miercuri, 15 noiembrie 2017

Declaratii exclusive despre alegerile din 2009

Declaratii exclusive despre alegerile din 2009 – 22 octombrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

October 22 at 11:07pm

Daca Comisia cu sufrageria merge incetisor si speram ca spre descoperirea unei parti din adevar, poate ca cineva ar trebui sa se ocupe si de aceste date si sa le verifice. Nu pot fi lasate asa.

 

 

Declarații EXCLUSIVE despre alegerile din 2009

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Constantin Gheorghe
Putea lipsi Direcția de Informații a Armatei din ghiveciul statului paralel, construit de băsescu? Poate vă mai amintiți alegerile locale de prin 2000, când Sorin Oprescu a pierdut în fața lui traian băsescu, iar doctorul acuza că le-a pierdut "grație" votului din unitățile militare, vot ce i-a adus marinelului vreo câteva mii de voturi în plus? Ăia care au votat n-aveau dreptul ăsta: nu erau bucureșteni! Începea procesul prin care băsescu va fi propulsat în fruntea țării.
Și să nu uităm că SRI, SIE, DIA sunt copiii mai mult sau mai puțin cretini ai Securității. Pe structura diverselor sale direcții s-au dezvoltat serviciile "democrate" și neapărat "reformate", parteneri de nădejde ai Marelui Prieten de peste Marea Baltă. Trăiască și înflorească! Chelner! Un Emetiral cu trei cuburi de gheață! Urgent!

 

Andrei Alexandru Oprescu a fost trădat atunci de Miron Mitrea, șeful campaniei electorale a PSD, care nu privea cu ochi buni ascensiunea doctorului. Posibil să fi existat la acele alegeri fraude și în unitățile militare, dar grosul voturilor le-a luat Băsescu prin inversarea rezultatului numărătorii la întocmirea proceselor verbale în secții. Ceea ce scriu aici sunt acuzații făcute de Oprescu la scurt timp după pierderea alegerilor. Poate că mulți își amintesc că toate sectoarele au fost câștigate atunci de candidații PSD, doar primăria generală a fost pierdută, ceea ce e perfect absurd. Cine vota PSD la sector, vota PSD și la capitală, mai ales că Opescu se bucura de simpatie.

 

Alexandru Stanescu Câtă vreme klemm și alții de eceiași teapă umblă prin tară pe unde vor , tare mi-e teamă că va urma batista pe țambal !

Niciun comentariu: