miercuri, 23 noiembrie 2016

Alegerile americane de la sfarsitul lumii

Alegerile americane de la sfarsitul lumii – 31 octombrie 2016
 
Draghi Puterity

"Aceste temeri, în parte justificate, generează însă niște răspunsuri halucinante. În loc ca România să încerce a înlocui strategia de securitate bazată pe o garanție unică obținută în schimbul alinierii absolute la politica garantului transatlantic, ni se propune păstrarea aceleiași strategii, în ciuda faptului că garantul a atins limita capacității sale de a menține status quo-ul global proiectat de el și în considerarea căruia l-am ales ca partener strategic.

...

Decât să ne rugăm pentru victoria candidatului providențial, făcându-i bezele pe la talk-show-uri, mai bine am adapta strategia noastră de securitate la noul context mondial, căci fiecare epocă istorică își are logica și soluțiile ei. Noi, vorba lordului Palmerston, nu avem aliați veșnici sau inamici veșnici; veșnic avem doar interese. În numele acestor interese, le-am putea da un mesaj simplu cetățenilor americani de origine română care votează în alegerile americane: cei cărora le-a plăcut modul în care au tratat România doamna Victoria Nuland și domnii Gitenstein și Klemm, să o susțină pe doamna Clinton; celor cărora nu le-a plăcut, să îl voteze pe domnul Donald Trump. Poate așa va avea șansa și un Președinte român să viziteze Salonul Oval în anii care vin.
"

 

 

Alegerile americane de la sfârșitul lumii - Adrian Severin

Așa zisele alegeri din România sunt o simplă farsă democratică într-un stat eșuat. Un stat care, în cel mai bun caz, se îndreaptă spre dictatură, iar în cel mai…

ADRIANSEVERIN.COM

 

Smaranda Dobrescu Ideea ca reprezentanti versati romani sa discute chiar in aceste zile cu cei doi candidati americani mi se pare excelenta. Daca se poate, unii diferiti de cei care merg la Bruxelles si isi iau doar notite..

 

Bochis Borşanu Alexandru Silviu Excelentă analiză! Atât referitoare la strategia noastră de apărare, bazată pe un singur pilon, care având alte interese - Vz. Yalta sau Malta - ne vinde fără scrupule. .... Apoi, Trump declara că va schimba politica USA de 150 de ani - care o ştim era permanent belicoasă - şi să sperăm că va fi de reciprocitate paşnică. ........ Este absolut şocant cum cetăţenii americani sunt manevraţi de guvernanţi, cum aceştia îşi crează "motivaţii obiective" pentru a provoca războaie, din care nu câştigă, iar poporul îi votează!

 

Smaranda Dobrescu S-a gasit, simetric altcineva sa-l sustina si pe Trump:
http://realtimepolitics.com/.../explosive-new-info-fbi.../

 

 

EXPLOSIVE New Info - FBI Director Comey ADMITS He's Helping Donald…

REALTIMEPOLITICS.COM

Niciun comentariu: