sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Cutremur in Senatul Statelor Unite

Cutremur in Senatul Statelor Unite – 11 ianuarie 2016

Octavian Lupu
Ceea ce ma sperie este faptul ca gradual, in ceea ce priveste chestiunea islamica, incepem sa consideram punctele de vedere ale extremei drepte europene ca avand sens. Trebuie sa fii absolut retardat ca sa negi pericolul islamizarii Europei. Si atunci stai si te intrebi de ce acest proces a fost accelerat de catre tzoapa DDR-ista, cum o alinta multi dintre co-nationali. E vorba de prostie pura, e vorba de un master plan?

Cutremur in Senatul Statelor Unite

Presedintele Partidului Libertatii din Olanda, Geert Wilders a rostit o cuvantare care i-a lasat cu gura cascata pe senatorii americani. Despre islamizarea Europei. O publicam integral. Si fara comentarii.

Draghi Puterity Si eu imi pun intrebarea asta. Am auzit ieri o teorie foarte pertinenta. Tineti minte episodul cu fetita refugiata la care Merkel i-a spus ca trebuie sa plece inapoi, iar pe fetita au podidit-o lacrimile? Opinia publica germana, in marea majoritate a ei a reactionat cu multa simpatie fata de fetita, si cu repros fata de Merkel. E foarte posibil ca Merkel, care schimba macazul urgent cand e vorba de a castiga puncte in fata opiniei publice, sa fi inteles complet gresit mesajul pe care i-l transmitea populatia germana. Poate a si fost incurajata in acest sens de consilieri "binevoitori" aflati in solda lui Soros & Co, insa e totusi posibil ca totul sa fie rodul unui mutari stupide intr-o incercare de a puncta populistic.


https://www.youtube.com/watch?v=t0O7L4Dx3D0

Draghi Puterity In rest am constata si aici exact aceeasi tendintza. Persoane care votau cu Die Linke (prietena dvs, Sarah Wagenknecht) isi pun serios problema daca nu cumva ar trebui sa voteze cu partidul bavarez CSU aflat mult la dreapta partidului crestin democrat a lui Merkel. E o situatie al naibii de periculoasa.

Octavian Lupu În lumea noastră, barbaria sexuală e împotriva legii. În lumea din care vin aceşti oameni, barbaria sexuală nu e împotriva legii. E legea. Asta trebuiau să ştie meticuloşii germani. Nu era nevoie de deplasări sau studii speciale. Acasă, în centrele germane de primire a refugiaţilor, realitatea strigă singură degeaba. Spaţiile de cazare sînt locuri de siluire în care femeile sînt luate la rînd de toată suflarea bărbătească sau închiriate cu 10 euro şedinţa. Un lucrător de la un centru de primire de lîngă Munchen a spus-o pe şleau, ca să înţeleagă tot neamţul: sîntem cel mai mare bordel din Bavaria!http://adevarul.ro/.../europa-vreau-f-1.../index.html


Citeste mai mult: adev.ro/o0s0wv

Europa, vreau să te f...!

La ce se gîndea, oare, doamna Merkel Angela, în neuitata zi de 1 ianuarie a anului 2016, după…

ADEVARUL.RO

Draghi Puterity Nu stiu de unde a scos el treaba asta cu "poshte" si 10€ sedintza insa mie tare imi suna a propaganda anti-germana. Baiatul asta isi trage seva din Anglia, nu-i asa? Asta ar explica unele ideosincrazii...


P.S. Avand in vedere ca mai toate borderlurile low cost din Germania sunt deservite aproape exclusiv de romance, unele chiar in sistemul "flat-rate", poate ar fi trebuit sa fie ceva mai retinut cu genul asta de articole. Sa nu iesim pana la urma tot noi, romanii, prost din toata povestea asta.


Octavian Lupu Nu e vorba de femei crestine ci de refugiatele musulmane. Mai degraba ma puteti banui pe mine de sentimente anti-germane. Traienel asta n-a fost totdeauna asa. Nu uitati ca a fost si probabil ca mai este basist.

Draghi Puterity Octavian Lupu - in opinia mea basistii (cu unele mici exceptii) au fost filo-germani numai in raport cu functia de proxy a "marelui licurici" pe care germanii o exercita in Europa.

Octavian Lupu Draghi Puterity Ce sa o mai dam la intors: problema nu o reprezinta filo-germanismul de circumstanta al basistilor ci antioccidentalismul de esenta al musulmanilor care considera cultura crestina o cultura decadenta specifica unor oameni slabi. Si nici asta nu ar fi mare lucru daca respectul lor exclusiv nu ar merge decat spre sharia, indiferent cat de puternic ar fi statul care-i gazduieste.

Draghi Puterity Bateti la usi deschise, domnule Lupu. Cunosc destul de bine mentalitatea araba (pe care insa nu as aplica-o la toti musulmanii). Am avut "privilegiul" de a-i avea colegi in studentie.


Ce voiam sa spun de fapt e ca il suspectez pe Traian Ungureanu casub masca criticii islamistilor, mai baga niste "soparle" anti-germane. Ma cunosteti de destula vreme ca sa stiti ca nu ma dau inlaturi sa critic politica germana atunci cand consider ca ea e gresita. Insa genul asta de "critica" vorbind despre "curve la 10€" ma irita, pentru ca imi suna a propaganda.


Poate shefii domnului Ungureanu i-au dat doua teme de casa, iar el a vrut sa comprime, si sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura. Sau poate l-a luat gura pe dinainte, stiind ce avea sa urmeze (in mod normal propaganda anti-germana ar fi trebuit sa inceapa abia dupa ce aparea o reactie violenta la povestea de acum).


Sau poate am devenit eu prea sensibil si vad manipulari si propaganda si acolo unde nu sunt. Poate si faptul ca acest domn a fost un sustinator al basismului, regimul care a distrus in 10 ani mai mult decat comunismul in 40, cum spunea cineva pe Facebook, ma face sa nu pot avea incredere in orice ar spune el.

Octavian Lupu Va inteleg punctul de vedere dar daca ati remarcat dezacordul dintre noi se rezuma la amanuntul sordid, dar foarte important, ca refugiatii (cca 70% barbati din total), le-au transformat pe co nationalele lor in prostituate chit ca si in acest caz este vorba tot de viol. In concluzie de ce ar respecta femeile ghiaurilor...

Draghi Puterity Cred ca ei gandesc putin altfel. Pe ale lor le respecta mult mai mult decat pe ale noastre. Totusi, de unde are TRU informatiile astea, ca eu cam scanez zilnic revista presei germane, si nu doar cea mainstream, si nu cred ca mi-ar fi scapat astfel de detalii picante.


Niciun comentariu: