miercuri, 7 decembrie 2016

Motivatia USR

Motivatia USR – 6 noiembrie 2016

 

Smaranda Dobrescu

La RFI: "Există niște distincții de finețe, să le spunem. Asta face ca în Uniunea Salvați România să existe și oameni de stânga, oameni de dreapta și oameni pe scara asta conservator-progresistă. De toate nuanțele. Am ales să fim împreună sub această umbrelă pentru că este un prag de 5% în Parlament și un partid ca USR are șanse să intre. Cinci partide delimitate ideologic n-ar avea șanse. Când vom fi mai mari probabil că ne vom și sparge ideologic, păstrându-ne civilitatea unul față de celălalt."

Din declaratia lui Nicusor Dan de o sinceritate cuceritoare rezulta ca scopul programatic al USR si se pare unicul este intrarea in Parlament. Mai departe, vom vedea. De el avea tara nevoie!! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f4c/1/16/1f642.png:-) https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f4c/1/16/1f642.png:-)


 

Corina Leșan Curat altfel de politică.

 

Dinica Roman Nicusor Dan asigura pe cineva. Cine are nevoie de asigurarile lui in sensul celor de mai sus? Sponsori, electorat, interni, externi, cei de stanga, cei de dreapta, saracii, bogatii, capitalul national, capitalul multinational...?

Smaranda Dobrescu Retorica dezincriminanta si generoasa https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f4c/1/16/1f642.png:-). Doar din cele vazute si auzite direct si nu presupuse, are nevoie de USR, PNL-ul ca sa-i faca guvern lui Ciolos.si Presedintelui. Putem exclude din start pe cei de stanga, pe cei saraci si capitalul national. Si mai au nevoie o categorie de oameni care vor sa faca politica sub umbrela lui fara sa identifice ce fel de vocatie politica poseda.

 

Smaranda Dobrescu Mare meeting liberal la ora asta in fata restaurantului Cina. De sustinere a viitorului premier si a platformei sale !!


Smaranda Dobrescu Primul meeting electoral (in afara campaniei oficiale) e prezentat de catre A3, care si-a schimbat haina ca avand 15 mii participanti din Bucuresti si din toate judetele tarii veniti cu gramezi de autobuze. Pana acum luarile de pozitie prezentate au fost axate toate pe premierul Ciolos; nimic despre liberali, politica si programul lor, ideologie, etc.Parca si-ar fi transferat identitatea asupra lui Ciolos. Inteleg ca neavand o locomotiva mai buna, liberalii il imping fortandu-se pe Ciolos, dar nu ar strica sa aminteasca si cateva realizari ale tehnocratilor.. Aaa, vor face intr-un viitor un fel de e-government care va elimina birocratia! Great!!

 

Doina Nicolescu Daca eram membru PNL imi crapa obrazul de rusine dupa ce am ascultat discursul d-lui Ciolos! Toti trebuie sa facem schimbare in noi! Si Ceausescu vroia sa ne transforme..

 

Alexandru Botu Revolutia continua!

 

Smaranda Dobrescu Sinceritate si consecventa marca USR:
Aseara la A3 prezentatoarea Dana Grecu s-a exprimat:"În general sunt foarte precaută când vă spun dumneavoastră ce vorbesc în privat cu oamenii. Nu prea îmi place să fac acest lucru. Atât vă spun: USR a spus astăzi că nu vine la emisiune, după ce a zis că vine la emisiune, pentru că și-a dat seama că în felul acesta poate fi asociat cu PNL și cu susținerea pe care PNL o dă premierului.
Din câte știu, fața lui Cioloș este pe afișele USR. Nu am înțeles de ce au refuzat prezența la emisiune. Au zis că nu fac față. Foarte bine! Eu zic că este un început foarte bun pentru preluarea puterii. A nu face față la emisiune este un argument teribil dacă vrei să ajungi să conduci România. Minunat"

Niciun comentariu: