duminică, 20 noiembrie 2016

Imperiul contraataca

Imperiul contraataca – 24 octombrie 2016


Draghi Puterity shared Ana Birchall's photo.

Imperiul contraataca...

 

Ana Birchall

October 24 at 9:22pm

În seara aceasta, în timp ce mă aflam într-o emisiune în direct, am primit mesajele dumneavoastră prin care mi se comunica acțiunea Guvernului de contestare a Legii conversiei francilor elvețieni la Curtea Constituțională, prelungind astfel inutil termenul de intrare în vigoare. Consider că este incorect față de miile de români aflați în necaz financiar să fie împiedicați să își ia viitorul înapoi. 
După ce în pragul Crăciunului anului 2015 acest Guvern tehnocrat a amânat nejustificat termenul de intrare în vigoare a Legii insolvenței persoanelor fizice, acum vine și atacă la Curtea Constituțională o lege așteptată de zeci de mii de români amenințați cu executarea silită în prag de iarnă. 
Vreau să vă asigur că mă voi lupta în continuare prin toate mijloacele pe care un parlamentar aflat în slujba cetățeanului le are la dispoziție pentru ca toți cei care au fost înșelați să aibă dreptul la o a doua șansă și să iasă din impasul financiar în care au intrat fără vina lor. 
Nu este corect ca un consumator de bună credință din România să nu aibă la dispoziție aceleași instrumente legale ca orice cetățean european care să îl ajute și să îl protejeze în fața abuzurilor de orice fel. 
Mulțumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-ați transmis în această seară și vă asigur că nu voi abandona această luptă corectă din punctul meu de vedere.
Continuăm împreună!

 

Prospectiv A-z .
Ana Birchall sa-si dea mana cu Gheorghe Piperea! Mai ales ca-s de orientari politice diferite!

 

Draghi Puterity Sa fi fost totul "a typical case of mistaken identity"? LOOOOOL Baiatul a crezut ca le face un serviciu stapanilor, cand colo, si-a tras un glonte in genunchi in plina campanie electorala.

"După ce guvernul a atacat la CCR Legea conversiei creditelor  în franci elvețieni, Dacian Cioloș arată că nu știe, de fapt, cu ce s-a dus pe masa Curții Constituționale.

Dacian Cioloș nu știe că CHF (Confoederatio Helvetica franc) înseamnă franc elvețian. În opinia premierului, CHF înseamnă franc francez. În cadrul unei intervenții televizate, Dacian Cioloș a repetat de vreo trei ori sintagma "franci francezi". Abia după i-au atras atenția jurnaliștii, premierul s-a corectat."

http://www.dcnews.ro/gafa-a-lui-ciolo-dupa-lovitura-data...

 

 

GAFĂ a lui Cioloș după lovitura dată 

 

 

 

GAFĂ a lui Cioloș după lovitura dată românilor cu CHF - VIDEO

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Prospectiv A-z .
Gafa sau Freudian slip?


Draghi Puterity E ca si cu trenul de la Alstom https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f57/1/16/1f609.png

Niciun comentariu: