luni, 28 noiembrie 2016

Brokerul fugar se plimba linistit..

Brokerul fugar se plimba linistit.. – 12 septembrie 2016
 
Prospectiv A-z

AlbaLux-ul banilor dreptacilor si cel care a vrut sa incredinteze energia romaneasca bursei speculative londoneze e chemat in Romania, unde te intrebi cine si de ce l-a somat de umbla fara frica. „Când am revenit în țară, am avut niște emoții în prima zi. Dar nu foarte mari. Faptul că unul sau altul vrea să-mi dea în cap e așa..." Ipoteza mea este ca vom afla atunci cand va pica o... stea. Sau o constelatie.

 

 

„Bursa este cea mai frumoasă femeie din lume, dar nu știi niciodată dacă se culcă sau nu cu tine"

Brokerul-fugar și definiția pentru piața de valori care i-a determinat destinul. La patru ani de la părăsirea României, Cristian Sima a revenit în țară pentru a-și lichida…

 

Smaranda Dobrescu Un fugar urmarit de institutiile romanesti, care a adus prejudicii de milioane unor particulari si probabil si statului, daca se plimba prin tot Bucurestiul cu un troll dupa el, facand pauze la Cazinou si in restaurante insotit de domnisoare blonde, nu poate sa o faca decat cu un ausweiss de la imparatie. Adica se stie ca e destul de inventiv incat sa vina cu ceva cifre-mai marisoare- sa le arunce presei ca ar reprezenta beneficiul coruptiei vreunui (vreunor) mahar(i) politic(i). Ceea ce presa a si preluat.Delatiunile imbraca diverse forme cu atat mai mult cand fac vorbire despre indivizi care vorbesc prea mult in perioade delicate despre subiecte si mai delicate..

 

Prospectiv A-z .
Aici si in alta postare pe care n-o gasesc acum scriam ca ma astept sa pice unul-altul... Zilele trecute scriam intr-un raspuns la o intrebare a d-nei Claudia Giurca de inutilitatea circului din jurul lovilutiei romanesti.

http://www.cotidianul.ro/cine-a-tras-in-noi-dupa-22-290551/

 

 

Cine a tras în noi după 22...

Procurori militari ai Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi…

Niciun comentariu: