luni, 28 noiembrie 2016

Pungestiul din SUA

Pungestiul din SUA – 1 noiembrie 2016

Dinica Roman
Acum, se intampla ceva similar cu proiectul Pungesti in SUA. In presa niciun cuvintel. Totusi oamenii nu se lasa, in sensul asta observati si luati aminte la ce se intampla la comunitatea lor pe facebook. Si fiti solidari pentru a sadi reciprocitatea caci nu se stie cand va fi nevoie!
Community · 190,562 Likes


Prospectiv A-z .
Vai de mine, doar n-o sa vedem vreun Ponta sau Gorghiu spunand ceva despre asta!

Dinica Roman Ce sa mai zicem de Nicusor-nu-stiu-pe ce-lume-sunt sau Clotilda care colecta de la Bechtel pana sa se transfere la Soros? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/fcb/1/16/1f641.png:-(

Florin Miron Standing Rock va intra in analele istoriei daca iese Trump, si chiar ar trebui sa faca ceva impotriva mega-corporatiilor multinationale, era lobby-ului e pe duca, e timpul micului, si marelui intreprinzator sa preia friiele destinului american. Chiar Flavius, stii ceva despre pozitia celor doi in privinta asta?

Prospectiv A-z .
Din cate stiu, doar Sanders i-a scris lui Obama, iar Jill Stein s-a dus sa demonstreze alaturi de ei. Restul tac in papusoi.

Cat despre increderea pe care o au romanii in Trump, nu-s convins de ce si cum va fi. Masinaria de stat americana este imensa, se lucreaza la ea de zeci de ani. Nu stiu daca poate fi schimbata asa dramatic pe cat ne asteptam de pe o zi pe alta. Daca Trump nu-i de unul singur, poate ar fi ceva sanse.

Spun doar atat: La timpul asta, Trump nu pare sa aiba intentia sa arunce lumea in razboi. Clinton pare a considera escaladarea militara ca una din optiuni.



Niciun comentariu: