duminică, 20 noiembrie 2016

Cum se fabrica un sorosist?

Cum se fabrica un sorosist? – 27 octombrie 2016


Stefan Kovacs

Cum se fabrică un soroșist ? Rețetă economică 
-----------------------------------------------------------------
1. Se ia un om- care în general n-a prea reușit în viață. Vorbim de absolvenți de liceu și de facultate care nu s-au realizat și care au atât complexe de inferioritate personală cât și o anumită râcă față de societatea cea crudă și nedreaptă (de exemplu dna. Guseth). 
2. Se convinge omul respectiv- că nu e vina lui că e ratat- ci categoric vina a. sistemului; b. clasei politice. 
3. Se face un trening/tranning/training (e imens de mult spus- educație) cu respectivul/respectiva pe principii generale și lozinci răsuflate.5 zile e excelent- 3 zile e suficient- se poate face și într-o zi.
4. Se verifică abnegația față de cauză cu teste pentru idioți- dar respectivul idiot trebuie să dovedească că a înțeles corectitudinea politică (văzut personal un test recent în care absolventului i se cerea opinia apropo de imigranți- cu opțiuni precum execuția imediată a acestora- întrebarea 45 din test și opțiunea a parcă- să te pună naiba să nu fii atent și să-ți faci publică opțiunea).
5. Se face un profil- care împarte soroșienii în a. nesemnificativi (s-a terminat cu răsfățul, respectivul e abandonat iar scrisorile/e-mail-uri către ONG-uri sunt ignorate), b. medii (li se trimite când și când un newsletter și sunt solicitați pentru acțiuni civice- dar nu li se mai oferă nimic) și c. interesanți (sunt urmăriți cu atenție și îndopați cu burse și stagii de pregătire).
6. Se dă o diplomă căreia i se face o mult prea mare reclamă - am văzut o scrisoare trimisă de o domnișoară învățătoare către Ministerul Muncii în care fata spunea că are o diplomă de curs de 5 zile la Soroș și vrea să fie angajată ca Directoare. 
7. Se adaugă îndoctrinare cu lopata- fiind convinși cei din categoriile b și c de la punctul 5 că ei vor salva lumea, că fac parte din cei buni, etc.
8.Pentru cei de la punctul c.- dovediți a fi excepționali din pdvs. soroșian (cazurile Voiculescu și Ghinea) se organizează rețele de sprijin (vezi chestia cu medicamentele- la dl. Voiculescu sau ONG-ul dnului. Ghinea).
PS: Există probabil printre beneficiarii de bursă sau stagiu Soroș și oameni de treabă dar naivi- care n-au înțeles că nimeni nu te finanțează pentru scopuri nobile ci pentru interese extrem de meschine.

 

Dinica Roman avem si un raspuns autorizat la intrebarea "Cum se fabrică un soroșist?"

https://youtu.be/oiIdRbnxN-Q

 

 

Credinta si Cultura Azi.Cum schimbam mentalitatea?( 26 01…

YOUTUBE.COM

 

Smaranda Dobrescu E greu sa ma edific asupra modului de fabricare a unui sorosist caci mi-e imposibil sa o urmaresc mai mult de 5 minute pe distinsa doamna care considera ca lucrurile merg rau la noi pentru ca nu am realizat ca promotorii societatii deschise doresc sa potenteze increderea in puterile noastre si ca nu mai traim in societatea inchisa in care nu aveam voie sa ne exprimam liber. A d`autre, madame Pralong! 
Degeaba biserica a incercat sa faca pace cu Soros. Pierdere de timp, caci Soros stie ce vrea si are pe cine se baza chiar in disputa cu biserica!

 

Prospectiv A-z .
Mme Pralong cere romanilor ceea ce nimeni nu poate face: schimbarea mentalitatilor. Daca ne uitam mai atent, romanii au cazut in cap din momentul in care au crezut sorosismele...

 

Smaranda Dobrescu D-na Pralong avea sarcina precizata inca din 1996. Ocupa la Cotroceni aceeasi pozitie ca si acum. Nu stiu cum de nu a reusit sa-i aduca pe toti romanii din diaspora pe calea cea buna :-)

 

Prospectiv A-z .
Diasporenii au avut suplimentar sansa sa iasa din jocul luminilor si umbrelor.

 

Mihai Ion Turcu Domnul Soros, care este doar "comisarul" insarcinat sa se ocupa in mod expres de un proiect, nici nu cred ca investeste banii sai in acest proiect, si Madame de tip Pralong si alte gaini fara cap asemenea produc, nu pot schimba mentalitatea romanilor. Mentalitatea romanilor a fost influentata in secole prin realitati durabile si contondente, cum ar fi recenta ocupatie sovietica,dar nu schimbata. Nu insemneaza ca romanii sunt vesnici si indesctructibili. In mic, si la vedere, avem realitatea romanhilor dintre Prut si Nistru. Au fost deportati, persecutati, invadati, deposedati, terorizati, indoctrinati sistematic, dezbinati, confuzionati privind propria identitate etc. cu efectul vizibi. Romanii din RM inteleg ca se afla intr-un moment critic si ca fara integrarea in Romania nu vor supravietui ca romani. Si Romania poate fi desfiintata nivel cu nivel, bucata cu bucata, ceea ce tocmai se intampla, dar va dura si poate exista o miscare contrara cum a mai existat in istorie. Cel mai periculos lucru este sa credem ca suntem vesnici. Daca se va produce o colonizare efectiva a Romaniei, peste masa critica, romanii fiind impinsi in conditia de marginali, atuncea se va realiza ce cu vorbe si surogatele Domnului Soros nu se va intampla.

 

Dinica Roman Bogdan Duca despre dez-sorosire

https://youtu.be/rbH9sA_UTgs

 

 

Credință și Cultură Azi. Raportarea omului…


Dinica Roman http://qz.com/.../when-an-investment-banker-and-an.../...

 

 

When an investment banker and an MIT graduate lived like India's poor on $0.39…

QZ.COM

 

Smaranda Dobrescu "..poverty does not allow you to realise even modest dreams. And above all—in Matt's words—that empathy is essential for democracy."

 

Dinica Roman http://cumpana-o-viziune-ortodoxa.blogspot.ro/.../chestiu...


 

Chestiunea românească

Nu ştiu dacă s-a observat că persoanele care subliniază diferenţa dintre nazism şi poporul german nu sunt la fel…

CUMPANA-O-VIZIUNE-ORTODOXA.BLOGSPOT.RO|BY GHEORGHE FEDOROVICI

 

Mihai Ion Turcu Nazismul a fost o fata posibila a germanilor.

Niciun comentariu: