sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Sa va fie frica...

„Să vă fie teamă să mergeţi pe stradă, să vă duceţi la birou, să dormiţi în casele voastre... – 10 ianuarie 2016

Octavian Lupu
Dl. acoperit Unteanu la inceputul primului val de migranti (pe vremea aceea era interzis cuvantul "criza"), era disperat din cauza faptului ca insusi Klaus era de acord cu guvernul Ponta in ceea ce priveste numarul de migranti pe care-i putem gazdui,cateva mii, fata de cerintele mamei refugiatilor, cateva sute de mii. Singurul politician care i-a tinut isonul a fost vesnicul candidat la functia de prim-ministru, dl. Predoiu. Cred ca de atatea dezamagiri pe care le-a suferit in politica bietul Predoiu, o sa-si lase barba, o sa-si ia vesta de camuflaj folosita la pescuit si o sa inceapa construirea unui mini califat langa groapa Glina pentru ca acolo pretul terenurilor este foarte mic.

„Să vă fie teamă să mergeţi pe stradă, să vă duceţi la birou, să dormiţi în casele voastre. Cu...

Marele Jihad încorporează şi chemarea la cucerirea unui teritoriu, cel al…

ADEVARUL.RO|DE CRISTIAN UNTEANU

Mihai Ion Turcu Cu siguranta exista un plan jihadist. Va trebui sa renuntam rapid la confortul si autosuficienta de pana acuma si sa ne vedem de interese. Din fericire la noi este inca septic. Repet: Art. 3 punctul 4 din Constitutie INERZICE colonizari pe teritoriul Romaniei. Vrea UE si SUA "stat de drepr' , statul de drept incepe de la constitutie.

Gavrila Ch Mentiunea numelui Predoiu ma face sa-l alatur unui alt vesnic curtezan al maririi proprie, ati ghicit, Cartarescu - ambii jucatori de mana dreapta, copii de bosi comunisti ce si-au contestat parintii inca din frageda pruncie. Ce ti-e si cu democratia asta, dom'le!

Preda Mihailescu Chiar si-au contestat parintii din frageda pruncie, sau parintii au primit indicatii pretioase dela centrala, dupa care le-au spus "Baiet, te rog sa ma contesti, caci va fi o buna investitie in viitorul tau".


Niciun comentariu: