miercuri, 7 decembrie 2016

Fondul Proprietatea si securitatea energetica a Romaniei

Fondul Proprietatea si securitatea energetica a Romaniei – 3 noiembrie 2o16

 
Draghi Puterity

Fondul Proprietatea (administrat de Franklin Templeton Investments) si securitatea energetica a Romaniei.

http://www.dcnews.ro/reactoarele-3-i-4-interzise-de-fondul-…

Da, stiu, nu toti competitorii neprietenilor mei sunt prietenii mei, e doar asa, for the record... https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f57/1/16/1f609.png;)

 

 

Reactoarele 3 și 4, "interzise" de Fondul Proprietatea. Lovitură nucleară pentru Nuclearelectrica

Proiectul privind construcţia Reactoarelor 3 şi 4 este nefezabil şi ar putea crea mari prejudicii acţionarilor Nuclearelectrica în cazul în care este continuat,…

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Prospectiv A-z .
Fondul Proprietatea, si asta o isprava a Liberalilor sub nimeni altul decat celui cu mintea de pe urma, Tariceanu. Parca si Vosganian a avut o parte in asta.

 

Draghi Puterity Da, asa e, insa instrainarea lui a fost opera lui Basescu.

 

Mihai Ion Turcu Aceasta "restituire" a generat putina dreptate dar mari furaciuni. Securitatea energetica a unui stat este componenhta cheie a suveranitatii sale.

 

Prospectiv A-z .
Ma indoiesc ca a existat restituire care sa fi generat vreo dreptate la FP. Este o taxa pe care niste politicieni au crezut ca platind-o vor fi protejati. 

Aceste lucruri trebuiesc spuse pe fatza, din ce in ce mai mult, de tot mai multi oameni. Altfel, suntem complici.

Dupa RMII, Romania a platit cu varf si indesat URSS-ului, invingator. N-a primit insa nici ce a fost al Romaniei--vezi Tezaurul din Rusia, care a mers mai departe la altii sau mai recent datoriile irakiene iertate la sugestia lui Bush cel scund. 

Moda dezpagubirilor a fost declansata la scara mare in timpul lui Bill Clinton. Dupa ce banii s-au platit, voci din Israel, multe exprimate public, spuneau ca nu s-au ales cu mai nimic, banii fiind papati de avocatii cauzei. Cam tot atunci s-a pus problema dezpagubirilor din Romania--ambasadorul Alfred Moses fiind unul si acelasi care a negociat cu Ceausescu plecarea evreilor din Romania. Corneliu Coposu a fost vocea cea mai puternica din interior pentru ideea restituirii integrale--asta in pofida experientei vecinilor si sfaturilor RFGului. Mi-aduc aminte de un interviu cu Ion Iliescu in care spunea la un post de radio international ca nu doar evreii au avut de suferit in urma schimbarilor dramatice de regim din Romania. Pana la urma, tot Iliescu avea sa-l decoreze pe fostul ambasador in 2002, iar FP a fost creat la putin timp dupa... Basescu a pus capac la toate, transformand ideea dezpagubirilor/retrocedarilor intr-o arta a defraudarii domeniului public romanesc la scara nationala.

Greu dosar, dar politaiul roman haituieste octogenarii care incearca sa vanda o legatura de patrunjel/usturoi (aia cu usturoiul inca de pe vremea finantistei dela Harvard din echipa "socialistului" Ponta).

https://en.wikipedia.org/.../World_Jewish_Congress...
https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_H._Moses
https://en.wikipedia.org/wiki/Fondul_Proprietatea

P.S. Alfonse D'Amato a fost inlocut in politica de Schumer dupa ce si-a facut treaba...

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z @Atat legislatia in mterie cat si punerea ei in aplicare au defecte de principiu si de logica. Pare facuta special pentru a permite jaful.

 

Draghi Puterity Probabil a fost gandita initial, ca si alte "jafuri", pentru a facilita acumularea primitiva de capital romanesc. Insa asset-ul Basescu a transformat-o in ce vedem din articolul de mai sus.

 

Prospectiv A-z .
Draghi, nu cred!

Niciun comentariu: