miercuri, 7 decembrie 2016

Dilema Doamnei Lagarde

Dilema Doamnei Lagarde – 7 noiembrie 2016


Smaranda Dobrescu shared Catalin Platon's post.

Doamna Lagarde traieste o dilema pentru intaia data: Oare chiar asa sa fie, inegalitatile sunt create de sistem!!!

 

 

Catalin Platon

November 7 at 8:10pm · Iasi

Hopa! Neo-liberalismul generează probleme? Cum, nu e soluția infailibila pentru orice, de la durerea de dinți și până la mântuire?

 

 

The IMF is starting to think that 'neoliberalism' has created an inequality problem

In an article published by the fund this week, IMF economists argue that they see a growing movement against some of the principles of neoliberalism.

BUSINESSINSIDER.DE

 

Smaranda Dobrescu Daca profesionistii FMI au ajuns la concluzia ca austeritatea impusa populatiei afecteaza nivelul de sustenabilitate a cresterii, pot sa-mi imaginez ca si tehnocraii nostri nu doresc sa mareasca salariile din invatamant, unele in valoare de 1000 lei din aceleasi motive savante, adica sa nu-si puna in primejdie dezvoltarea. ; cea fara de investitii.

 

George Pala cu siguranta aceasta reconsiderare nu-i apartine sefei IMF , ea fiind doar o cutie de rezonanta a unor cluburi esoterice conduse de familia mesianica contemporana scutrosuhttps://www.facebook.com/NWOExposition/photos/a.645397158944104.1073741827.645396702277483/716036158546870/?type=3&theater , familia care a intemeiat statul evreu si care de la ben gurion incoace tot aduna oitele imprastiate catre templu ce il vor zidi nu in 3 zile (motivul blasfemiei si a condamnarii Lui Isus de catre evrei ci intr-o singura zi ).Imi imaginez cum latra si saliveaza fosta sluga seful FMI,Dominique Strauss-Kahn ca a fost aruncat ca si o pereche de sosete purtate desi i se promisese presedentia Frantei .Si cand te gandeai ca venea si dicta retete economice pt iesit din criza , pentru strans cureaua unui intreg popor iar el strangea cureaua la hotel Sofitel sa in stil sodo-masochist cate o menajera migranta fugarita de foamea familiei dintr-o tara bananiera ca Guineea .Oare dupa ziua de maine poporul roman va fi in continuare 20 000 000 de menajere felatoare ca Nafissatou Diallo?

 

New World Order ExpositionLike Page

November 2 · 

~KabalMurked

 

Smaranda Dobrescu Nu cunosc adevarul in privinta lui DSK si daca motivul eliminarii lui de la FMI a fost vesnica sa slabiciune, intentia de a candida la presedentia Frantei sau nepotrivirea cu politica FMI. El era un om cu o personalitate aparte, din afara sistemului, un om de stanga. El a si declarat dupa taierile lui basescu ca FMI nu a cerut diminuari de salarii si pensii, ci sa gaseasca o formula de incadrare in deficit pe perioada crizei. Ca apoi a plecat bancher la rusi sau ca si-a continuat discutabilele obiceiuri, nu pot sa-l judec eu. Atat cat l-am cunoscut eu l-am considerat un macroeconomist bun.

 

George Pala .Da, dar declaratiile de disculpare vin in momentele cand era incoltit pe cateva continente(afacerea de proxenetism Carlton-Lille, ) iar un psihopat pradator sexual ca dsk nu mai prezinta credibilitate in nici un domeniu.Este bun cata vreme are HDD -ul plin ca si al lui Snowden cand a defectat.Dati dovada de cele mai bune sentimente crestinesti si iertare asemenea Maici Teresa cu criminalii

 

George Pala am sa va dau un exemplu proaspatchiar de azi cum au facut cu taierile de salarii asemena celor doi de aicihttps://www.facebook.com/PartageInfopolice/videos/94955236851567

 

LPartage info Police

November 6 · 

URGENT : 

Niciun comentariu: