miercuri, 7 decembrie 2016

Standarde duble in calitatea produselor

Standarde duble in calitatea produselor – 5 noiembrie 2016

 
Smaranda Dobrescu

Partidele romanesti care nu stiu ce sa scrie in programe, gasesc aici o idee:


 

 

Slovacia și Cehia încep cruciada împotriva standardelor duble la calitatea produselor

Din Europa Centrală apare presiunea pe marile companii producătoare și pe supermarketuri să înceteze să mai vândă pe piețele din fostele țări comuniste…

MONEY.RO

 

Prospectiv A-z.
Da, este un raspuns uindirect la o alta intrebare prospectiva ramasa in coada de peste: In Romania timpului nostru ce este mai indicat:
1) Un mare plan de tzara 
sau
2) Mici actiuni de indreptare a raului la nivelul accesibil majoritatii romanilor?

 

Smaranda Dobrescu Ambele variante comporta un amendament: 1. Nu putem alcatui un plan de tara cel putin pana dupa alegeri caci suntem ocupati sa ne uram unul pe altul si sa ne-o tragem din toate directiile. 2. Majoritatea romanilor considera intr-un anumit fel raul care este de fapt intretinut voluntar de cei care sustin interesele elitelor. Aceasta problema care tine de calitatea hranei noastre este decisa de elitele europene. Asta nu inseamna ca ANPC-ul nu poate lua pozitie..

 

Mihai Ion Turcu Un "mare plan de tara" poate fi conceput si implementat in decenii de un stat suveran stabil.Un stat in disolutie progresiva potrivit unui mare plan european care este un mare plan occidental incluzand Europa, SUA si Canada, nu poate exista. Ce poate face un stat federal sunt compatibilizari locale tranzitorii in directia "marelui plan" unional.

Niciun comentariu: