luni, 28 noiembrie 2016

Reflectiile unui infatuat

Reflectiile unui infatuat – 1 noiembrie 2016

 
Smaranda Dobrescu shared Draghi Puterity's post.

Daca romanii in mare majoritate sunt capabili sa constate acum greselile lui Basescu, cred ca ar putea judeca cu calm si parerile lui Ion Iliescu

 

Draghi Puterity

"Sunt mici salariile? Evident, da! Dar a uitat domnul Isar cum s-au împotrivit și se împotrivesc cei pe care PNL îi susține acum la guvernare, ideii de a mări salariul minim? Să-i reamintesc eu felul în care a fost modificat Codul Muncii, și care au fost consecințele acestei modificări?"


 

Reflecțiile unui infatuat

Regret că trebuie să folosesc această sintagmă, dar citind ceea ce scrie Lucian Isar pe site-ul său, nu se poate să nu-ți pui întrebări despre mobilul obsesiei în privința guvernatorului BNR, Mugur…

IONILIESCU.WORDPRESS.COM

 

Roxana Antohi pentru mine este clar ce vrea domnul ISAR Vrea guvernator la Banca Nationala

 

Smaranda Dobrescu D-l Isar profita de adversitatea normala a romanilor fata de banci si fata de BNR si in speranta ca PN L va castiga alegerile pregateste terenul. El este de fapt si autorul programului de guvernare PNL, care exact in partea de fond de investitii/ banca de dezvoltare il consider eu a fi cel mai aventuros.

 

Roxana Antohi Dupa ce am aflat despre comportamentul domnului ISAR in privat si in public concluzia mea este ca este un om lipsit de scrupule si se gandeste numai la avantajele sale pozând in om integru


Prospectiv A-z .
De acord. Totusi, dl. Iliescu putea spune un cuvant-doua si despre Isarescu. De fapt, orice patriot cu un dram de cunoastere ar fi dator s-o faca.

 

Draghi Puterity Stii care e problema, Prospectiv A-z? Cu sigurantza se pot spune multe lucruri rele despre ce a facut Isarescu. Dar cand alternativa e d'alde Isar, ma tem ca e inoportun. Sa vad intai o alternativa mai buna, si apoi discutam despre Isarescu. 

BTW, e asta e una dintre metodele clasice ale "revolutiilor colorate". Asa sunt doborati "moderatii" care fac compromisuri cu sistemul pentru a fi inlocuiti cu "radicalii" care provin din sistem.

 

Prospectiv A-z .
Nu te teme, Draghi, n-am sa sustin un speculator, mai ales impotriva monedei nationale, la pozitia de sef al BNR! 

Chestiunea mult mai grava, de care Isar se ia doar in gluma, iar Iliescu tace malc, este aceea a politicilor BexNR sub Isarescu. 

Daca nu ne place ce se intampla, sa intelegem ca sistemele se cupleaza acum mai cu seamna prin fostele banci nationale (vezi si postarea cealalta despre cuplare). Pentru a scurta discutia, Leul tinut la un nivel artificial de ridicat e mai mult de jumate din sursa problemelor economiei romanesti.

 

Eugénia Paraschiv Dincolo de asta, doamná Smaranda Dobrescu, numai pe la o universitate din Rusia se poate ține un curs de critică a economiei occidentale.Asta din presă aflai, la noi nu e acceptat sau nu e dorit?...

 

Smaranda Dobrescu De 26 ani se tot perfectioneaza cursurile privind economia de piata. Macar cursuri comparative privind o economie minim planificata, o economie la cheremul dereglementarii complete neoliberale sau o economie intr-un regim autoritar s-ar putea face cu ceva exemple. La noi, mi-a trecut aseara pe la urechi s-a votat o lege prin care denigrarea tarii (termen extrem de cuprinzator) se pedepseste cu inchisoare pana la 7 ani.

 

Eugénia Paraschiv O, lege pălărie pentru de toate...și articolul domnului Marga pe Cotidianul merită amintit(ultimul daca nu mă înșel)...trendul e devastator...

Niciun comentariu: