miercuri, 7 decembrie 2016

Ambasadorul si Codruta

Ambasadorul si Codruta – 4 noiembrie 2016


Smaranda Dobrescu

Dragi colegi prospectivi, daca va simtiti debusolati si nu realizati in ce realitate traiti, ce perspective grozave avem, va propun sa cititi descrierea situatiei prezente si viitoare. Ce-i drept, daca nu iese D-na Clinton presedinta din motive de FBI e posibil ca parerile acestea avizate sa se mai schimbe...

 

 

Ambasadorul SUA: Oameni ameninţători se întorc împotriva Codruţei Kovesi, lupta trebuie sa continue

"DNA a pus oameni puternici în închisoare, iar ei luptă împotriva DNA. Oameni ameninţători se întorc împotriva Codruţei Kovesi foarte dur. Lupta va trebui să…

COTIDIANUL.RO

 

Ioan Sorin Leoveanu Se pare ca multe pareri se vor schimba oricum, odata cu inceperea anchetei FBI-ului. Sa vedem insa in ce sens. Pe ici pe colo prin partile esentiale, cum scria Nenea Iancu, cred ca vor aparea schimbari.

 

Preda Mihailescu Succesul de astazi al Romaniei nu il vezi oriunde, zice der VerKlemmte. Pai cred ca il vede doar el in simulatorul sau de realitarte virtuala, de birou.

 

Prospectiv A-z .
Studentii si profesorii de acolo ar fi trebuit sa-l aduca mai aproape de realitatea romaneasca. Dar daca ei accepta sa li se vorbeasca asa ca la naivi, n-o sa fie limita la absurd.

Niciun comentariu: