duminică, 20 noiembrie 2016

Demonstratii unioniste dar si secesioniste

Demonstratii unioniste dar si secesioniste. – 24 octombrie 2016


Smaranda Dobrescu

Ma incearca greu aceasta nelamurire: de ce au avut loc simultan demonstratia unionista si actiunea de a pune bannere de catre UDMR cu textul: Oradea vrea sa scape de Bucuresti, Clujul vrea sa scape de Bucuresti, etc?
Sper totusi ca A3 care e cam ratacita de o buna bucata de vreme sa exagereze.Totusi, Korodi, prezent in studiou a confirmat explicand ca ii deranjeaza fiscalitatea si faptul ca in Ardeal se colecteaza mai multe impozite, motiv de despartire administrativa.


Smaranda Dobrescu Cred ca cu mine e ceva in dezordine: sunt revoltata de ideea UDMR care isi intrece propriile ispravi de pana acum. Am facut un mic tur FB pe la liderii de opinie. Toti, cu biserica. Asadar, eu am ceva si e cazul sa nu-mi fac probleme cu integritatea tarii.

Raman la fotografii. Am o colectie de pisoi formidabila!! :-(


Anna Zelinski Nici eu nu cred în sincronicitate. Tirul la care suntem supuși este amețitor. PS. prezența pisicilor atenuează efectul pe care teama o are asupra ficatului ...

 

Smaranda Dobrescu Multumesc Anna pentru sustinere.

 

Doina Nicolescu Am spus ca nu mai inteleg logica evenimentelor din tara noasta!

 

Draghi Puterity L-au reactivat si pe Gherman:

http://www.justitiarul.ro/9650-2/

 

 

Sabin Gherman, vârful de lance al secesioniștilor ardeleni - Justitiarul -…

JUSTITIARUL.RO

 

Anna Zelinski Este pe poziție de ceva timp.

 

Prospectiv A-z .
Nu mai e suficient sa spunem ca nu ne plac rusii! 

Sa ma ajute careva, cate divizii mai are Romania?! Macar de ne-am mobiliza astia din diaspora si pentru altceva decat pentru sustinerea lui Basecu si incredintarea tarii tehnocratilor...

P.S. Sa deducem de aici ca reactia lui Ciolos fata de meetingul pro-Basarabia din Bucuresti n-a fost atat de neghioaba pe cat comenteaza fb-ul?!

 

Smaranda Dobrescu Unde ne sunt prietenii, ca ne-prietenii sunt la locul lor si fac apologia Kosovo.

 

Prospectiv A-z .
La timpul asta in lume, n-ai prieteni! Aia (crezi ca) ii ai numai pe vreme buna...

Cat despre romanii din diaspora americana, atat Iliescu cat si Basescu ne-au incredintat pe toti lui Tismaneanu.


Anna Zelinski Reacția lui Cioloș, răspunsul lui JK (încă nu) = atitudinea ambasadorului USA la Chișinău. Așadar în opinia lor se pot petrece nu unul, ci 2 ... evenimente, doar că sunt ceva impedimente.

 

Dinica Roman http://www.analizeeconomice.ro/.../salvati-romania-de...

 

 

Salvați România de demagogii din UDMR! Cât au contribuit și cât au primit de la…

ANALIZEECONOMICE.RO

 

Smaranda Dobrescu Conform legislatiei ONG-urile de interes public primesc anual o subventie. Anul acesta UDMR a primit 10 milioane euro pentru ca in calitate de ong sa-si sustina cultura, publicatiile, etc. Pana in urma cu cativa ani, tot UDMR primea si subventia datorata partidelor politice pe lege. Discriminarea aceasta pozitiva si de ce sa nu spun, nu prea legala a avantajat ong-ul/partid politic si fata de celelalte partide si fata de alte ong-uri. Fiscalitatea este pretextul dorintei de zeci de ani de revenire de fapt la vechiul imperiu austroungar. Ce e de condamnat este ca reusesc sa convinga ca ar avea dreptate si pe conationali de etnie romana din Ardeal.

Niciun comentariu: