambata pe la 09.00 h si lucrau pana la 14.00 h. In acest interval stabileau obiectivele si modul de realizare a acestora in campul tactic, denumit justitie. Pe multi o sa surprinda aceste afirmatii, dar nu ele reflecta lucrurile cele mai grave, care se derulau acolo. Pe langa faptele de extrema gravitate savarsite de acestia, cele cu dosarele sunt nesemnificative. Nu pot sa spun mai multe pentru ca as intra in alta zona si abia asteapta sefii gruparii mafiote sa ma acuze de fapte care afecteaza siguranta nationala. Cu certitudine am sa spun foarte multe, atunci cand voi fi invitat la Comisia de control SRI.... daca voi fi invitat. Nu afirm ca domnul George Maior sau domnul Florian Coldea au "defectat" dar nici ca nu au "defectat", insa intrebarea trebuie pusa, avand in vedere cum s-au derulat lucrurile.. Ma intreb si eu de ce ii medaliaza o structura de informatii staina ( nu orice serviciu, ci unul dintre cele mai puternice la nivel mondial) pe capii altei structuri secrete si singurul raspuns pe care il gasesc este acela ca o face pentru serviciile pe care i le-au adus. Ei nu fac cu orcine asemenea gesturi. Doar cu cei care li-au adus servicii semnificative. Ma scuzati, dar nu am gasit alta explicatie...!!!

 

Smaranda Dobrescu Cotidianul e de acord sa-i demaste pe cei deja demascati dar nu si pe sef. Atunci poate fi plauzibila intrebarea ta cu defectatul. In ce directie?

 

Smaranda Dobrescu Si se mai naste o intrebare: cei care au ajutat la dezvaluiri au facut-o din pur patriotism? (Ghita, etc)

Draghi Puterity Sa nu fie cumva asa ca "tinerii lupi defecti" sa doreasca doar sa ii inlocuiasca pe ce vechi...

 

Draghi Puterity Legat de directie, e clar ca au defectat la americani, cel mai probabil zona aservita neo-liberalilor. Au fost doar si medaliatzi de acestia. Nu cred sa fie un "false flag" al altora, nu se leaga.

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu Singurul lucru interesant si surprinzator (directia? Si Kovessi are dubla cetatenie, si medalii!) este faptul ca onorurile au fost acordate sub Trump, pentru servicii mai vechi. Deci deep state unchanged.

 

Smaranda Dobrescu Preda Mihailescu De acord. Dar ambasadorul e pus de altii. Schimbat e doar fostul reprezentant CIA. In deep state e un ghiveci ideologic nesemnificativ un amestec omogen de interese.

 

Draghi Puterity De accea cred ca nu e util sa vorbim despre "interesele americane" la modul general. E vorba de interesele unei anumite grupari de plutocrati americani la un moment dat. Serviciile secrete americane nu fac decat sa reflecte acest giveci, condimentandu-l cu propriile interese.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity "De accea cred ca nu e util sa vorbim despre "interesele americane" la modul general. " - EXACT. Tot mai mult este chiar vorba de niste interese deschis anti-americane. Caci polarizarea societatii americane, nu poate fi in interesul ei.

Draghi Puterity For the record:

http://www.sroscas.ro/.../scrisoare-deschisa-adresata.../

Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Scrisoare deschisă adresată directorului SRI Eduard Hellvig

apreciez și eu, cum apreciază în general opinia publică din România, atât declarațiile pe care le faceți, vizând reformarea SRI, cât și acțiunile concrete pe care le întreprindeți în acest sens. În același timp, am convingerea că schimbările în bine nu pot fi operate decât de persoane care nu au fos...

SROSCAS.RO

Niciun comentariu: