vineri, 15 ianuarie 2016

Cand te critica Macovei

Cand te critica Macovei – 9 ianuarie 2016

P
rospectiv A-z
 
 
Daca in Romania te critica Macovei inseamna ca faci ceva bine. Cand Macovei il critica pe KWJ, inseamna ca mai sunt sperante...


Macovei: Iohannis, slab în ceea ce priveşte politica externă

Prospectiv A-z
 Macovei reprezinta quisling-ul romanesc. Puterea quislingilor nu este atat de mare precum gura. Se vede asta de exemplu in tari precum Polonia si Ungaria, unde aia chiar ca-si iau tara inapoi.

Quislingii romani nu-s oameni fara pata, sau de nustiuce statura profesionala/morala, sunt fie pupincursiti ai regimului pre-1990, fie precum ministresa care ajunge din liceu sanitar, particulara si ONG direct la... Harvard.

Daca romanii ar intelege asta, ar dispare in mare parte obiectul muncii quislingilor romani. Poate ca dl KWJ e mai bine in/format.

Prospectiv A-z
 .Cititorii:

Taranistu
Oare nu stie Macovei ca presedintele este in America de 3 saptamani ? Doar in concediu? "Nervozitatea" unora din tara are legatura cu asta? Raspunsul il vom primi anul acesta.

Lunetistu
Pai coana-mare , ce sa-i faci , fiecare cu tita lui . La a voastra este inghesuiala mare ( mai ca `nainte de `89 la carne ) asa ca a gasit si el una mai putin aglomerata . Cit despre noi , luam ce ni se ofera , ca nu avem de ales .

Ileana
S-a pus pe macazul european - cu franta,Germania, Anglia in primul rand pt.Schengen,vedem cum insista si Cilos. La propunerile lui Cameron ce a dat o raita pe aici nu a tinut piept ca Polonia de pilda,nu a conditionat cu nimic avantajele sau modificarile cerute de englez.Polonia, Ungaria,Cehia fac pe bataioasele inclusiv cu privire la cotele de emigranti, Ro tace in papusoi. Cand vom gandi, rationa, de ce atata frica si lipsa de a aprecia pozitia sincer si deschis, a o exprima? Cu USA e f.bine ce sa faca mai mult ? Ins chimb dragostea cea mare este austriaca, pt.ca acest domn permite criminal in continuare ca prietenii sai sa rada padurile, sa-si cumpere palate pe la Viena. Toti trepadusii de la Romsilva, ocoale, consilii judetene, transporturi, politiile si DIICOTurile tac malc permitand crima despaduririlor cu urmari grave pt.mediu si viata. Padurile, resursele si nu numai sunt probl.de securitate national, in schimb in CSAT-nimic !CSAT o denumire pompoasa ce nicicand nu a dovedit vreo aparare si Johannis este un fel de Fota, fost pe acolo . Odata la tv. tov.Fota dovedea ca e strain absolut de probleme si la momentul la care vorbea nu stia nimic despre cum va face fata Ro imigrantilor in schimb justifica solidaritatea musai a Ro cu refugiatii lui Merkel -ceva ins til neocomunist. Ferm in privinta cotelor, Johannis s-a dovedit slab in afara,nu a obtinut nimic.Or,cedarea se face pt.avantaje, la noi nu se obtine absolut nimic in contrpartida, pt.ca in solutiile lor ei nu gandesc pt.natiune .pt tara, in ansamblu.Ei considera ca sunt natiunea, tara si sunt procpati ca au dat mana cu niste "dumnezei"de care le este frica si cum pot ramane in pozitiile personale favorabile.

7.4
Domnu' Klaus Habarnist s-a pregatit sa fie presedinte pe spinarea noastra. Desigur fara rezultate pozitive in afara de exact acelasi tip de politica basista ba chiar mai rau doar ca rostita rar si apasat. Si e foarte activ in politica externa a concediilor. Dar vorbiind germana intelege mai bine ce vrea merkel sa executam. Totusi cand vine din al n-lea concediu? Si NU, NU iubim Germania nu avem niciun motiv.

Sarsaila
Cine se gaseste sa dea calificative,o comunistoida ce nu acandidat singura niciodata ,in timp ce Iohanis l-a batut pe adversar la un milion si jumate diferenta... candideaza dumneata sa vedem cate voturi obtii,apoi vino si da sfaturi,ce politica externa ai facut cu Besescu cand strigai si dumneata si Stolo ,ca descreieratii, Lovitura de Stat ! si amicii din parlamentul european v-au sustinut...

Gavrila Ch Touche, trebuie sa intelegem ce se intampla la Budapesta si Varsovia ca manifestari ale procesului legitimat democratic de recapatare a suveranitatii, de aplicare a interesului national in luarea de decizii guvernamentale. Ce-i funny e ca Marea Poarta combate atat guverne de stanga/vezi USL, cat si de dreapta/cele doua capitale mentionate, cand Injustitia si Deserviciile sunt atinse de noua guvernare. Aceste doua institutii au invatat sa asculte de Marea Poarta si nu sa serveasca tarii ce-i plateste. Sigur ca procuroarea comunista fost aleasa, ca impreuna cu marinelu', sa implementeze directivele de'afara. Big Brother can't be bothered cu alegeri, incertitudini si reala democratie. Vedeti cine/cum se/ numara voturile, e simplu, Watson!

Niciun comentariu: