duminică, 4 decembrie 2016

Poate va fi si la noi, cine stie?

Poate va fi si la noi, cine stie? – 2 noiembrie 2016


Florin Miron

Cam asa! Poate va fi si la noi, cine stie?

 

 

BREAKING: Obama To Possibly SUSPEND Election

WebDaily.com brings you the latest news in politics, entertainment, local and world events, opinion, viral content and videos.

WEBDAILY.COM

 

Prospectiv A-z .
N-as baga orice veste de acest gen in seama. Mai mult mi-e teama ca Obama sa nu lase cadou un conflict deja inceput...

 

Draghi Puterity Poate e razbunarea lui Obama fatza de establishmentul care l-a dresat (eu sunt dintre cei care crede ca Obama a fost la inceput de buna credinta). E doar o intuitie, nu o pot sustine cu informatii...

 

Prospectiv A-z .
O fi fost. Primele 5 minute acum 8 ani... Desi, cum am mai scris aici, cred ca-i datoram lui faptul ca nu suntem deja intr-un razboi mai mare.

 

Voichita Lee Daca sunteti de acord cu ideile liberal progressive de stanga in care America trebuie complet redefinita si re prezinta raul in lume, atunci da Obama a fost si este de buna credinta. Daca aveti alte convingeri, veti vedea ca este un ideolog profund format la scoala marxismului de tip anti imperialism. Mentorii sai au fost comunisti si activisti de stanga cu profunde conceptii anti capitaliste si anti americane. Tot ceea ce a facut Obama pe plan intern si extern in cei opt ani sunt rezultatul convingerilor sale. Cu siguranta lumea intreaga nu este intr-o situatie politica, sociala- economica mai prospera dupa cei opt ani de progressivism profund.

 

Florin Miron Trotzky style, Chicago club! Saul Alinsky & co.

 

Draghi Puterity Deci imperialismul e ceva bun, Voichita Lee?

 

Anna Zelinski Tulai Voichița, ce spune mister Lee?

Niciun comentariu: